Konkurs na projekt kalendarzyka!!!ZAPRASZAM!!!
- hubi88wwy
- Juventino
Witam
No i niestety kalendarzyki ktore zamowilem nie beda do dostania z powodu zlego zrozumienia wykonawcy u ktorego je zamowielm takze mial bym pytanie czy niezrobimy moze konkursu na projekt kalendarzyka:)?projekty mozna by przesylac od dzis do soboty i w sobote wybrali bysmy najlepszy co wy na to?oczywiscie zamowie je;)
pozdrawiam
No i niestety kalendarzyki ktore zamowilem nie beda do dostania z powodu zlego zrozumienia wykonawcy u ktorego je zamowielm takze mial bym pytanie czy niezrobimy moze konkursu na projekt kalendarzyka:)?projekty mozna by przesylac od dzis do soboty i w sobote wybrali bysmy najlepszy co wy na to?oczywiscie zamowie je;)
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 27 marca 2008, 19:55 przez hubi88wwy, łącznie zmieniany 11 razy.
- Conrad JUVE
- Juventino
Hubi ja sie pisze jak cos podrzucisz mi 
EDIT : Hehe taki cwaniak zobaczyl ze zainteresowanie jest to od razu podniosl cene :naughty:
EDIT : Hehe taki cwaniak zobaczyl ze zainteresowanie jest to od razu podniosl cene :naughty:
Ostatnio zmieniony 12 marca 2008, 22:45 przez Conrad JUVE, łącznie zmieniany 1 raz.
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Karol_Juve
- Juventino
- tabo89
- Juventino
tez odnoslem takie wrażenieMati pisze:Szczerze mówiąc projekt nie wydaje mi się być zbyt wyszukany ...
ale kolega juz chyba zamowil taki wzór
nastepnym razem przydaloby sie zalozyc temat wczesniej bo na forum jest kilku naprawde dobrych grafików ktorzy wykonaliby kilka projektor sposrod ktorych wybraloby sie najlepszy
tak jak to mialo miejsce z vlepkami :-D
- Sajan
- Juventino
po wybraniu projektu jestem chetny na takowy kalendarz
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Mati
- Juventino
Nie potrafię zrobić lepszego, gdyż nie zajmuję się grafiką, dlatego też nie zabieram się za takie coś.Chcę też nadmienić że to tylko moje osobiste zdanie i być może innym projekt się spodoba.Kwestia gustu ...kropek pisze:Mati pisze:Szczerze mówiąc projekt nie wydaje mi się być zbyt wyszukany ...
To zrob lepszy i pokaz nam. Moze zamienimy projeky, albo jakas ankiete sie zrobi.
PS. Pisze sie na dwa takie.
- stahoo
- Juventino
Dodam tylko, że krytyk filmowy, nie musi zrobić lepszego filmu, by jakis skrytykować...Mati pisze:Nie potrafię zrobić lepszego, gdyż nie zajmuję się grafiką, dlatego też nie zabieram się za takie coś.Chcę też nadmienić że to tylko moje osobiste zdanie i być może innym projekt się spodoba.Kwestia gustu ...kropek pisze:Mati pisze:Szczerze mówiąc projekt nie wydaje mi się być zbyt wyszukany ...
To zrob lepszy i pokaz nam. Moze zamienimy projeky, albo jakas ankiete sie zrobi.
PS. Pisze sie na dwa takie.

- hubi88wwy
- Juventino
Witam
No i niestety kalendarzyki ktore zamowilem nie beda do dostania z powodu zlego zrozumienia wykonawcy u ktorego je zamowielm :x takze mial bym pytanie czy niezrobimy moze konkursu na projekt kalendarzyka:)?projekty mozna by przesylac od dzis do soboty i w sobote wybrali bysmy najlepszy co wy na to?oczywiscie zamowie je;)
pozdrawiam
No i niestety kalendarzyki ktore zamowilem nie beda do dostania z powodu zlego zrozumienia wykonawcy u ktorego je zamowielm :x takze mial bym pytanie czy niezrobimy moze konkursu na projekt kalendarzyka:)?projekty mozna by przesylac od dzis do soboty i w sobote wybrali bysmy najlepszy co wy na to?oczywiscie zamowie je;)
pozdrawiam
- Radek_88
- Qualità Juventino
Ze sie wtrace. Pomysl z kalendarzykami iscie ciekawy. Tylko po pierwsze mamy juz praktycznie kwiecien, zas kalendarzyki bylyby dopiero pewnie okolo polowy roku. Natomiast po drugie tak dziwnie troche zbierac po 2 czy 3 zl na sam kalendarzyk
Moja propozycja jest taka zeby poczekac z kalendarzykami tak, aby wyrobic je na rok 2009, a moze i od razu na 2010, a sama rozsylke kalendarzykow polaczyc z jakas inna, wieksza akcja, jaka zapewne bedzie miala jeszcze niejednokrotnie miejsce. Wtedy za przesylke placiloby sie tylko raz, kalendarzyki starczylyby na kilka lat, a i radosc z otrzymania kilku gadzetow na raz bylaby wieksza 

- Bianconeri23
- Juventino
Ciekawy pomysł...
A te kalendarzyki to chodzi o takie małe czy o takie na ścianę???

A te kalendarzyki to chodzi o takie małe czy o takie na ścianę???

- hubi88wwy
- Juventino
dobra panowie przesyłajcie projekty na hubiwwy@wp.pl albo wklejajcie odrazu w temat zeby w niedziele jzu zamowic;)