Serie A (30): Inter 1-2 JUVENTUS
- wloski
- Juventino
Nie ma co się za wcześnie cieszyć, bądźmy pokorni chodźby z powodu świąt
. Inter kiedyś odrobił starty w 2 minuty w meczu bodajże z Genoą. Czekam na końcowy gwizdek, mam nadzieje, że wynik się nie zmieni, no chyba, że na lepszy 8).
- minimav
- Juventino
Heh przypominaja mi sie podczas tego meczu komentarze z poczatku sezonu gdy wszyscy (no dobra, prawie) tak jechali po Aleksie DP. Mam nadzieje ze ten mecz (i nie tylko) udowodnil wam ze nie nalezy skreslac osoby po paru slabszych meczach...
Bedzie 0-3
Bedzie 0-3

- Regulus
- Juventino
VICTORIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inter - Juventus 1:2
Alex zagrał fantastycznie. Jego akcja z Trezeguetem około 75 min - coś pięknego - wielka szkoda, że nie padł gol.
Aż chciałoby się napisać JUVE PANY, ale niestety jeden mecz wiosny nie czyni
Ale i tak satysfakcja jest ogromna, że pokazało się latynosom z Interu miejsce w szeregu.
Inter - Juventus 1:2
Alex zagrał fantastycznie. Jego akcja z Trezeguetem około 75 min - coś pięknego - wielka szkoda, że nie padł gol.
Aż chciałoby się napisać JUVE PANY, ale niestety jeden mecz wiosny nie czyni

- Gotti
- Juventino
Brawoooooo!!!! Alex? Masakra!!! Wymiatał dzisiaj jak nigdy; MAtrix skrętu kiszek pewnie dostał :rotfl: . Wygrana w pełni zasłużona. Takie zwycięstwo w Mediolanie smakuje jak zdobycie Scudetto. :-D
Forza Juve! Dziękujemy!
Forza Juve! Dziękujemy!
- J1897
- Juventino
"mistrzowie" pokonani!
podsumowaniem tego meczu powinny być słowa jednego z komentatorów z bet365.com
dwie 1000%
). ktoś tu na forum narzekał, że Molinaro gra słabo w defensywie. nie mogę się nie zgodzić, ale dzisiaj pokazał, że jeśli się postara, to może być świetnym obrońcą i mieć duży wkład w tworzenie ataków. naprawdę świetny mecz w jego wykonaniu. wogóle cała drużyna z przebiegu dzisiejszego meczu zasługuje na pochwałę. Buffon niezastąpiony! niewiarygodny! ten obroniony strzał Stankovica? genialne! trochę niewidoczny Treze w pierwszej połówce, ale bramkę strzelił. Nedved jak za dawnych czasów, poprostu walczył! świetnie się uzupełniali w środku Camoranesi i Sissoko. Legro, naprawdę dzisiaj klasa!
naprawdę szkoda tych dwóch niewykorzystanych okazji Del Piero, mogło być 3:0, piękny wynik!
podsumowaniem tego meczu powinny być słowa jednego z komentatorów z bet365.com
fantastyczny mecz Alexa (niestety te zmarnowane okazje"...ile jeszcze razy Del Piero będzie tak pogrywał z Materazzim?"

