Serie A (29): Empoli 0-0 JUVENTUS
- Alexd
- Juventino
Tutaj:quaresma7 pisze:gdzie moge ściągnąć ten program UUSee bo nie ma nigdzie;/
są tylko trojany;/
http://www.uuse.ac.cn/
Ten klikacz zielony po prawej stronie

"Zaczynamy drugą połowę...Nasi tradycyjnie wyglądają lepiej od graczy Interu. Ale to cecha charakterystyczna każdego Bianconeriego."
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
narazie wyniki innych meczy są na nasza korzyść Milan przegrywa z Sampdorią aż 2-0 a Fiora z Napoli też 2-0 (dziwne rzeczy się dzieją):D tak więc nam pozostaje wygrać,
p.s Albo Molinaro zaraz zejdzie albo i tak go pożegnamy czerwonym kartonikiem
ogólnie narazie mecz slaby...bardzo
p.s Albo Molinaro zaraz zejdzie albo i tak go pożegnamy czerwonym kartonikiem
ogólnie narazie mecz slaby...bardzo
- Brutalo
- Juventino
Moim skromnym zdaniem jest to jeden z najgorszych meczy Juve jakie widzialem w tym sezonie... o atrakcyjnosci meczu niech swiadczy fakt, ze obie drużyny oddaly tylko po jednym (smiesznym) strzale na bramkę
- CzarnyZkultury
- Juventino
ech slabiutko graja. dobrze ze molinaro sciagna po szlag mnie trafial jak go widzialem w akcji. powinien takze tiago zmienic i nedveda wpuscic, obowiazkowo! wyniki innych meczow sie ukladaja i nie mozemy tego zaprzepascic!
- J1897
- Juventino
ja nie rozumiem tylko jednego: skoro tak dobrze szło Grygerze na lewej obronie w meczu z Genoą (nie wiem jak to odmienić
) a w meczu z Napoli w środku pomocy świetnie sobie radził duet Sissoko-Tiago, to czemu Sz.P. Ranieri dalej z tego nie korzysta? nie ma co się zastanawiać i oszczędzać siły. zostało nam 10 spotkań i musimy zbierać pkt. w każdym meczu, nie tylko z Interem, Romą czy Milanem.

- Łyko
- Qualità Juventino
UP:
Nieprawda! Mój tata jest księdzem i mówi ze wszystko idzie na biedne dzieci...
Co do meczu to Molinaro i Grygera mają ciężkie zycie na swoich pozycjach obaj po karteczce (przyp. grygera wszedł za Molinaro)
Nieprawda! Mój tata jest księdzem i mówi ze wszystko idzie na biedne dzieci...
Co do meczu to Molinaro i Grygera mają ciężkie zycie na swoich pozycjach obaj po karteczce (przyp. grygera wszedł za Molinaro)
- darek
- Juventino
aż tak słabo grali?
Ja nie wiem jak można w takim meczu i przy takich korzystnych wynikach innych spotkań zremisować z Empoli
Po cholere Ranieri tak majstrował? Mógł wystawić najmocniejszy skład bo nam potrzeba punktów. Z interem będzie ciężko o punkty...
Mam nadzieję że jak tak oszczędzał to coś z tego oszczędzania będzie...
Czemu my tak głupio remisujemy te mecze?
FORZA JUVE
Ja nie wiem jak można w takim meczu i przy takich korzystnych wynikach innych spotkań zremisować z Empoli

Po cholere Ranieri tak majstrował? Mógł wystawić najmocniejszy skład bo nam potrzeba punktów. Z interem będzie ciężko o punkty...
Mam nadzieję że jak tak oszczędzał to coś z tego oszczędzania będzie...
Czemu my tak głupio remisujemy te mecze?
FORZA JUVE
- blazejrondel
- Juventino
Nocerino i Molinaro w pierwszym składzie a Nedved i znajdujący się w swietnej formie Sissoko na ławce. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Ranieriego. Mogło być 11pkt przewagi nad Milanem a tak to mamy ciężki mecz przed sobą z którego możemy nie wywiezć punktów.