Serie A (30): Inter 1-2 JUVENTUS
- dominik10dziki
- Juventino
Praktycznie wszystko juz zostalo napisane..Niektorzy wysmiewali mnie ze Camoranesi na defensywnego pomocnika ale na szczescie to wypalilo :lol: Piekny mecz Juve choc ja mam maly niedosyt ze niebylo
4-1 ale licza sie wazne i pewnie wywalczone 3 pkt 8) W skali od 1 do 6:
Buffon(5/+5)-Niema sie do czego przyczepic po prostu jest Najlepszy Na Swiecie!
Grygera(+4)-Zdziwilo mnie ze na jego pozycji nie zagral Zebina..Ale Zdenek pokazal klase jak na poczatku byl krytykowany to teraz gran na prawde swietnie
Chiellini(5)-Jak zawsze
Grandissimo
Legrottaglie(+4)-Tradycyjnie czyli bardzo dobrze
Molinaro(+4)-Ah ten sprint wygrany z Suazo kompletnie mnie zaskoczyl :shock: Nie jestem jego zwolennikiem ale Forza Molinaro
Salihamidzic(4/+4)-W defensywie dobrze w ataku troche slabiej
Camoranesi(5/+5)-Dzielil walczyl strzelal jest po prostu supeeer
A jak sobie pomysle ze rok temu chcieismy by odszedl to..
Sissoko(+4)-Gosc moj idol
Grande Momo!
Nedved(-5)-Jak to ktos napisal "Stary dobry Pavel"
Trezeguet(5)-Co mial to strzelil
Del Piero(5)-Gdyby strzelil te 2 bramki to dostal by 6 albo 7
Grande El Capitano!
Forza Juve :!: :!: :!: Grajcie tak zawsze :twisted: Jak se pomysle ze gdyby nie te glupie straty pkt z Empoli Reggina Catania Cagliari itp to walczylibysmy o Mistrzostwo :doh: Ale i tak Forza Beniaminek
4-1 ale licza sie wazne i pewnie wywalczone 3 pkt 8) W skali od 1 do 6:
Buffon(5/+5)-Niema sie do czego przyczepic po prostu jest Najlepszy Na Swiecie!
Grygera(+4)-Zdziwilo mnie ze na jego pozycji nie zagral Zebina..Ale Zdenek pokazal klase jak na poczatku byl krytykowany to teraz gran na prawde swietnie

Chiellini(5)-Jak zawsze

Legrottaglie(+4)-Tradycyjnie czyli bardzo dobrze
Molinaro(+4)-Ah ten sprint wygrany z Suazo kompletnie mnie zaskoczyl :shock: Nie jestem jego zwolennikiem ale Forza Molinaro
Camoranesi(5/+5)-Dzielil walczyl strzelal jest po prostu supeeer

Sissoko(+4)-Gosc moj idol

Nedved(-5)-Jak to ktos napisal "Stary dobry Pavel"
Trezeguet(5)-Co mial to strzelil

Del Piero(5)-Gdyby strzelil te 2 bramki to dostal by 6 albo 7

Forza Juve :!: :!: :!: Grajcie tak zawsze :twisted: Jak se pomysle ze gdyby nie te glupie straty pkt z Empoli Reggina Catania Cagliari itp to walczylibysmy o Mistrzostwo :doh: Ale i tak Forza Beniaminek
- pan Zambrotta
- Juventino
Teraz już chyba mogę coś napisać na spokojnie 8) .
Mecz piękny, zdecydowanie naj, naj, naj tego sezonu
. Widać było iskrę w Juve. Nawet Molinaro grał poprawnie. To świadczy o tym, jakim potencjałem dysponujemy. I świadczy też o tym, że nie potrafimy tak grać cały sezon... następny mecz z Parmą i znowu mam obawy :roll:
Chciałbym zapomnieć Alexowi te 3 okazje, ale nie mogę. Czemu taki technik jak on walnął dwa razy z całej siły w środek bramki? czemu nie podał do lepiej ustawionego Treze w pierwszej sytuacji? Mogło być jeszcze wyżej, jeszcze lepiej, jeszcze śmieszniej
Choć i tak trzeba zauważyć, że jak zwykle mieliśmy duuużo szczęścia. Słupek i poprzeczka + gol ze spalonego. Ale liczy sie wynik i dobra gra.
Już nie mogę się doczekać, by obejrzec jeszcze raz mecz.
Oceny:
wszystkim 10/10
Mecz piękny, zdecydowanie naj, naj, naj tego sezonu

