Serie A (30): Inter 1-2 JUVENTUS
- Drugo ufficialmente
- Juventino
Jak dla mnie nie ma mowy o remisie. Wiem, ze to nie jest ten Juventus z przed kilku lat, ale to sa derby d'italia. Trzeba wygrac i tyle. PANOWIE TO JEST WIELKI JUVENTUS nie jakis tam klubik z seriea. Tylko zwyciestwo!
FORZA JUVE
FORZA JUVE
- Medzeer
- Juventino
Nie rozumiem osob ktore pisza, ze Ranieri jest dobrym trenerem, "bo jestesmy na 3 miejscu a przeciez wrocilismy z serie B", zastanowcie sie troche, co z tego ze Juve wrocilo z serie B, majac takich pilkarzy jest to rzecz oczywista ze jestesmy wysoko, i nawet bez trenera albo nawet jakby Lenczyk czy inny ;p by objal juve, 3 pozycja nie bylaby by czyms nadzwyczajnym.
A co do ranieriego-trenerem on swietnym nigdy nie byl, marny taktyk, nie umie zmobilizowac, robi fatalne zmiany, i pieprzy takie glupoty ze szok, te powody powinny wystarczyc zarzadowi. A jak nie powinni razem odejsc. A w ich miejsce Lippi I Moggi ;p
A co do wyniku jako Juventini stawiam na jakies 3-2 dla nas.
A co do ranieriego-trenerem on swietnym nigdy nie byl, marny taktyk, nie umie zmobilizowac, robi fatalne zmiany, i pieprzy takie glupoty ze szok, te powody powinny wystarczyc zarzadowi. A jak nie powinni razem odejsc. A w ich miejsce Lippi I Moggi ;p
A co do wyniku jako Juventini stawiam na jakies 3-2 dla nas.
- Conrad JUVE
- Juventino
Niech Treze zacznie cos strzelac i najlepiej niech zacznie od tego meczu bo chyba kazdy z nas chce zeby to wlasnie on zdobyl korone krola srzelcow a nie boriello albo ibra ktory 70% swoich goli strzelil z karnych :doh:
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Del
- Juventino
Ja dalej nie moge przebolec ze nie bedzie naszych kibicow na San Siro.
Byc osaczonym przez 85tys internistow to nei zbyt mile uczucie chyba.
Na dodatek, jedziemy po ZWYCIESTWO a jak Ranieri po meczu powie ze zagralismy dobrze (ale nie wygramy), to go palne w ta łepetyne to sie w koncu obudzi z tego snu!
Musimy WYGRAC. Nie mozemy za kazdym razem uznawac remisu z interem za dobry rezultat. To nie jest Genoa, czy Udinese. To jest JUVENTUS!
edit. Chcialem jeszcze napisac, ze ostatnio mamy problemy ze skutecznoscia. Mam nadzieje, ze zagramy trojka w ataku i pojedziemy z tym interkiem!
Byc osaczonym przez 85tys internistow to nei zbyt mile uczucie chyba.
Na dodatek, jedziemy po ZWYCIESTWO a jak Ranieri po meczu powie ze zagralismy dobrze (ale nie wygramy), to go palne w ta łepetyne to sie w koncu obudzi z tego snu!
Musimy WYGRAC. Nie mozemy za kazdym razem uznawac remisu z interem za dobry rezultat. To nie jest Genoa, czy Udinese. To jest JUVENTUS!
edit. Chcialem jeszcze napisac, ze ostatnio mamy problemy ze skutecznoscia. Mam nadzieje, ze zagramy trojka w ataku i pojedziemy z tym interkiem!
- FoX
- Juventino
Właśnie. Już kilka osób to napisało, ale powtórzę. remis nie wchodzi w grę. Juventus będzie się musiał maksymalnie zmobilizować i skoncentrować na grze. Miejmy nadzieję, że to zrobi i wywiezie z Mediolanu 3 punkty. Wierzę, że się uda.Del pisze:Musimy WYGRAC. Nie mozemy za kazdym razem uznawac remisu z interem za dobry rezultat. To nie jest Genoa, czy Udinese. To jest JUVENTUS!
- iwan_91
- Juventino
Nocerino na środku?To już lepiej jak dla mnie było dać Tiago, byłby duet srodkowych jak w meczu z Genoą. A jak Tiago jest fest zmeczony to przynajmniej zwiększyc napad czyli 4-3-3 i dać Palladino zamiast Nocerino. O wygranej nie bede przypominał, po 3 remisach i przegranej dobrze by było odegrac sie interowi na San Siro.
- dominik10dziki
- Juventino
Obecna forma naszego zespolu nie jest jakas porywajaca ale wierze w nich! Najgorsze jest to ze jak zremisujemy albo przegramy a Fiora i Milan wygraja swoje nedzne mecze to znowu sie do nas zbliza Milan moze niee ale Viola tylko 3/2 pkt
Nic nie zapowiada zebysmy wygrali ten mecz..Jak sie nie myle to jak Juve gralo z Milanem to tez tam naszych kibicow nie bylo
Obstawiam taki sklad:
Obrona bez zmian po co ryzykowac choc jakby zagral Stendardo to bym sie nie pogniewal 8)
Br:Gigi
Po:Zebina
So:Chiellini
So:Legrottaglie
Lo:Grygera
Pomoc..Mysle ze tradycyjnie Ranieri ustawi 2 defensywnych srodkowych pomocnikow i 2 bardziej ofensywnych:
Defensywni pomocnicy: Sissoko-Camoranesi
Ofensywni: Palladino-Nedved
Mysle ze Camor zagra defensywnego bo C.R bedzie sie bal postawic na Tiago a z Nocerino ryzykowac nie bedzie :roll: Camoranesi juz gral tak w meczu z Torino i gral tam calkiem calkiem
Palladino dostanie szanse cos tak czuje.. Ale z Empoli mnie nasz kapitalny trener zdenerwowal..Salihamidzic ktory jest bez formy ciagle faulowal itp gral caly mecz a reprezentant Wloch Palladino siedzi na lawce......
Napad bez zmian Alex-Treze w drugiej Vicenzo!
Forza Juve bedzie ciezko ale jestem z wami!!!

