Serie A (30): Inter 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 17:05

Trudno mi cokolwiek napisać przed tym meczem. W tym sezonie doświadczyliśmy już chyba wszystkiego, wspaniałych zwycięstw, nudnych remisów, wstydliwych porażek, czasami dopisywało nam ogromne szczęście a w niektórych chwilach mieliśmy wielkiego pecha, w kilku meczach okradli nas sędziowie... Chciałbym zobaczyć dziś na San Siro wielki Juventus. Niech nasi zawodnicy (niektórzy oczywiście) uświadomią sobie, że grają w klubie, który zawsze mierzy jak najwyżej. Pokarzmy wszystkim, iż po tym wszystkim co nas spotkało i spotyka wciąż jesteśmy silniejsi niż kiedykolwiek. My jesteśmy Juventus, Inter z nami równać się nie może. Do boju.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 17:06

A Giovinco brame znowu Romie wsadził ;)

Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 17:07

Dobra browar juz sie chlodzi w lodowce koszuleczka gotowa i nic tylko czekac na 20:30 i rozpopcznie sie mam nadzieje spektakl z Juve w roli glownnej FORZA LA MAGICA JUVENTUS !!! Ateraz spadam na Legie bo sie zaczela druga polowa ciao Juventini :)

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 17:16

Mam tylko nadzieję,że inter zgubi w końcu ta pewność siebie,która irytuje nie tylko fanów Juve.Bianconeri do boju!!!!!!!!!!!!!!!Pokazać interowi miejsce w szeregu!!!!!!!!!!!!!! :bravo:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 17:17

Przed chwilą zakończyły się popołudniowe mecze Serie A. Milan i Viola wygrały solidarnie po 1:0. Tym samym drużyny z 3. i 4. miejsca dały nam porządnego kopa w zad na zmotywowanie do walki z Interem.
Nie obchodzi mnie, czy na środku wybiegnie Camoranesi/w ogóle zagra Tiago/ Del Piero będzie w ataku czy na bramce. Chcę być dumny z naszych piłkarzy po 90 minutach gry. Tyle.
Do meczu jeszcze 3 h i 15 min a mnie już niesie po pokoju. W końcu to Derby D'Italia.

bolec_juve - do Kościoła się komórek nie nosi 8).

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 17:39

pan Zambrotta pisze:Przed chwilą zakończyły się popołudniowe mecze Serie A. Milan i Viola wygrały solidarnie po 1:0. Tym samym drużyny z 3. i 4. miejsca dały nam porządnego kopa w zad na zmotywowanie do walki z Interem.
Nie obchodzi mnie, czy na środku wybiegnie Camoranesi/w ogóle zagra Tiago/ Del Piero będzie w ataku czy na bramce. Chcę być dumny z naszych piłkarzy po 90 minutach gry. Tyle.
Do meczu jeszcze 3 h i 15 min a mnie już niesie po pokoju. W końcu to Derby D'Italia.
Masz swieta racje, mnie rowniez nie interesuje jak poprostu chce zobaczyc zwyciestwo JUVE :) chlopaki maja walczyc i chce zobaczyc piekny futbol :)

PS. 89min Alex z wolnego tak jak to mialo miejsce 2 lata temu na San Siro (bramka na 1-2) :D

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 18:22

To jest więcej niż mecz. Nie ważna jest aktualna dyspozycja piłkarzy z obu ekip. Jestem w pełni przekonamy, że nasi to rozumią i zagrają na 110 % swoich możliwości na dzień dzisiejszy. Mam nadzieje, że za starymi lisami (Camor, Alex czy Nedved) pójdą młodzi jeszcze w takich pojedynkach nie opierzeni...

Będzie ciężko...

Obrazek
michal_os

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 18:30

Swider10 pisze:PS. 89min Alex z wolnego tak jak to mialo miejsce 2 lata temu na San Siro (bramka na 1-2) :D
To byloby piekne!! :happy: :-D Ogromnie licze na Juventus :!: Bede wniebowziety jak wygramy :D Wtedy nic by mi sie zepsulo humoru :smile: Mam stresa:P Ale dzisiaj czuje ze bede skakal z radosci :twisted:
Wygraja nie tylko dla swojej satysfakcji,ale wygraja dla nas! :wink:

FORZA JUVE!!

