Serie A (28): JUVENTUS 1-0 Napoli
- Buffon_fan
- Juventino
Nopoli to trudny przciwnik.Niedawno wygrał z Interem więc wszystko jest tutaj możliwe. Dużym plusem jest że gramy na własnym boisku.
Musimy utrzymać te 3 miejsce a do tego niezbędne jest wygrywać takie macze, ale mole nie zapeszać.
Musimy utrzymać te 3 miejsce a do tego niezbędne jest wygrywać takie macze, ale mole nie zapeszać.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
:shock: nie bedzie meczu na c+ bo wedlug nich Inter odpadl z LM wiec popatrzymy jak sie skupiaja na rywalizacji w lidze... no po prostu brak slow
naprawde oddaliby ta Serie A polsatowi i wszyscy byliby szczesliwi...
Juve-Napoli... nie pokażą bo Inter z LM odpadl... kto to na litosc boska wymyslil?

Juve-Napoli... nie pokażą bo Inter z LM odpadl... kto to na litosc boska wymyslil?
calma calma
- BiancoNero89
- Juventino
Wcześnieszy mecz dostaliśmy... Miejmy nadzieje,że tym razem Nasza Ukochana Drużyna się odgryźnie i wygra . Jak dla Mnie Napoli jest rewelacją sezonu
- losbond
- Juventino
Sklad proponowany przez Venomika wyglada dla mnie nawet ok
, gdyby nie obecnosc Molinaro na lewej. Fakt, przez kontuzje i kartki innych zawodnikow nie da sie go raczej ominac przy ustalaniu skladu na ten mecz :roll: .
Mam nadzieje, ze wreszcie zobaczymy Tiago w dyspozycji jaka prezentowal w Lyonie, oby ziom sie spisal, bo dla niego to jedna z ostatnich szans, zeby walczyc o pozostanie w Juve
.
W tym spotkaniu dalbym odpoczac Alexowi, bo cos ostatnio obnizyl loty, a Vincento wydaje sie byc w dobrej dyspozycji
.
Zapowiada sie ciezki, emocjonujacy mecz, choc obstawiam, ze ladny dla oka to nie bedzie
.
Zadowoli mnie tylko zwyciestwo, licze na Bianconerich. Forza JUVE :!:
Mam nadzieje, ze wreszcie zobaczymy Tiago w dyspozycji jaka prezentowal w Lyonie, oby ziom sie spisal, bo dla niego to jedna z ostatnich szans, zeby walczyc o pozostanie w Juve

W tym spotkaniu dalbym odpoczac Alexowi, bo cos ostatnio obnizyl loty, a Vincento wydaje sie byc w dobrej dyspozycji

Zapowiada sie ciezki, emocjonujacy mecz, choc obstawiam, ze ladny dla oka to nie bedzie

Zadowoli mnie tylko zwyciestwo, licze na Bianconerich. Forza JUVE :!:
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- SiemQa
- Juventino
Ten mecz trzeba wygrać! Wiadomo łatwo nie będzie,bo z takimi drużynami w tym sezonie źle się nam gra,ale mecz będzie u nas,więc liczę na zwycięstwo
Trzeba gonić Rome i odrabiać punkty,żeby skończyć na 2 miejscu
Forza Juve 

... Fruzie wolą optymistów ...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Łatwo nie będzie, poniewż mamy dosyć istotne osłabienia. napoli zresztą też. To będzie cieżki mecz, znamy już wyniki wszysktich innych spotkań tej kolejki. Trzeba to wygrać i zachować 4 pkt. przewagi nad fioletowymi, oraz zwiekszyć dystans do milanu. Skład będzie dosyć pomieszany, jednak mamy swoje armaty w zepole, którę są wstanie same roztrzygnąc losy spotkania. Liczę na tytana bramki i wspaniałych napastników. Wygramy to.

- pałer_rendżer
- Juventino
Sopcast- kanał 3608 na przyklad :-Dquaresma7 pisze:elo
panowie gdzie idzie ten meczyk???
i przez co go mogę oglądnąć????
bardzo proszę o odp
- Brutalo
- Juventino
Jeżeli ktoś ma 512 kb/s to chodzi w ogóle bez lagów na:
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela
True Sport 3 normalnie na WMP
POLECAM!!!
ps. nie najlepsza jakość ale super chodzi!!!
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela
True Sport 3 normalnie na WMP

POLECAM!!!
ps. nie najlepsza jakość ale super chodzi!!!
Ostatnio zmieniony 16 marca 2008, 20:53 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- hijjawi
- Juventino
- Venomik
- Juventino
Kanał ma limit użytkowników i często są problemy żeby siew ogóle połączyć.bloktorun pisze: http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela
True Sport 3 normalnie na WMP![]()
Mozna więc się zawsze skusić na be365.com i później obraz powiększyć. Chocby takim mini programem
Dirty mind
- marcin_juventino87
- Juventino
moim zdaniem mecz jest do wygrania w drugiej polowie ale koniecznie trzeba zmienic Nocerino za Palladino. Temu Ranieriemu troche odbija zeby defensywnego pomocnika na skrzydlo dawac
Tiago calkiem calkiem gra widac ze ma chlopak ochote do gry prostopadle zagrania mu wychodza gorzej jak chce zrobic cos indywidualnie
no i caly czas przewraca kolesi heh
karny przynajmniej jeden powinien byc no ale wiadomo ze karny dla nas jest jak dopiero kogos polamia w polu karnym i to musi sedzia o krok od tego stac :roll:
FORZA JUVE musimy zdobyc te 3 punkty!!!

Tiago calkiem calkiem gra widac ze ma chlopak ochote do gry prostopadle zagrania mu wychodza gorzej jak chce zrobic cos indywidualnie

FORZA JUVE musimy zdobyc te 3 punkty!!!
Nawet w grobie nie zapomnę Stara Damo o Tobie...
Gdy moje powieki zamkną się na wieki.
Gdy moje powieki zamkną się na wieki.