Irytujaca "newsmanka" na www.pilka.pl
- krop
- Juventino
Chce poruszyc temat newsmanki/moderatorki z portalu www.pilka.pl o nicku Agnieszka. Strasznie mnie irytuje jej zachowanie poniewaz ciagle pisze o Interze w samych superlatywach itp a inne druzyny sa przez nia pomijane a wrecz w niektorych newsach np o Juve nie tlumaczy calego newsa tylko jego czesc(zazwyczaj jezeli jest w niej cos "zlego" to wlasnie to jest zawarte) zwrocic uwage jej sie nie da poniewaz zaraz kasuje wypowiedz i daje ostrzezenie. Ciagle z nia walcze ale to jest jak grochem o sciane
juz mnie krew zalewa jak widze cos napisane na temat Juve przez Agnieszke. Najczesciej pisze o Moggim i Calciopoli albo o przegranych meczach Juve. Czy ktos z was mial z nia do czynienia? 

- Mati
- Juventino
A w czym problem ? Wystarczy nie czytać nieobiektywnych wypowiedzi i jak się nie podoba to omijać tę stronę.Niech sobie pisze co jej się podoba, mamy w końcu wolność słowa ;].Poza tym myślę , że gdyby dowiedziała się że na forum poruszamy jej temat, miała by dodatkową satysfakcje.Ja nie widzę problemu.
- krop
- Juventino
ok skoro mamy wolnosc slowa to dlaczego kasuje posty i daje karkti jezeli cos sie sprostuje? a sadzac po niej jezeli by sie dowiedziala to mysle ze zrobilaby tak jak piszesz...Mati pisze:A w czym problem ? Wystarczy nie czytać nieobiektywnych wypowiedzi i jak się nie podoba to omijać tę stronę.Niech sobie pisze co jej się podoba, mamy w końcu wolność słowa ;].Poza tym myślę , że gdyby dowiedziała się że na forum poruszamy jej temat, miała by dodatkową satysfakcje.Ja nie widzę problemu.
EDIT: piszesz zeby nie czytac, ale jezeli pisze bzdury o Juve to jak tu nie napisac skoro jestem kibicem Juve i nie dam sobie powiedzic na nasz temat nic zlego.
- Mati
- Juventino
W realu zawsze zwracam uwagę na takie rzeczy ale rozmowy urywają się bardzo szybko z powodu braku informacji moich współrozmówców.W internecie moim zdaniem nie ma sensu prowadzić takich rozmów bo to walka z wiatrakami.Takie wypowiedzi olewam.kropek pisze:ok skoro mamy wolnosc slowa to dlaczego kasuje posty i daje karkti jezeli cos sie sprostuje? a sadzac po niej jezeli by sie dowiedziala to mysle ze zrobilaby tak jak piszesz...Mati pisze:A w czym problem ? Wystarczy nie czytać nieobiektywnych wypowiedzi i jak się nie podoba to omijać tę stronę.Niech sobie pisze co jej się podoba, mamy w końcu wolność słowa ;].Poza tym myślę , że gdyby dowiedziała się że na forum poruszamy jej temat, miała by dodatkową satysfakcje.Ja nie widzę problemu.
EDIT: piszesz zeby nie czytac, ale jezeli pisze bzdury o Juve to jak tu nie napisac skoro jestem kibicem Juve i nie dam sobie powiedzic na nasz temat nic zlego.
A co do wolności słowa, skoro jest adminem czy zajmuje jakieś inne stanowisko na stronce to może tak robić co chce.Dlatego też pisałem że można tam po prostu nie wchodzić.
- krop
- Juventino
Zgadzam sie z Toba, i to mnie irytujeMati pisze:A co do wolności słowa, skoro jest adminem czy zajmuje jakieś inne stanowisko na stronce to może tak robić co chce.Dlatego też pisałem że można tam po prostu nie wchodzić.

