Serie A (30): Inter 1-2 JUVENTUS
- meloo
- Juventino
A to dlaczego... skład dosyc rozsadny i dobrze gdyby Ranieri sie nim zasugerował. Wystawienie Tiago ktory od przybycia do Juve nie rozegrał nawet jednego dobrego meczu w takim spotkaniu to zdecydowanie wieksze ryzyko niż granie Camoranesim który poniżej pewnego poziomu nie schodzi. A nawet jezeli gra słabiej to jednak walczy, biega, probuje z czym u Tiago bywa róznie. :roll: Poza tym to tylko prawdopodobny skład według 'gazetty'... znajac Ranieriego zobaczymy Molinaro a moze nawet boskiego Nocerino... :lol:Tharp pisze:O jasna cholera... :shock:ArtHur pisze:Tharp: http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Juventus/ Ja tego z kosmosu nie wziąłem...
...mam nadzieje ze to nie jest prawda, QQ :płaczę:
- sk1le(forza_juve)
- Juventino
Juz nie moge sie doczekac...mam nadzieje ze dobra jakos na SopCast bedzie =), i licze na dobry wystep Tiago...mysle ze lepszym roziwazaniem byoby wpuszczenie go od pierwszej minuty a, Nocerino na lawce powinien usiasc...
moj typ : skrome 1:0 dla juve...po golu Treze w drugiej polowie
moj typ : skrome 1:0 dla juve...po golu Treze w drugiej polowie
- bolec_juve
- Juventino
Dobra Juventini.Dzięki wielkie tym co chcieli mi pomóc wysyłając esy ale już dogadałem się z Conrad JUVE i to on będzie mi wysyłął.Mi pozostaje tylko powiedzieć żeby wszyscy oglądający mecz mocno kibicowali i trzymali kciuki a ja w kościele oczywiście będe myślał tylko o Juve.Dzięki wszystkim dzięki Conrad JUVE!!FORZA JUVE!!Rozwalimi Inter!! 

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
- blazejrondel
- Juventino
Ja myślę że możemy dostać ostre lanie. Moim zdaniem kluczowym graczem będzie Buffon kilka razy juz nam ratował tyłek (Inter, Roma, Udinese, Lazio)
oby był dzisiaj w dobrej dyspozycji.
oby był dzisiaj w dobrej dyspozycji.
- Tharp
Juz sie tak nie podniecaj, bo jak juz, to Camor wystapi jako srodkowy ofensywny, a nie defensywny...dominik10dziki pisze:Noi co "" ":rotfl: " Ja to od poczatku wiedzialem 8) No ale swoja droga ci defensywni pomocnicy byli by bardzo usposobnieni ofensywnie..
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jedno z ostatnich spotkań, które mnie elektyryzuje, wzbudza u mnie ciarki na samą myśl i zmuszą do czestszego odwiedzania WC 8)
Mimo, iż chcę aby ten sezon już dobiegł końca, bo ciezko mi oglądać, nasze niektóre popisy i upokorzenia, to jendak takie spotkanie jak to, jet z innej bajki. Nikomu nie trzeba przedstawiać rangi tego spotkania, to cś więcej niż mecz, jako, że nie mamy już szans na mistrza, satysfakcję możemy mieć po zwycięstwie z aktualnym mistrzem Włoch, ktory pewnie oborni tutuł
Wierzę w chłopaków, na takie mecze potrafią się zmobilizować. Modlę się o zwycięstwo.
Forza JUVENTUS :!:
Mimo, iż chcę aby ten sezon już dobiegł końca, bo ciezko mi oglądać, nasze niektóre popisy i upokorzenia, to jendak takie spotkanie jak to, jet z innej bajki. Nikomu nie trzeba przedstawiać rangi tego spotkania, to cś więcej niż mecz, jako, że nie mamy już szans na mistrza, satysfakcję możemy mieć po zwycięstwie z aktualnym mistrzem Włoch, ktory pewnie oborni tutuł

Wierzę w chłopaków, na takie mecze potrafią się zmobilizować. Modlę się o zwycięstwo.
Forza JUVENTUS :!:

- Pilekww
- Juventino
Mecz będzie bardzo trudny, Inter to jak narazie druzyna troszkę ponad ligę, no ale to zwykli ludzie i wszytsko może się zdarzyć. Cały sezon nie da rady grac idealnie. Nasi zawodnicy niewątpliwie się zmobilizują na ten mecz, ale czy to wystarczy? Forma jest albo jej nie ma. Ciezko powiedzieć co z tego wyjdzie.
Na pewno zwycięstwo jest w naszym zasięgu, remisem nie pogardzę, tylko zebyśmy zagrali jak na Juventus przystało.
Wejdą nasi kibice na stadion czy nie?? Wie ktoś?
FORZA JUVENTUS
Na pewno zwycięstwo jest w naszym zasięgu, remisem nie pogardzę, tylko zebyśmy zagrali jak na Juventus przystało.
Wejdą nasi kibice na stadion czy nie?? Wie ktoś?
FORZA JUVENTUS
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- tabo89
- Juventino
- Okoni
- Juventino
Zawsze możesz poprosić o pomoc tak jak bolec_juve.Tylko podaj swój nr. tel. i na pewno ktoś Ci pomorzemrowka423 pisze:Taki zarąbisty meczyk a ja go nie oglądne...![]()
![]()
![]()
O 20 zaczynają się u nas uroczystości w kościele no i chcąc nie chcąc jako przykładny katolik powinienem iść :evil: :evil: :evil:
Mamo!!!!!!!!!!!

- white_wolv
- Juventino
nikt wam wierzyc nie kaze placzecie jak banda starych bab.. troche godnosci.
- white_wolv
- Juventino
Skoro swiadomie wybierasz to po co to lamentowanie ?
- mrowka423
- Juventino
Bo po prostu żal mi że takie widowisko przejdzie mi koło nosa.white_wolv pisze:Skoro swiadomie wybierasz to po co to lamentowanie ?
Aha jeżeli ktoś mógłby mi wysyłać esy to bardzo byłbym wdzięczny. Mój nr. 880308749

Wielkie dzięki Ewrzen.
Ostatnio zmieniony 22 marca 2008, 16:35 przez mrowka423, łącznie zmieniany 1 raz.