Obrona bez zmian po co ryzykowac choc jakby zagral Stendardo to bym sie nie pogniewal 8)
Br:Gigi
Po:Zebina
So:Chiellini
So:Legrottaglie
Lo:Grygera
Pomoc..Mysle ze tradycyjnie Ranieri ustawi 2 defensywnych srodkowych pomocnikow i 2 bardziej ofensywnych:
Mysle ze Camor zagra defensywnego bo C.R bedzie sie bal postawic na Tiago a z Nocerino ryzykowac nie bedzie :roll: Camoranesi juz gral tak w meczu z Torino i gral tam calkiem calkiem

Palladino dostanie szanse cos tak czuje.. Ale z Empoli mnie nasz kapitalny trener zdenerwowal..Salihamidzic ktory jest bez formy ciagle faulowal itp gral caly mecz a reprezentant Wloch Palladino siedzi na lawce......
Napad bez zmian Alex-Treze w drugiej Vicenzo!
Forza Juve bedzie ciezko ale jestem z wami!!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mam nadzieję,że po raz kolejny Ranieri zaufa Tiago.Występ tego zawodnika w takim spotkaniu z całą pewnością podziałałby na niego budująco,na pewno Portugalczyk dałby z siebie 150%.Jestem natomiast przeciwny występowi Nocerino.Zawodnik ten w ostatnim czasie spisuje się poniżej oczekiwań kibiców-nie wywiązuje się z powierzonych mu na boisku zadań.Obok Cardoso postawiłbym naturalnie Sissoko,który ostatnio odpoczywał,jednak wcześniej pokazał,że z meczu na mecz gra coraz lepiej i warto na niego stawiać.Co do ataku-tutaj mam spory dylemat.Z jednej strony powinien wystąpić Alex,który jest fantastyczny technicznie,ale jak wszyscy wiemy jego największą bolączką jest zupełny brak szybkości,co martwi-zawodnik zwyczajnie jest już przecież nie najmłodszy.W tak ważnym spotkaniu postawiłbym na kogoś bardziej przebojowego,mianowicie na Iaquintę,grającego obok Treze.Co do obrony-(od lewej) Grygera-Chiellini-Legrottaglie-Zebina.Takie ustawienie jest moim zdaniem optymalne.Co do wyniku spotkania-widzę tu tylko możliwość zdobycia 3 punktów-kolejny remis z interem uznam za porażkę-mamy zdecydowanie predyspozycje do zwycięstwa.Liczę,że sobie wreszcie z nimi poradzimy-ta wygrana miałaby zdecydowanie także inny wymiar niż pozostałe spotkania z tą drużyną,które rozgrywaliśmy w tym sezonie.Dałaby nam mianowicie szansę na 2 miejsce w tabeli na koniec sezonu i dałaby naszym zdecydowanego "kopa" w pozostałych spotkaniach.Gramy w końcu na wyjeździe.Nasi muszą wygrać i w to głęboko wierzę,choć oczywiście się martwię i obawiam przed tym spotkaniem...
- Machnes
- Juventino
stary jaka ty lige ogladasz, bo serie A to napewno nie jest ...dominik10dziki pisze:Nic nie zapowiada zebysmy wygrali ten mecz..
Mysle ze Camor zagra defensywnego bo C.R bedzie sie bal postawic na Tiago a z Nocerino ryzykowac nie bedzie :roll: Camoranesi juz gral tak w meczu z Torino i gral tam calkiem calkiem![]()
Palladino dostanie szanse cos tak czuje

