WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Greger
- Juventino
Ale jak patrzę na program Polsatu, to widzę, że ostro w chipsa polecieli i zmienili transmisję tak, że Juve pokażą z odtworzenia o 23.... A więc poczekajmy jak coś na nową ramówkę i wtedy się zastanowimy.

- syczu
- Juventino
niestety ;/ nie jestem z Wrocka i już wróciłem do domu na święta, a żałuję bardzo, bo w rundzie wiosennej na spotkaniu Juve - Inter była <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> atmosfera i kibice dopisali dosyć licznie z jednej jak i z drugiej strony ;D No cóż, trzeba będzie oglądać w cieple domowych pieleszy i mieć nadzieję, że mecz z Empoli to tylko wypadek przy pracy a dziś chłopaki pokażą max swoich możliwości 

AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- AmericanPsycho
- Juventino
Idziem Panowie?
Decyzja w sprawie miejsca niech zostanie demokratycznie wybrana...
Decyzja w sprawie miejsca niech zostanie demokratycznie wybrana...
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- greenjack85
- Juventino
Zbieram ludzi na mecz do jakiegos klubu we wrocku
- Greger
- Juventino
Ja jestem za Spiderem. Obsługa bardzo miła, ceny zdroworozsądkowe i meczola na pewno nam pokażą, a jak przyjdzie nas wielu to i atmosfera będzie bianco-nera! Tako ja rzeczę podparty doświadczeniem ostatnich oglądanych spotkań Juve w Spiderze!
Do centrum trochę może jest, ale w końcu do Arkad to już tylko mały kroczek...
Do centrum trochę może jest, ale w końcu do Arkad to już tylko mały kroczek...

- greenjack85
- Juventino
To jak Greger do Spidera idziemy w sobote?Ale to wszyscy musza zdecydowac.Czekam na odpowiedzi!
- Greger
- Juventino
CHWILKA CHWILKA, bo u mnie mała zmiana planów!
Na mecz (decyzja ostateczna) wybieram się do Warki i zabiorę z sobą kilku miłośników Juve/calcio. Mają tam fajnie zrobiony telebim i kącik dla kibiców jest tam w sam raz.
Tak więc ja wycofuj się ze swojego poprzedniego posta
. Myślę, że dla większości, która woli iść na mecz blisko centrum jest to dobra decyzja.
Czyli w sobotę w Warce, Mecz jest na Canale + więc problemu raczej nie będzie. Tak więc jak chcecie to wbijajcie do WARKI!
Na mecz (decyzja ostateczna) wybieram się do Warki i zabiorę z sobą kilku miłośników Juve/calcio. Mają tam fajnie zrobiony telebim i kącik dla kibiców jest tam w sam raz.
Tak więc ja wycofuj się ze swojego poprzedniego posta

Czyli w sobotę w Warce, Mecz jest na Canale + więc problemu raczej nie będzie. Tak więc jak chcecie to wbijajcie do WARKI!

- Filippo911
- Juventino
kurczak szkoda że mi nie uda sie wpaść (źle sprawdziłem terminarz - Juve vs Ac jest w sobotę a nie w niedzielę
)
atmosfera na pewno będzie gorąca
pzdr
Forza Juve
F.

atmosfera na pewno będzie gorąca

Forza Juve
F.
- krzysiekjuve
- Juventino
Widze ze jak zwykle w temacie "wrocławskim" wielkie poruszenie
Na tak waznym meczu nie moze nas zabraknac !!! Takze pelna moblizacja i szturm na wroclawskie lokale
( a najlepiej na jeden konkretny).

Na tak waznym meczu nie moze nas zabraknac !!! Takze pelna moblizacja i szturm na wroclawskie lokale