Serie A (30): Inter 1-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2008, 22:52

x_men_1988 pisze:No raczej nie opieram swojego zdania na jednym meczu, dobrze wiem ile i jak grał Tiago, bo w przeciwieństwie do 90% osób (w tym pewnie do Ciebie), wpierw zajrzałem do statystyk, żeby wiedzieć ile razy grał, jak długo i co zdziałał (oprócz tego że oglądałem chyba każdy mecz Juve w Serie A w tym sezonie)
Każdy ma inny pogląd na różne sprawy, ale ja wolę kierować się tym co widzę na boisku, a nie statystykami.A nie widzę żeby Tiago grał wystarczająco dobrze na pierwszy skład.Ani to defensywny, ani ofensywny pomocnik.Więc co on do cholery robi na boisku ... ?
x_men_1988 pisze: Nie napisałem że miał tylko jeden zły mecz, ale na pewno też nie tylko jeden dobry.
Ale dałeś do zrozumienia że tak myślisz, pisząc:
x_men_1988 pisze:Jeśli miałbym iść tą samą drogą co "fachowcy" z tego forum oceniający umiejętności i możliwości każdego piłkarza po 1 meczu (...)
x_men_1988 pisze: Tiago nie dostał ani razu szansy gry w kilku spotkaniach z rzędu (...)
Dzięki czemu wciąż mamy szanse na grę w LM.Może troszkę przesadziłem, ale przemawia do mnie choćby fakt, że Ranieri woli postawić Salihamidzica w środku pomocy niż Portugalczyka.Nie gra tak często, bo gra słabo, a w klubie są alternatywy (trochę inna sytuacja niż z Molinaro, którego za bardzo nie ma kto zastąpić, a przynajmniej nie miał do meczu z Genoą)
x_men_1988 pisze: A najbardziej denerwującą rzeczą są zmiany opinii o nim i o innych piłkarzach "z meczu na mecz", zagrał dobrze z Napoli to już sporo osób pisze że może zacznie swoje grać, po meczu z Empoli już się do niczego nie nadaje i tak w kółko.
Tutaj zgadzam się z Tobą w pełni.

Ps. coraz bliżej do meczu, nie mogę się już doczekać.

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 08:13

MIałbym do was wielką prośbe Juventini :) bardzo chciał bym oglądnąć ten mecz, jak może wielu z was jużponad tydzień nie mogę się go doczekać,jednak mam w tym roku bierzmowanie i dzisiaj akurat gdy jest mecz musze obowiąkowo isć do kościoła.Już się z tym pogodziłem,trudno ale tutaj włąsnie moja prośba.Chciał bym żebyście- kto może oczywiście- wysłali mi pare smsów jak padnie gol i z wynikiem do przerwy i końcowym,to bardzo dla mnie ważne a żebyście nie tracili kasy z komórek to wysyłajcie esy z bramki internetowaj bądź z gg mam numer w plusie więc jest to darmowe...bardzo prosze o wspomożenie Juventiniego bez możliwości oglądania meczu.Mój numer tel. 661082419 :pray:

Później oczywiscie moge się odwdzięczyć tym samym gdy ktoś z was nie bedie mógł oglądać naszego kochanego Juve. :pray:

Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Forza JUVE!!!!Forza Juve!!!!
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 10:08

Ja mam taki sam problem i rozwiązałem go szybko - Niedziela 7.00. Wtedy też są Rezulekcje.

A co do meczu, nie jestem w stanie nic sensownego napisać. Ostatnia szansa na pokonanie Interu w tym sezonie, dwa remisy i jedna porażka to za mało. Chciałbym utrzeć nosa w tak szczególny dzień, święta smakowałyby lepiej niż zwykle, bo wraz z Jezusem zmartwychwstałby prawdziwy Juventus.

bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 11:26

JuveFanik pisze:Ja mam taki sam problem i rozwiązałem go szybko - Niedziela 7.00. Wtedy też są Rezulekcje.
Też tak myślałem ale niestety moja parafia wała kręci i jutro jest tylko procesja na 6;00 a o 7;00 jużnormalna msza i niestety podpisu pod rubryke "tridum Paschalne" (musze tam mieć wszystkie podpisy) za to nie dostane :angry: , więc prosze, a wręcz błagam o jak najwięcej esów z info o meczu :pray: :pray: :cry:

Tanhi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 11:46

mam male pytanie jezeli mam telewizje "N" zobacze gdzies ten mecz ?