Chciałbym zapomnieć Alexowi te 3 okazje, ale nie mogę. Czemu taki technik jak on walnął dwa razy z całej siły w środek bramki? czemu nie podał do lepiej ustawionego Treze w pierwszej sytuacji? Mogło być jeszcze wyżej, jeszcze lepiej, jeszcze śmieszniej

Choć i tak trzeba zauważyć, że jak zwykle mieliśmy duuużo szczęścia. Słupek i poprzeczka + gol ze spalonego. Ale liczy sie wynik i dobra gra.
Już nie mogę się doczekać, by obejrzec jeszcze raz mecz.
Oceny:
wszystkim 10/10

- ArtHur
- Juventino
Mogiem ciem dotkonć !?!?dominik10dziki pisze:Niektorzy wysmiewali mnie ze Camoranesi na defensywnego pomocnika ale na szczescie to wypalilo :lol:
Taki z nas beniaminek jak z koziej d**y trąba :-Ddominik10dziki pisze:Ale i tak Forza Beniaminek
- Del Rajko
- Juventino
Miodzio! Prawdziwa huśtawka nastrojów. Fatalny mecz z Empoli, a teraz cudowny z interem. Bramka Camora ze spalonego, ale tyle co nam sędziowie zabrali w tym sezonie i tyle ile dali interowi to na prawdę cieszę się, że właśnie zdobyliśmy ją w takich okolicznościach.
Del Piero i Materazzi :rotfl: Żal tylko nie wykorzystanych sytuacji Alexa i straconych pkt. z Regginą, Empoli czy Fiorentiną. Gdyby nie to moglibyśmy poważnie myśleć o walce o Scudetto. Ważne, że znów jest nadzieja i oby tak w kolejnych spotkaniach.
Del Piero i Materazzi :rotfl: Żal tylko nie wykorzystanych sytuacji Alexa i straconych pkt. z Regginą, Empoli czy Fiorentiną. Gdyby nie to moglibyśmy poważnie myśleć o walce o Scudetto. Ważne, że znów jest nadzieja i oby tak w kolejnych spotkaniach.
- Tharp
Eeeee? Ze jak? Camoranesi byl na pozycji defensywnego pomocnika? as f**king if... Uwaga, czas na wielkie oswiecenie: srodkowy pomocnik NIE ZAWSZE jest defensywny. SZOK, nie?dominik10dziki pisze:Praktycznie wszystko juz zostalo napisane..Niektorzy wysmiewali mnie ze Camoranesi na defensywnego pomocnika ale na szczescie to wypalilo :lol: (...)
Mecz byl wspanialy. Chyba najlepszy w tym sezonie, i nie mowie o pieknych bramkach czy plynnych akcjach, ale o emocjach. Widok del Piero wkrecajacego Materazziego w ziemie, raz za razem, a potem jeszcze pare razy - nie-do-zapomnienia.
me rdazzurri na kolanach, na wlasnym stadionie!
Forza Juve ale!
- Vincitore
- Juventino
Mam prośbę. Nie ma ktoś może linka do bramek z komentarzem z Canal + Sport?
Bo po bramkach tak wrzeszczałem że nawet nie usłyszałem reakcji Grzesia Milko ale pewnie bez entuzjazmu
.
FORZA JUVEEEENTUS ! Te Chwile będą trwać wiecznie
.
Bo po bramkach tak wrzeszczałem że nawet nie usłyszałem reakcji Grzesia Milko ale pewnie bez entuzjazmu

