BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Tigmar
- Juventino
jak tam, zadowoleni ? mysle, ze mozna niedlugo bedzie zrobic team białostockiego Juventusu, bo troche nas jest i nawet nieźle ten dzisiejszy mecz wyglądał
jutro ja bede troche przed 20:30
a, wrzuce kilka fotek i filmik, bo Judzio zrobił i nakręcił
jutro ja bede troche przed 20:30
a, wrzuce kilka fotek i filmik, bo Judzio zrobił i nakręcił

- Winner
- Juventino
Ja będę też koło 20:30 grało się nieźle ale u mnie kondycja to leży :roll: tak to jest jak się w noge dawno nie grało niemówiąc już o w-f którego nie mam.
Myślę że jak się pogoda ustabilizuje to będzie się można wybrać do Choroszczy tylko że trzeba więcej ludzi skołować.
P.S Możesz Tigmar jutro aparat wziąć , Judzia 18 to może wreszcie jakieś fotki pykniemy bo mieliśmy kiedyś chyba na Milanie robić ale nie wyszło.
Myślę że jak się pogoda ustabilizuje to będzie się można wybrać do Choroszczy tylko że trzeba więcej ludzi skołować.
P.S Możesz Tigmar jutro aparat wziąć , Judzia 18 to może wreszcie jakieś fotki pykniemy bo mieliśmy kiedyś chyba na Milanie robić ale nie wyszło.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
no spotkanie i meczyk sam w sobie ok
tylko z kondycją znacznie gorzej, bo w moim przypadku całego czasu to bym nie przebiegał. i w dodatku palucha sobie stłukłem, boli niemiłosiernie
co do meczyku w Choroszczy, to można się wybrać, nie mam nic przeciwko
ale skoro 6 to znaczy, że Gorn gra z nami, tak :> ewentualnie można dostać się na "stadion" w inny sposób.
no i fotki by sie przydały z dzisiejszego spotkania. jutro też można zabrać aparacik

co do meczyku w Choroszczy, to można się wybrać, nie mam nic przeciwko

no i fotki by sie przydały z dzisiejszego spotkania. jutro też można zabrać aparacik
- Gorn
- Juventino
No pewnie że z wami, bo innaczej szans nie maciebiałas pisze:
co do meczyku w Choroszczy, to można się wybrać, nie mam nic przeciwkoale skoro 6 to znaczy, że Gorn gra z nami, tak :> ewentualnie można dostać się na "stadion" w inny sposób.

a co do dojazdu możecie nawet przyjechać na hulajnogach obyście dotarli 8)
białas pisze: no i fotki by sie przydały z dzisiejszego spotkania. jutro też można zabrać aparacik
jestem za
- Winner
- Juventino
Mam nadzieje że więcej osób się nie wyłamie.A ty Tigmar w takim wypadku to jesteś nam chyba winny piwo
(chyba że pokonasz siły wyższe)
Więc widzimy się dziś ok 20:30 i oby nikt nie chciał Barcy oglądać lub czegoś innego jak ostatnio.

Więc widzimy się dziś ok 20:30 i oby nikt nie chciał Barcy oglądać lub czegoś innego jak ostatnio.
- białas
- Juventino
"siły wyższe"
to lepiej powiedz z kim się tam umówiłeś, a może Ci przebaczymy brak obecności na dzisiejszym meczu
w sumie tylko to, bo nie wykręcisz się z postawienia kolejki na następnym meczu
oczywiście będę, prawdopodobnie w okolicach godziny 20:30 i mam nadzieję, że nie będzie zbędnych problemów z obejrzeniem spotkania.

oczywiście będę, prawdopodobnie w okolicach godziny 20:30 i mam nadzieję, że nie będzie zbędnych problemów z obejrzeniem spotkania.
- Winner
- Juventino
Informacyjnie napisze że po przejrzeniu programu tv w Canal Plus jeśli nic sie nie zmieni transmisji w niedzielę nie będzie :x Znalazłem natomiast informację że na Polsacie Sport Extra będzie w środę 19 marca mecz z empoli na żywo.
http://www.polsatsport.tv/program.php?i ... ogram_id=2
Canal Plus pewnie pokaże mecz z Interem a to będzie Wielka Sobota więc nie wiem czy się będziemy zbierać
Tigmar idziemy w tą sobotę na halę
http://www.polsatsport.tv/program.php?i ... ogram_id=2
Canal Plus pewnie pokaże mecz z Interem a to będzie Wielka Sobota więc nie wiem czy się będziemy zbierać

Tigmar idziemy w tą sobotę na halę

- białas
- Juventino
najwidoczniej mecz z Napoli nie został uznany za hit najbliższej kolejki. gratulujemy C+ :]Winner pisze:Informacyjnie napisze że po przejrzeniu programu tv w Canal Plus jeśli nic sie nie zmieni transmisji w niedzielę nie będzie :x
jakiś pozytyw najbliższego czasuZnalazłem natomiast informację że na Polsacie Sport Extra będzie w środę 19 marca mecz z empoli na żywo.

kurde, Jaga gra o 16, więc w chwili obecnej jestem rozdarty wewnętrznie. chyba, że nie będzie hali, więc sprawa oczywista 8)Tigmar idziemy w tą sobotę na halę
PS. dzisiaj otrzymałem smycze