Max_LP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 18:51

Już mnie emocje roznoszą .. cały dzień w koszulce Juve chodze , mam nadzieje że to przyniesie szczęście.
Każdy inny wynik niż zwyciestwo to bedzie dla mnie porażka , żaden remis mnie i jak sądzę wielu z nas nie usatysfakcjonuje.
Oby to był niezapomniany wieczór w którym nasz beniaminek rozwali "mistrza Włoch":pray: :pray:

Forza Juve!!

bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 18:55

dominik10dziki pisze:Noi co " :angry: " ":rotfl: " Ja to od poczatku wiedzialem 8) No ale swoja droga ci defensywni pomocnicy byli by bardzo usposobnieni ofensywnie..
Tak, Ty wiesz wszystko ;)
Po pierwsze to Camor nie jest żadym defensywnym pomocnikiem i będzie grał jak już jako ofensywny pomocnik... Więc wychodzi na to, że jednak nie miałeś racji...

dominik10dziki pisze:defensywni pomocnicy byli by bardzo usposobnieni ofensywnie..
Szczególnie Sissoko :roll:
To jest proste: Sissoko zagra defensywnie, a Camoranesi ofensywnie :whistle:

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 19:01

Mecz juz,za 1,5h,a emocje z minuty na minute rosna coraz bardziej.Wkoncu mamy ostatnia w tym sezonie szanse,aby pokonac "miSZCZow wloch".Jestem ciekaw naszej gry,czy bedziemy mogli stawic czola zawodnikom interu,i pokazac im,ze jestesmy"niezwyklym beniaminkiem".Mnie osobiscie ucieszy tylko wygrana,wiadome,jaka frajde by mi sprawilo pokonac ich i to jeszcze przed ich poblicznoscia.Zaden remis,ani przegrana nie wchodza w gre :naughty: poniewaz my jestesmy JUVENTUS!

Forza Juve :!: :!:
Niech ten wieczor bedzie BIALO-CZARNY :!:

BonJovi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 19:28

mam Polsat Sport,
obejrze ten mecz w telewizji ????
z gory dzieki...

byl,
bedzie,
jest,
Kaliski KKS
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 19:34

Sprawdź w programie... Wydaje mi się, że z polsko języcznych stacji tylko na Canale + któryms tam :wink:

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 19:36

raczej nie jak juz zostalo napisane mecz jest na Canal + sport 2 a na cyfrowym polsacie nie ma tego kanalu...

Lista kanalow na ktorych leci mecz (niestety watpie zebys ktorys z tych mial, a jak masz to raczej bedzie kodowany :/ )

Al Jazeera Sport +1
Boom Sport One
C+ Fútbol
C+ Sport (Francja)
DigitAlb SuperSport 1
ESPN+
Mediaset Calcio 1
Meridiano TV
OBN BiH
RAI International 3 Africa
Sky Calcio 1
Sport 1 (Czechy)
Sport 1 (Holandia)
Sport 1 (Ukraina)
Sport 2 (Węgry)
Sport TV1
SportKlub (Słowenia)
SuperSport 1
TV Avala
TV4+
TV7 Bulgaria[/list]

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
BonJovi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 19:49

no wlasnie,
nigdzie nie ma tych wszystkich dziwnych programow,
a jesli juz sie jakis znajdzie, to zakodowany...
no coz, pozostaje internet,
obraz niewiele wiekszy od mojej komorki,
no i trzeba sie dogadac z reszta towarzystwa,
zeby wylaczyli kompy :D
a co do meczu,
to bardzo bym chcial, zeby Juventus wreszcie udowodnil,
kto tu jest mistrzem Wloch,
a bramek napewno bedzie sporo...

byl,
bedzie,
jest,
Kaliski KKS