J - U - V - E - N - T - U - S
Samsung~~

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 11:53

Tanhi pisze:mam male pytanie jezeli mam telewizje "N" zobacze gdzies ten mecz ?
Zobacz w programie telewizyjnym :prochno:

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 11:56

nie. najlatwiej to ogladnac na Rai Africa albo polskiej C+2. wyskocz do pubu i po sprawie :D

licze dzis na Iaquinte i Camora, bo Ci pilkarze sa bardzo zadziorni i nie dadza sobie w kasze nadmuchac ;] a jakby Del Piero huknal cos z wolnego to byloby zaje*iscie :dance: zeby tylko ten drewniak cruz dalej nie zapakowal nam bramy. skubaniec ma na Juve patent i tego sie boje ;/ no i fajnie by bylo jakby kilka razy Chiellini przwiozl ibrahimovica tak ze odechcialby mu sie grac :smile: 1-2 dla nas (1-0 do przerwy w plecy).

Drughi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 12:15

Dzisiaj najważniejszy mecz w sezonie i nie liczy się nic innego jak zwycięstwo. Juventus na wyjść maksymalnie zmobilizowany, gryźć każdy milimetr murawy. Stylu pewnie nie będzie, ale walka ma być. Przede wszystkim liczę na mistrzowski mecz w wykonaniu Nedveda. Od jego dzisiejszej dyspozycji będzie wiele zależało. Czeska furia ma dziś pokazać klasę, ciągnąć zespół ku chwale! O wyniku przesądzi jedno fenomenalne zagranie któregoś z Naszych Mistrzów, będzie 1-0 dla Juventusu.

Po meczu w oczach każdego Bianconero chcę widzieć odbicie klękających, już praktycznie konających gwiazdeczek interu przed Naszymi Mistrzami!

Brak litości, absolutne lekceważenie wszelkich wartości wskazują na człowieka, który uważa siebie za jedyne prawo, wręcz za boga.
bolec_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 12:17

Nie oszukując się "N" jest do dupy bo poza Bundesligą i oczywiście wszystkimi meczami LM w HD :-D :D 8) nic tam nie ma :evil:

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 12:34

JuveFanik pisze:Rezulekcje.
Rezurekcja.

Conrad JUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 12:49

Dobra panowie niech nikt nie wysyla esow do bolca ja to bede robil zeby nikt nie tracil kasy bo jest nie potzrebna taka sytuacja ze 2 osoby beda mu wysylaly to samo a wiec niech to robi jedna osoba i bede to ja jesli pozwolicie :) dziekuje

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 13:34

Jesli wybiegnie Zdenek na lewej, to już to będzie sukcesem w tym spotkaniu :D.
Z tego co pamiętam trójzębym graliśmy w meczu z Interem w PW(nie jestem pewien) i niezbyt nam to wychodziło. Być może lepszym rozwiązaniem będzie 4-4-2, z Hasanem na prawym skrzydle, tylko... w jakiej on jest formie?
A więc drodzy zawodnicy zróbcie nam prezent na Święta, o nic innego nie proszę.
PS. Kiedy ostatnio była taka fajna dyskusja przed meczem z Interem jak teraz, gdzie nikt nie obrażał interistów :D?

Tharp

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 13:50

ArtHur pisze:(...)Być może lepszym rozwiązaniem będzie 4-4-2, z Hasanem na prawym skrzydle, (...)
A co z M. Camoranesi? Na lawke?
Moze na defensywnego pomocnika, obok Sissoko, jak oryginalnie zasugerowal kolega 'dominik10dziki' ? :rotfl:
ArtHur pisze:Tharp: http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Juventus/ Ja tego z kosmosu nie wziąłem...
O jasna cholera... :shock:
...mam nadzieje ze to nie jest prawda, QQ :płaczę:
Ostatnio zmieniony 22 marca 2008, 13:58 przez Tharp, łącznie zmieniany 2 razy.

ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 13:56

Tharp: http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Juventus/ Ja tego z kosmosu nie wziąłem...

dominik10dziki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2008, 14:12

Noi co " :angry: " ":rotfl: " Ja to od poczatku wiedzialem 8) No ale swoja droga ci defensywni pomocnicy byli by bardzo usposobnieni ofensywnie..

Zablokowany