TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- evilboy
- Juventino
w sobote jestem w robocie, ale jak sie wyrobie to przyjde napewno
nie ma co, atmosfera na poprzednim meczu byla swietna 8)
a co do panienek i imprez to rowniez bardzo chetnie... ale jak sie skonczy wielki post
rodzice by mnie wydziedziczyli, gdybym teraz poszedl 

a co do panienek i imprez to rowniez bardzo chetnie... ale jak sie skonczy wielki post

- Brutalo
- Juventino
No ja nie idę (brak hajsu i specjalnej chęci)-> perspektywa herbatki i tv... no sorry 8) ale derby to już co innego (słaba frekwencja też zbija :? )
- God
- Juventino
Co do meczu to szkoda gadac, piekna gra, az zapierajaca dech w piersiach, brak skutecznosci, taktyka zla, to wina trenera, brak zmian, ale niby kogo mial wpuscic?... mogl za obronce mlodziana z Primavery wpuscic.. moze by cos dalo jakbysmy znow 3ma napastnikami zagrali...
A co do wypadu na mecz, dzis nie mialem niestety za bardzo "sposobnosci"
... ale na nastepne mecze mozna spokojnie na mnie liczyc.
Za brak polskich znakow przepraszam, ale po tych piwkach juz mi sie nic nie chce.. i po tym wyniku...
Pozdrawiam.
A co do wypadu na mecz, dzis nie mialem niestety za bardzo "sposobnosci"

Za brak polskich znakow przepraszam, ale po tych piwkach juz mi sie nic nie chce.. i po tym wyniku...
Pozdrawiam.
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Mnich87
- Juventino
Jestem wreszcie w miescie, w sobote nie mogłem wpasc (z reszta z tego, co czytam to nic nie stracilem). Patrze sobie na program C+ SPORT i derby maja transmitować, wiec Strumyk pewnie puści mecz. 100 % że będę, więc jak ktos ma ochote posiedzieć przy piwku to spoko. Czekam na odzew. Pozdro
Now known as DonMenello
- Brutalo
- Juventino
No ja jutro..... mogę wbijac :-D nie kręci mnie orka z Sopcastem, a Canal + niestety nie mam... czy ktoś jeszcze jest chętny???
- Brutalo
- Juventino
Ja będe, Wojti-sa nie będzie :-D (Evilboy-wbijaj na mecz bo będzie lipna frekwencja
)

- Brutalo
- Juventino
- Mnich87
- Juventino
Tez bym sie przeszedl, ostatnio z Fiora ogladalem na sopie i mam chyba dosc na najblizsze 12 lat. Samemu nie bardzo mi sie chce , jak mam tak siedziec przy butelce to sie robie nerwowy. Kuba jak bedziesz to nie ma sprawy. Daj znac. A reszta? Co jest, króle?
Now known as DonMenello
- Brutalo
- Juventino
Gadałem z Wojti-sem i mówił że może wpadnie... napiszę po 18 czy wpadnę czy nie, i czy on też wpadnie-Mnich87-wyślij mi może swój nr komy na pw, to napiszę ci esa...
A reszta??? Nikt więcej nie chce wpaść...
A reszta??? Nikt więcej nie chce wpaść...
- Brutalo
- Juventino