FORZA JUVEEEENTUS ! Te Chwile będą trwać wiecznie

- Juvegool
- Juventino
to jest to na co czekaliśmy od dawna dokopac "wielkiemu" interowi bezpomocy sedziów nie jest on taki wielki. Tylko żeby tez nie zmarnowali meczu z Parmo i żeby ładtwo zdobyli trzy punkty i jeszcze mogli by wygrac z milanem za trzy kolejki.
- Szymek
- Juventino
Mimo, że od meczu minęło już kilkanaście godzin to wciąż nie mogę na spokojnie go przeanalizować. Kapitalne spotkanie w naszym wykonaniu. Każdy Juventino dał z siebie wszystko i w piękny sposób ograliśmy inter. Szkoda, że nie skończyło się wyżej bo okazje były. Chciałbym zawsze oglądać taki Juventus. Grazie! Walczymy dalej o drugie miejsce! Gdzie ten wielki inter?
Dla takich chwil warto żyć.
Giorgio vs zlatan. Forza Giorgio!
Dla takich chwil warto żyć.
Giorgio vs zlatan. Forza Giorgio!
Ostatnio zmieniony 23 marca 2008, 18:37 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- C-Bart
- Juventino
Piękny mecz, piękne widowisko, piękna gra i piękny wynik. Nie będę się czepiał niektórych mankamentów bo są Święta a wynik satysfakcjonujący, choć mógł być bardziej okazały. I jeszcze to co robił Del Piero z Materazzim było boskie 

- January
- Juventino
Jaki Ty mecz oglądałeś, że Camoranesi grał jako defensywny pomocnik??? :shock:dominik10dziki pisze:Niektorzy wysmiewali mnie ze Camoranesi na defensywnego pomocnika ale na szczescie to wypalilo :lol:
Legro zagrał conajmniej na 5, Brazzo najwyżej na naciągane 3+, Trezeguet strzelił gola i chwała mu za to, ale 4 to odpowiednia ocena dla niego, Del Piero... od napastnika wymaga się w pierwszej kolejności skuteczności, czyli ocena góra 4+... Poza tym nie mogę zrozumieć jak mogłeś ocenić grę Legro czy Sissoko na równi z Salihamidzicemdominik10dziki pisze:Legrottaglie(+4)-Tradycyjnie czyli bardzo dobrze
Trezeguet(5)-Co mial to strzelil Razz
Del Piero(5)-Gdyby strzelil te 2 bramki to dostal by 6 albo 7 Prochno Grande El Capitano!

Z taka skutecznością to daleko nie zajdziemy...dominik10dziki pisze:Grajcie tak zawsze Twisted Evil
sobie...dominik10dziki pisze:Jak se pomysle ze gdyby nie te glupie straty pkt z Empoli Reggina Catania Cagliari itp to walczylibysmy o Mistrzostwo Doh
Gdyby babcia miała wąsy, to byłaby dziadkiem...
To, że jesteśmy beniaminkiem, to nie jest powód do dumy...dominik10dziki pisze:Forza Beniaminek
Był ale minimalnymrozzi pisze:Fakt faktem przy pierwszej bramce był spalony

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- pan Zambrotta
- Juventino
- Railis
- Qualità Juventino
Tak się mogło wydawać. Piłka odbiła się w miejscu gdzie stał Treze, co mogło wywołać mylne wrażenie. Po kilkunastu powtórkach tego fragmentu mogę rozsądzić, że jedyną stopklatką jaką należy interpretować powinna być ta:
(jak widać sędzia był w linii i bez problemów wychwycił, że to było odbicie)
OBRAZEK
Śmiało mogę powiedzieć, że takich sytuacji nie można czytać jednoznacznie i tak jak powiedzieli komentatorzy, w myśl zasady korzyści atakujących można było uznać tak jak zostało uznane.
(jak widać sędzia był w linii i bez problemów wychwycił, że to było odbicie)
OBRAZEK
Śmiało mogę powiedzieć, że takich sytuacji nie można czytać jednoznacznie i tak jak powiedzieli komentatorzy, w myśl zasady korzyści atakujących można było uznać tak jak zostało uznane.
- January
- Juventino
Mógłbyś wkleić obrazek bezpośrednio w poście, ponieważ mi sie nie otwiera?

Lub dać inny link

Z góry dzięki

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- sleezer
- Juventino