- kornknot
- Qualità Juventino
Juz dawno temu byla z nia dyskusja, nawet na tym forum. Pewnie ma jeszcze tutaj swoje konto.
Coz, dziewczyna kibicuje Interowi i pisze jak pisze. Olewac ja po prostu i tyle.
Nie wiem po cholere sie meczyc?
Coz, dziewczyna kibicuje Interowi i pisze jak pisze. Olewac ja po prostu i tyle.
Nie wiem po cholere sie meczyc?
- Wujekk
- Juventino
no ja jej dzisiaj zwrocilem uwage pod tym "Mont Everest" ze zrobila blad i znowu blysnela swoim intelektem to pozniej wchodze i dostalem informacje ze moje konto zostalo usuniete :roll: zalozylem drugie konto i napisalem do administratorow czemu tak sie stalo ze usuneli mi konto i napisalem komentarz ze jak na sports.it nie napisali calej nazwy Mount Everest to juz nie potrafila przetlumaczyc to znowu usuneli mi konto i oczywiscie nie odpisali... jednym slowem pusta laska ktora ma w glowie siano z interu... niech sie nakreca swoimi madrymi tlumaczeniami ze sports.it 

- Del
- Juventino
najlepiej nie czytac nieobiektywnych portali/newsow. Tylko sie czlowiek wkurza. Stronka tylko na tym traci, ze pisza tam takie osoby jak ta typiara. Dziwie sie jeszcze, ze ja tam trzymia skoro robi takie szopki. Redaktor powinien byc obiektywny.. tak jak pan Kolton 

- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Mało to serwisów piłkarskich w sieci? Zamiast walczyć z jakąś tam "Agnieszką" polecam wam po prostu zrezygnowanie z odwiedzania tego (nawiasem mówiąc, słabego) serwisu...
- Venomik
- Juventino
Pod newsem o podejrzeniach naszych przekrętów finansowych (gdy się rzuciła na nas grupa Interistów):
Nie chce się bawić w niczyjego adwokata, ale jeśli potrafisz lekką reką okreslić kogos pustą laską to ja bym z chęcią sie dowiedział jak dokładnie brzmiała Twoja wypowiedź za którą usuneli Ci konto. I czy nie było żadnych innych powodów.
Obecnie Agnieszka jest bodaj jedyną osoba piszącą więcen na piłka.pl i będąca spod znaku Interu, która potrafi obiektywnie podchodzić do Juvenusu, kibiców i naszych problemów.
Hmm... co do niepełnych newsów. Kilka razy widziałem taki zarzut, czasami sprawdzałem treść oryginalnego newsa. Zawsze był przetłumaczony cały.
Albo przypomina mi się jeszcze inna sytuacja - też z kibicem Juventusu. Za napinanie się i nie wiem co jeszcze dostał kartki i czasowego bana. Założył drugie konto, zostało skasowane. Później się skarzyl, ze go niesprawiedliwie traktowano. Aż żal było patrzeć...
Koniec końców (wyszła mi faktycznie 'mała' obrona Agnieszki) jeślli rzucasz jakies oskarzenia (nie mówiąc o epitetach) - mam nadzieje, że masz ku temu solidne podstawy.
Przy dyskusjach na temat błędów w sędziowaniu:Jest różnica między podejrzeniem a oskarżeniem. Franco Grande Stevens jest PODEJRZANY, więc na dobrą sprawę to jeszcze nic nie znaczy. Nie rozumiem zatem tego napinania się i pisania o degradacji.
Nie mówię, że wszyscy, ale większość ani myśli wczuwać się w sytuację Juventusu i mało kto rozumie pretensje Starej Damy.
Juventus odcierpiał swoje, więc pisanie, że zasłużył na to, co ich teraz spotyka, jest głupie. Jak długo można ponosić konsekwencje błędów z przeszłości?
Ja się nie dziwię Juventusowi. To nie pierwszy taki mecz w tym sezonie. Farsa w Neapolu, w Cagliari a teraz mecz w Reggio di Kalabria. Tu nie chodzi o jeden błąd sędziego, ale całą serię pomyłek.
(komentarze raptem z ostatnich dni, pewnie i tak niejeden przeoczyłem)Zespół angażuje się w mecz, daje z siebie wszystko a sędzia wszystko psuje. Cierpliwość kiedyś musiała się skończyć.
Nie chce się bawić w niczyjego adwokata, ale jeśli potrafisz lekką reką okreslić kogos pustą laską to ja bym z chęcią sie dowiedział jak dokładnie brzmiała Twoja wypowiedź za którą usuneli Ci konto. I czy nie było żadnych innych powodów.
Obecnie Agnieszka jest bodaj jedyną osoba piszącą więcen na piłka.pl i będąca spod znaku Interu, która potrafi obiektywnie podchodzić do Juvenusu, kibiców i naszych problemów.
Hmm... co do niepełnych newsów. Kilka razy widziałem taki zarzut, czasami sprawdzałem treść oryginalnego newsa. Zawsze był przetłumaczony cały.
Albo przypomina mi się jeszcze inna sytuacja - też z kibicem Juventusu. Za napinanie się i nie wiem co jeszcze dostał kartki i czasowego bana. Założył drugie konto, zostało skasowane. Później się skarzyl, ze go niesprawiedliwie traktowano. Aż żal było patrzeć...
Koniec końców (wyszła mi faktycznie 'mała' obrona Agnieszki) jeślli rzucasz jakies oskarzenia (nie mówiąc o epitetach) - mam nadzieje, że masz ku temu solidne podstawy.
Dirty mind
- Medi
- Qualità Juventino
jak to sie mowi w Italii: "Il lupo perde il pelo ma non il vizio" (wilk gubi siersc ale nie nawyki)
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... sc&start=0
PS. Ultras ma racje, olewac i tyle
a i owszem, zapraszam do lektury :-Dkropek pisze:Czy ktos z was mial z nia do czynienia?
- wloski
- Juventino
Gdy napisała pewnego razu nie sprawdzony news, który oczerniał Juve... wiadome było, że zaraz poleje się rzeka komentarzy, więc na samym początku newsu napisałem komentarz "Aby tak nie robiła, bo tylko stwarza napięcie na stronie" czego dowodem były późniejsze komentarze... ZOSTAŁEM ZABLOKOWANY NA STRONIE PILKA.PL BEZ ODWOŁANIA :rotfl:.Medi pisze:jak to sie mowi w Italii: "Il lupo perde il pelo ma non il vizio" (wilk gubi siersc ale nie nawyki)![]()
a i owszem, zapraszam do lektury :-Dkropek pisze:Czy ktos z was mial z nia do czynienia?
Śmieszna kobiecina, pozdrawiam Aguś

- C-Bart
- Juventino
Przyznam, że nie często odwiedzałem serwis o którym tu mowa ale z ciekawości przyjrzałem się ostatnim newsom dotyczącym Juventusu napisanym przez newsmenke której dotyczy temat i jakoś nie zauważyłem aby była nastawiona przeciwko Juventusowi w swoich wypowiedziach. Być może akurat trafiłem na takie newsy ale nie jestem w stanie tego stwierdzić. Dla przykładu podam np. ten link do newsu po ostatnim meczu Juve w lidze włoskiej:
http://www.pilka.pl/index.php?ls=IT&mid=1&show=82729
Czy aby ten temat to nie lekka przesada? Chyba, że ktoś podałby mi jakiś link do newsu, w którym oczernia Juve. Byłbym wdzięczny.
http://www.pilka.pl/index.php?ls=IT&mid=1&show=82729
Czy aby ten temat to nie lekka przesada? Chyba, że ktoś podałby mi jakiś link do newsu, w którym oczernia Juve. Byłbym wdzięczny.