naprawdę szkoda tych dwóch niewykorzystanych okazji Del Piero, mogło być 3:0, piękny wynik!
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
FORZA JUVE FORZA JUVENTUS
Świetny, cudowny, znakomity mecz w wykonaniu naszych zawodników. Nawet przymykam oko, że gol dla Interu padł po lewej stronie gdzie grał nasz "idol" Molinaro.
Buffon - klasa sama dla siebie najlepszy bramkarz świata
Chiellini - najlepszy obrońca SERIE A, cudownie
Grygera, Legro, Hasan - dobry mecz
Sissoko - genialny transfer, super w defensywie, piękne podania wzdłuż, w poprzek boiska górą i po ziemi
Nedved - kocham go, stary dobry Pavel, ambicja i walka, po prostu niezastąpiony
Camor - drybling, walka zarówno w ofensywie jak i w defensywie cud, miód i orzeszki
Alex - mam duży żal do niego za niewykorzystane sytuacje (chart chart) ale jednak piękne akcje, druga młodość, żaden Palladino mu nie podskoczy
Treze - ładna bramka po błędzie obrony, momentami mniej widoczny ale zdobył gola
Ogólnie mimo lekkiej pomocy ze strony sędziego dla mnie mecz sezonu, tak grający Juventus chce się oglądać
szkoda tylko że motywują się tylko na wielkie mecze, z rywalami z górnej półki
WESOŁYCH ŚWIĄT życze
Świetny, cudowny, znakomity mecz w wykonaniu naszych zawodników. Nawet przymykam oko, że gol dla Interu padł po lewej stronie gdzie grał nasz "idol" Molinaro.
Buffon - klasa sama dla siebie najlepszy bramkarz świata
Chiellini - najlepszy obrońca SERIE A, cudownie
Grygera, Legro, Hasan - dobry mecz
Sissoko - genialny transfer, super w defensywie, piękne podania wzdłuż, w poprzek boiska górą i po ziemi
Nedved - kocham go, stary dobry Pavel, ambicja i walka, po prostu niezastąpiony
Camor - drybling, walka zarówno w ofensywie jak i w defensywie cud, miód i orzeszki
Alex - mam duży żal do niego za niewykorzystane sytuacje (chart chart) ale jednak piękne akcje, druga młodość, żaden Palladino mu nie podskoczy
Treze - ładna bramka po błędzie obrony, momentami mniej widoczny ale zdobył gola
Ogólnie mimo lekkiej pomocy ze strony sędziego dla mnie mecz sezonu, tak grający Juventus chce się oglądać

WESOŁYCH ŚWIĄT życze
- Swider10
- Juventino
Cos pieknego :!: :!: :!: takie gry JUVE jak w drogiej polowie nie widzialem juz dawno, wszyscy zagrali SUPER nawet Molinaro
Sossoko to jednak bardzo dobry transfer super sie wkaponowal w zespol, Del Piero gienialnie szkoda tylko ze nie udalo mu sie strzelic, Trezegol super piekna bramka (jak ja sie cieszylem:) ) Camor pieknie w ataku super bramka super tez gral w obornie pilkarz kompletny :!: Buffon to Bog stojacy pomiedzy dwoma slupkami :!: Cala druzyna codownie :!: A NAJWAZNIEJSZE JEST TO ZE POKONALISMY "mistrza" NA ICH TERENIE PRZY ICH POBLICZNOSCI :!:
PS. Slyszeliscie to "ole, ole" kiedy Juve wygrywalo 2:0 ?:D:D[/code]

PS. Slyszeliscie to "ole, ole" kiedy Juve wygrywalo 2:0 ?:D:D[/code]
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- ArtHur
- Juventino
Coś nieprawdopodobnego! W końcu czuje radość nie tylko na zewnątrz, ale i wewnątrz. Dobry mecz Juve, co prawda gol Camora był na moje oko ze spalonego, ale sam wynik jest absolutnie sprawiedliwy. YES! YES! YES!
PS. Ktoś mówił, że nie będzie kibiców Starej Damy.
PS2. Bezcenne jest słuchanie po raz kolejny We Are The Champions po tkaim meczu
PS3. Rozwalała mnie życzliwość Cruza do wszystkich
PS4. Nawet Molinaro zagrał jako tako ;]
PS5. GRANDE JUVE !!!!!!
PS. Ktoś mówił, że nie będzie kibiców Starej Damy.
PS2. Bezcenne jest słuchanie po raz kolejny We Are The Champions po tkaim meczu