i moze troche wiecej wiary w nasz zespol, co? Bo kibic zawsze WIERZY!
Wiec tak, ten mecz poprostu dla samego prestizu, dla samej nazwy MUSIMY wygrac! Pora pokazac, ze nasi zawodnicy naprawde sa tak rzadni walki, zwyciestw jak mowia. I wierze, ze tak jutro wlasnie bedzie. Chce abysmy wkoncu pokazali ''miszczom włoch'' (ktorzy tak dumnie reprezentuja Italie w rozgrywkach CL

Skład - Zyczylbym sobie ( i wam ) abysmy nie musieli dlugo ogladac popisow naszego super duetu Molinaro - Nocerino. Po ostatnim wystepie Molinaro mysle, ze Ranieri nie zaufa temu Panu
Ostatnio Tinkerman lubi nas zaskakiwac formacja wiec, moze uraczy nas jakas niekonwencjonalna taktyka? Mamy ogromny klopot w srodku pomocy bo sam Sissoko meczu nam nie wygra, a asystowanie na boisku naszego portugalskiego asa zwykle zle sie konczy, sorry ale mial czas sie popisac przez 3/4 sezonu jak mu wychodzilo wiekszosc widzialo i jeden jego celny strzal z Napoli nie przekona mnie, ze warto bylo wydac na niego 13 baniek. Moze Camor w roli Ofensywnego pomocnika a skrzydla Palladino (Salihamidzic) - Nedved? To jest decyzja Ranieriego i licze na to, ze wybierze dobrze

FORZA JUVE!!!!
- white_wolv
- Juventino
Ranieri musialby byc totalnym idiota zeby w meczu przeciwko tak silnemu rywalowi wystawic obok siebie (sic!) dwoch niezgranych,niesprawdzonych i tak niedoswiadczonych zawodnikow (jesli chodzi o gre w calcio).Conrad JUVE pisze: Ma zagrac Tiago i Sissoko na srodku i nie ma gadki(..)
Poza tym spotkanie z empoli pokazalo ze wystawianie Tiago mija sie z celem, moze lepiej zostawic ta dziure w pomocy (i tak tam bedzie) i zagrac 3 z przodu ?
Wiecej FM

- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Camoranesiego do środka xD ?
Tak jak z Lecce w Serie B
Może też taką piękną bramkę walnie xD
hmmm ja bym tak chciał
------Treze Iaquinta-----
----------Del Piero--------
Nedved-------------Camor
----------Sissoko----------
Grygera------------Zebina
---Chiellini---Stendardo--
------------Gigi------------
Takiego romba bym dorypał xD Ale wiem że to nie realne bo to ustawienie dla "Juve Ranieriego" prosto z FM'a ale z drugiej strony Inter gra podobnie Vieira ostatnio grywa tak jak Nocek(Z Przymusu) na prawej stronie w środku Cambiasso na lewej Figo a na czubku rombu Jimenez .... więc raczej ustawienie takiego romba gryzłoby się ... ;/ dałbym pomoc tak:
Nedved-Nocek-Camor
---------Sissoko-------
A obronę jak wyżej w Ataku Treze i DP a pod koniec Vicka wpuścić jako asa
Liczę na wygraną ale remisem też nie pogardze
Chciałbym:
0:1
1:2

PS: Ciekawe jak spisze się Ssijoko z Internistami
Tak jak z Lecce w Serie B

hmmm ja bym tak chciał
------Treze Iaquinta-----
----------Del Piero--------
Nedved-------------Camor
----------Sissoko----------
Grygera------------Zebina
---Chiellini---Stendardo--
------------Gigi------------
Takiego romba bym dorypał xD Ale wiem że to nie realne bo to ustawienie dla "Juve Ranieriego" prosto z FM'a ale z drugiej strony Inter gra podobnie Vieira ostatnio grywa tak jak Nocek(Z Przymusu) na prawej stronie w środku Cambiasso na lewej Figo a na czubku rombu Jimenez .... więc raczej ustawienie takiego romba gryzłoby się ... ;/ dałbym pomoc tak:
Nedved-Nocek-Camor
---------Sissoko-------
A obronę jak wyżej w Ataku Treze i DP a pod koniec Vicka wpuścić jako asa

Chciałbym:
0:1
1:2

PS: Ciekawe jak spisze się Ssijoko z Internistami