BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Winner
- Juventino
Czyli jak widzę że będziemy w komplecie czyli super
Chyba rezerwacji nie trzeba robić bo nic w tym czasie chyba innego lecieć nie będzie(tylko mecz ligi polskiej będzie się kończył)

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Judzio
- Juventino
Będę na 20:00.
P.S A ty Tigmar zastanawiaj się na jutro jak tam stoi twoja pozycja z wyjazdem na edit: Atalantę ( o ile w ogóle chcesz jechać
)
P.S A ty Tigmar zastanawiaj się na jutro jak tam stoi twoja pozycja z wyjazdem na edit: Atalantę ( o ile w ogóle chcesz jechać

Ostatnio zmieniony 21 marca 2008, 19:27 przez Judzio, łącznie zmieniany 1 raz.

- Winner
- Juventino
To jest jakiś nowy wyjazd o którym ja nie wiemP.S A ty Tigmar zastanawiaj się na jutro jak tam stoi twoja pozycja z wyjazdem na Empoli ( o ile w ogóle chcesz jechać Wink )

A tak na serio to w 3 zawsze byłoby raźniej jechać ale wiadomo koszty i nie każdy ma czas.
- Gorn
- Juventino
O tak dołączam się do tych podziękowań, bo zabawa była przedniaDzięki Judzik za zaproszenie na impreske.
Tak Tigmar ją bajerował a ja z nią na parkiecie wywijałemTigmar bajerował jakąś małolate

A propos tej smyczy nie wiedziałem, że tak ona działa na niewiasty 8)a Gorn robił podryw na smycz Juve
Szkoda, że nie było was jak Judzio przyniósł wódeczkę i gość przykleił wlepkę Romy na ścianę a za nim stał ochroniarz i mówi:
"Ej chłopcze jak znajdę taka wlepkę to dostaniesz w ......."
Gościu trochę spanikował bo przypomniał sobie, że tą co właśnie naklejał to była już druga

:
- Judzio
- Juventino
No nieźle było nieźle
Starogardzką obalili,
potyczka Roma vs Manu przerwana przez ochroniarza
niezłe motywy niezłe
Piersióweczka Juve oczywście się przyda, grazie
Teraz trzeba patrzec czy jest meczyk w łikend w TV to se poplotkujemy ^^

Starogardzką obalili,
potyczka Roma vs Manu przerwana przez ochroniarza

niezłe motywy niezłe
Piersióweczka Juve oczywście się przyda, grazie

Teraz trzeba patrzec czy jest meczyk w łikend w TV to se poplotkujemy ^^

- białas
- Juventino
joł załoga 8) na chwilę obecną meczyku z Palermo nie zobaczymy w TV :] ale może byłaby możliwość zatoczenia jakiegoś meczyku
pogoda coraz lepsza, więc może wyszlibyśmy na zewnątrz. co Wy na to? może meczyk u Gorna, albo coś innego?
- Winner
- Juventino
Można by coś zorganizować jeśli wszyscy będą mieli czas bo się dawno nie widzieliśmy 
P.S Popatrzyłem w terminarz i mecz z Milanem jest 12.04.08r. o 20-30 i pewnie na canal + będzie ale jest jedno ale,wtedy na canal+ będzie od godziny 20 szedł mecz Jagiellonia-Wisła więc jeśli sie spotkamy to trzeba za w czasu znaleźć inny lokal bo pewnie w escapadzie nam nie puszczą

P.S Popatrzyłem w terminarz i mecz z Milanem jest 12.04.08r. o 20-30 i pewnie na canal + będzie ale jest jedno ale,wtedy na canal+ będzie od godziny 20 szedł mecz Jagiellonia-Wisła więc jeśli sie spotkamy to trzeba za w czasu znaleźć inny lokal bo pewnie w escapadzie nam nie puszczą