NEOSPORT.PL
- -Lucas-
- Juventino
- -Lucas-
- Juventino
Radziłbym uzbroić się w cierpliwość i dokonać zakupu we wiarygodnym źródle. W Polsce koszulki mają się pojawić w sklepach na początku kwietnia. W Neosport będą kosztowały około 200 złotych, a niewykluczone, że dla użytkowników JuvePoland na tą okazję zostanie przewidziana specjalna promocjaKędzior pisze:Na allegro pojawiła się nowa koszulka repry. 250 zł, a z resztą sami zobaczcie
http://allegro.pl/item310154845_hit_kos ... _puma.html
Pytanie, czy to oryginał, bo może sobie zakupie takie coś.

- -Lucas-
- Juventino
Miło mi poinformować, że sklep Neosport.pl przygotował dla użytkowników JuvePoland kolejną promocję :!:
Tym razem zniżką została objęta najnowsza bluza Juventusu.

Cena w innych sklepach: 199 złotych
Cena na stronie Neosport: 189 złotych
Cena dla użytkowników JP: 180 złotych... razem z wliczoną przesyłką przy wpłacie na konto :!:
Mało tego, podając hasło juvepoland.com przy kupnie dowolnej pary butów z oferty Neosport, otrzymacie zniżkę w postaci darmowej wysyłki lub frotki Reebok'a.
---------------
Oryginalne koszulki reprezentacji Polski pojawią się w sprzedaży w połowie marca. Na chwilę obecną dostępne są oryginalne repliki koszulek w cenie 99 złotych.
Zachęcamy do zapoznania się z ofertą sklepu Neosport i skorzystania z nadarzających się okazji

Cena w innych sklepach: 199 złotych
Cena na stronie Neosport: 189 złotych
Cena dla użytkowników JP: 180 złotych... razem z wliczoną przesyłką przy wpłacie na konto :!:
Mało tego, podając hasło juvepoland.com przy kupnie dowolnej pary butów z oferty Neosport, otrzymacie zniżkę w postaci darmowej wysyłki lub frotki Reebok'a.
---------------
Oryginalne koszulki reprezentacji Polski pojawią się w sprzedaży w połowie marca. Na chwilę obecną dostępne są oryginalne repliki koszulek w cenie 99 złotych.
Zachęcamy do zapoznania się z ofertą sklepu Neosport i skorzystania z nadarzających się okazji
Ostatnio zmieniony 02 marca 2008, 18:14 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 1 raz.
- BiancoNero89
- Juventino
Ja mam szalik Juve i czapke ze znaczkami Nike i co jestem sezonowcem? Kibicuje Juve od 95 roku,poprostu wolę zapłacić więcej ale mieć lepszą jakość a wy się oburzacie o NIC nie chcecie nie kupujcie ! Tą bluze Nike Juve też wciągne bo jest boska ;]
- OskarG
- Juventino
A bedą inne rozmiary niż L ?-Lucas- pisze:Miło mi poinformować, że sklep Neosport.pl przygotował dla użytkowników JuvePoland kolejną promocję :!:
i czy mają dostępne jakieś zdjęcia LOGA na piersi ?
- -Lucas-
- Juventino
Bluzy są dostępne w pozostałych rozmiarach. Niebawem zostanie wprowadzona korekta na stronie i będzie można wybierać inne rozmiary. Jeżeli chodzi o logo to na chwilę obecną dysponuję tylko takim zdjęciemOskar8 pisze:A bedą inne rozmiary niż L ?-Lucas- pisze:Miło mi poinformować, że sklep Neosport.pl przygotował dla użytkowników JuvePoland kolejną promocję :!:
i czy mają dostępne jakieś zdjęcia LOGA na piersi ?
Herb Juve i logo Nike są haftowane, wzór graficzny "J" drukowany, napis JUVENTUS na rękawie drukowany. Postaram się jeszcze załatwić wymiary poszczególnych bluz

- -Lucas-
- Juventino
Model ten jest osiągalny tylko w kolorze czarnym i białym, aczkolwiek w Neosport dostępne są bluzy w tym pierwszym kolorze. Na stronie została wprowadzona poprawka i teraz można już wybierać rozmiary (M, L, XL, XXL). Chciałem zaznaczyć, że bluzy bardzo dobrze się sprzedają, także jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem lepiej niech nie zwleka :-DGoblin18 pisze:Czy nie ma takich bluz w czerwonym bądź niebieskim kolorze??
Na stronie Neosport utworzona została zakładka Juventus gdzie można znaleźć towary z logo Juve i reprezentacji Włoch.

- kobe006
- Juventino
Jakis czas temu zakupilem szalik juve na stronie neosport i jestem bardzo zadowolony... jezeli ktos sie zastanawia to nie ma nad czym polecam zakup na tej stronie... pozdrawiam.
NA DOBRE I NA ZLE MOJE SECE ZAWSZE Z JUVE!!!
- -Lucas-
- Juventino
W związku z bardzo dobrze układającą się współpracą, sklep Neosport.pl przygotował kolejną ofertę specjalną dla użytkowników JuvePoland! Szczegóły znajdziecie pod tym linkiem 8) Z promocji mogą skorzystać tylko i wyłącznie osoby, które są zarejestrowane na forum JP, a następnie dokonają tej samej czynności w sklepie Neosport. Bon podarunkowy można wykorzystać przy zakupie dowolnej pary butów za kwotę minimum 150 zł, lub przy dokonaniu zakupów za minimum 200 zł, można jednorazowo wykorzystać bon razem z jedną z wcześniejszych promocji (darmowa wysyłka lub frotka Reeboka za free)! W innych przypadkach nie można łączyć promocji. Czas trwania promocji jest ograniczony :!:
W pierszym poście nieniejszego tematu zamieściłem artykuły Pumy z logo reprezentacji Włoch, które pokazały się w Neosport.
W pierszym poście nieniejszego tematu zamieściłem artykuły Pumy z logo reprezentacji Włoch, które pokazały się w Neosport.
- -Lucas-
- Juventino
Sklep Neosport.pl ma przyjemność zaprosić wszystkich użytkowników naszego forum do wyborów Miss Neosport.pl 2008
Konkurs potrwa do 6 września i do tego też dnia można oddawać głosy na kandydatki. Główną nagrodą jest profesjonalna sesja zdjęciowa, a łączna pula nagród wynosi 4 tys złotych. Więcej szczegółów znajdziecie w regulaminie konkursu.
WYBORY MISS NEOSPORT.PL 2008 :!:

WYBORY MISS NEOSPORT.PL 2008 :!: