Jakiej muzy sluchacie ??
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja to wolę mocniejsze brzmienia
z serii Metal Rock
Armia 2Tm2,3 Linkin Parc POD i inne takie

z serii Metal Rock
Armia 2Tm2,3 Linkin Parc POD i inne takie
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Gość
Jamajee. Aż mi sie płakać chce jak widze czego słuchają moi współfani JUVE. Metal, rock? Ludzie opamietajcie sie;) Ja słucham prawdziwej muzy jaka jest HaIPe HaOPe. pozdro 4 ziomy z brw i skn cru. elo
- Juve The Best
- Juventino
Techno Dance

- Tarnos15
- Juventino
No nareszcie.
Kocham:
cKy (wszystkie kawałki głównie Escape From Hellwiev)
System of A down( wszystkie jednak Toxicity i Sugar to jest coś....)
Red Hot Chilli Peppers(płyta Blood Sugar Sex Magik i reszta....
)
SlipKnot(wszystko ale najbardziej Left Behind, Czekać i Krwawić czyli poprostu Wait and Bleed, My Plague, (sic), Spit It Out.
Sweet Noise (z czasów Ghetto i Koniec Wieku)
Rage Against the Machine (jak słysze Know Your Enemy to ciary mi po plecach przechodzą)
Lubię:
Deftones
Farben Lehre
Chociaż wczoraj byłem na koncercie Toxic Bonkers i nie powiem, że sie delikatnie wkręciłem. I było suuuuuuuper pełen loooooooz w końcu Punk Rock jest niezły i posłuchać można już nie powiem o wspaniałej zabawie płynącej z pogo przy takiej muzie:D:)8)
Tyle na ten temat.
Kocham:
cKy (wszystkie kawałki głównie Escape From Hellwiev)
System of A down( wszystkie jednak Toxicity i Sugar to jest coś....)
Red Hot Chilli Peppers(płyta Blood Sugar Sex Magik i reszta....

SlipKnot(wszystko ale najbardziej Left Behind, Czekać i Krwawić czyli poprostu Wait and Bleed, My Plague, (sic), Spit It Out.
Sweet Noise (z czasów Ghetto i Koniec Wieku)
Rage Against the Machine (jak słysze Know Your Enemy to ciary mi po plecach przechodzą)
Lubię:
Deftones
Farben Lehre
Chociaż wczoraj byłem na koncercie Toxic Bonkers i nie powiem, że sie delikatnie wkręciłem. I było suuuuuuuper pełen loooooooz w końcu Punk Rock jest niezły i posłuchać można już nie powiem o wspaniałej zabawie płynącej z pogo przy takiej muzie:D:)8)
Tyle na ten temat.

Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2004, 00:56 przez Tarnos15, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sadam
- Juventino
METAL rządzi i tak ma być!!!!
Cieszy mnie fakt że ktoś wspomniał o MAchine Head, maja teraz zaje.... nową płytke :] A jeszcze jedno, wiele osób wspominało o System of a Down i mówiło że to metal, a to Nu Metal i jest to jakby odłam i to stanowczo różniący sie od metalu
pozdrawiam

by SADAM