PS3. Rozwalała mnie życzliwość Cruza do wszystkich

PS4. Nawet Molinaro zagrał jako tako ;]
PS5. GRANDE JUVE !!!!!!
- Ein
- Juventino
Kocham Juventus ...
Fenomenalny mecz, brawo Buffon , brawo Alex ! Brawo cała drużyna.
inter pokonany, dla takich chwil warto żyć
nie jestem w stanie napisać nic kreatywnego ...
ile jeszcze razy Del Piero będzie mieszał materazziego ? :lol:
To zdanie podsumowuje ten mecz
przy okazji ...
życzę Wam (drodzy Juventini ) wszystkiego najlepszego
Ta Wielkanoc będzie biało-czarna jak nigdy przedtem
Fenomenalny mecz, brawo Buffon , brawo Alex ! Brawo cała drużyna.
inter pokonany, dla takich chwil warto żyć

ile jeszcze razy Del Piero będzie mieszał materazziego ? :lol:
To zdanie podsumowuje ten mecz
przy okazji ...
życzę Wam (drodzy Juventini ) wszystkiego najlepszego
Ta Wielkanoc będzie biało-czarna jak nigdy przedtem

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- krop
- Juventino
Hahaha forza Juve mam cos dla Cesara
http://allegro.pl/item327138267_siatka_ ... _x_1m.html
To takie male cos zeby sobie zalozyl, moze juz nie bedzie puszczal takich bramek jaka mu Camor strzelil :rotfl:

To takie male cos zeby sobie zalozyl, moze juz nie bedzie puszczal takich bramek jaka mu Camor strzelil :rotfl:

- endrjuJT
- Juventino
Piękny mecz w naszym wykonaniu, gdyby nie zmarnowane sytuacje mogło być nawet 4:0 
Alex co wyrabiał z Materacem to łooo. Camoranesi świetnie, Nedved troche słabiej dzisiaj ale ogólnie cała drużyna pokazało prawdziwe oblicze JUVE!! Musze pochwalić Salihamidzica oraz Molinaro, którego zwolennikiem nie jestem!! Środek obrony na 6!

Alex co wyrabiał z Materacem to łooo. Camoranesi świetnie, Nedved troche słabiej dzisiaj ale ogólnie cała drużyna pokazało prawdziwe oblicze JUVE!! Musze pochwalić Salihamidzica oraz Molinaro, którego zwolennikiem nie jestem!! Środek obrony na 6!
JUVENTUS #LE6END
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
F O R Z A J U V E N T U S ! ! ! ! ! ! ! ! !Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!Jedynie spokój burzy mi trochę rzekomy spalony Camora,ale zwycięzców się nie sądzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kto rządzi w Italii????JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :twisted:

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Fatalnie... Gdyby nie to, że wygraliśmy, winą za ewentualny remis lub porażkę obarczyłbym właśnie Del Piero.Regulus pisze:Alex zagrał fantastycznie.
Coż. Taki prezent chciałem na urodziny (fakt faktem są jutro, ale ;]) dostać i się udało. Piękny mecz, który mogliśmy zdecydowanie wygrać, ale też i w końcówce wszystko stracić i go zremisować. Udało się i z tego trzeba się cieszyć!
Dziś Wielki Inter poległ... Forza Juve!!
Przynajmniej ten jeden raz w roku nie trzeba kibicom Interu tłumaczyć, kto króluje w Italii.
- darek
- Juventino
Ależ oczywiście, miał. Słupek, poprzeczka, rzut wolny...galbra pisze:Oczywiście 4-0. Inter nie miał żadnych okazji, człowieku, którą częścią ciała oglądasz mecz?
A co do meczu. Jestem strasznie szczęśliwy że udało nam się wygrać z interem. W pierwszej połowie mecz był wyrównany, było trochę okazji bramkowych z jednej i drugiej strony, ale i tak zakończyło się 0-0.
Druga połowa świetna w naszym wykonaniu. Mieliśmy bardzo dużo sytuacji, po których mogła paść bramka. Przez prawie całą drugą część meczu naciskaliśmy na inter. Tylko pod koniec oni nam trochę narobili szumu pod bramką.
Alex grał ładnie, ale albo mu brakowało ostatniego podania, albo dobrego strzału...
Wszyscy elegancko
FORZA JUVE
PS. Ciekawe czy zagoszczą w tym temacie kibice interu
:doh:
PS2. Biedny Nedved. Sponiewierali go jak nie wiem co. Krew mu się z nosa lała i jeszcze po bandach jeździł
Ostatnio zmieniony 22 marca 2008, 23:13 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.