Liga Mistrzów 2007/2008
- Dybala 4ever
- Juventino
Brawo Roma;];] wiedziałem ze pokonaja Real super;], uratował tyłek druzynom włoskim bo Milan odpadł a Inter raczej tez nie przejdzie. Chociaz mam nadzieje ze w przyszlym sezonie bedziemy emocjonowac sie gra Juve w Champions League;]
- white_wolv
- Juventino
gra romy w LM jest nam na reke.. a poza tym mina Cannavaro z 92min byla tego warta.
Piangi Bastardo, piangi !
Piangi Bastardo, piangi !
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
brawo Roma uratowala honor mistrzow swiata
naprawde mozna pogratulowac solidna gre (nie wiem jak
moglismy z nimi wygrac ;P). brawo Roma oby tak dalej 8)

moglismy z nimi wygrac ;P). brawo Roma oby tak dalej 8)
Ostatnio zmieniony 05 marca 2008, 22:43 przez marcinek, łącznie zmieniany 1 raz.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Mr Cezary
- Juventino
Roma ratuje honor włoskich drużyn w Lidze Mistrzów! I mam nadzieję, że od tej chwili skupią się przede wszystkim na tych rozgrywkach, a co za tym idzie, odpuszczą sobie nieco Serie A
W ramach rekompensaty mogą nawet sięgnąć po trofeum Ligi Mistrzów w tym roku. Nie ma już Celtiku, to życzę tego właśnie Romię.

- Dybala 4ever
- Juventino
Mina Cannavaro była piekna myslalem ze zaraz sie poryczy a szkoda :p mam nadzieje ze jak Juve zagra z Realem kiedys to trz bym chciał widziec jego mine 

- Łukasz
- Juventino
Gratulacje dla Romy. A Real? Nie dość, że zabrakło Robbena, Snejdera i Ruuda, to jeszcze Schuster do meczu, który musi wygrać przystępuje z drugą linią złożoną z 3-ech defensywnych pomocników i chimerycznego Gutiego przed nimi (4-3-1-2), Drenthe zaś pierwszą połowę ogląda z ławki (czy nie można było tak: Drenthe-Diarra-Guti-Robinho?). Może ta przegrana go czegoś nauczy.
Edit:

Edit:
Heinze to bardzo solidny zmiennik, przed Drenthe natomiast piłkarski świat stoi otworem (to jeden z niewielu młodych skrzydłowych, który oprócz gry ofensywnej ma coś do zaoferowania w defensywie).Poza tym ci "przeciętni" piłkarze prawdopodobnie bez problemów przebiliby się do składu obecnego Juve.pan Zambrotta pisze: Real w tym okienku transferowym kupił piłkarzy doprawdy przeciętnych - Heinze, Drenthe

Ostatnio zmieniony 06 marca 2008, 10:30 przez Łukasz, łącznie zmieniany 3 razy.
- Dybala 4ever
- Juventino
I zapomnieliśmy jeszcze o Pepe, ktory został negatywnym bohaterem spotkania, mysle ze dzieki jego kartce mecz bardziej stał się otwarty
- jt10
- Juventino
O samym meczu napiszę tylko kilka zdań. Brawo Roma
Naprawdę zagrali wielki mecz. Ich zwycięstwo jest nam na rękę i miałem nadzieję, że pokonoją Real, ale szczerze mówiąc zaskoczyła mnie łatwość, z jaką przyszło im to zwycięstwo. Królewscy grali bez ładu i składu, nienajlepiej rozegrał to Schuster. Ale.... dziś dowiedziałem się, że Real ma nową gwiazdę na środku obrony! Nie był awizowany nawet na ławę przed meczem, ale tutaj popisał się trener piłkarzy z Bernabeu. Podziwiam jego odwagę, że w tak ważnym meczu postawił na debiutanta. Nie znamy jego imienia ani narodowości, ale z pewnością jeszcze o nim usłyszymy. Ten pan to niejaki CaNNavaRRo. Kto ogladał mecz w TVP ten już go zna :lol:
a tak na poważnie: zobaczyć minę tego pana w 92 min.... bezcenne

a tak na poważnie: zobaczyć minę tego pana w 92 min.... bezcenne
- Simi
- Qualità Juventino
Jak zarzad Juventusu szuka dobrego śp to powinien sie zgłaszac z gotówka do Rzymu,a mowa tu o Aquilanim
.Chłopak mnie zaskoczyl,świetny jest poprostu takiego gracza szukamy,choc Montolivo bym tez nie pogardzil
.Mina Cannavaro z 92 min - bezcenne 

- charles
- Juventino
SMIESZNY REAL którego wszyscy wychwalają łącznie z Szpakowskim dostał baty od nieźle grającej Romy!! nie wiem czemu ale byłem optymistą jeśli chodzi o awans Romy tym bardziej ze real ostatnio grał przeciętnie i jeszcze te kontuzje ale dobrze im tak będzie choć 1 drużyna Włoska w ćwierćfinale!! A Galaktyczny real powalczy jedynie o mistrza Hiszpani 
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- pan Zambrotta
- Juventino
Odliczam godziny, aż w marce, a potem na onecie i innych szmatławcach pojawią się opisy o kolejnej rewolucji w Realu.
Real w tym okienku transferowym kupił piłkarzy doprawdy przeciętnych - Heinze, Drenthe, Metzelder czy wielki Pepe. Dorzućmy do tej kadry Torresa, Soldado czy Gago, Robbena co więcej leczy się niż gra i chyba nie będziemy się dziwić dlaczego Real od tylu lat nie przekracza 1/8.
Za Capello drużyna była lepiej poukładana. Gdyby Calderon był bardziej cierpliwy, dziś pewnie by święcił sukcesy pod wodzą Fabio.
W sumie dziwię się takiemu Casillasowi, że jeszcze nie odszedł z Bernabeu. Naprawdę jedyny tam trzyma poziom od lat, a koledzy z pola skutecznie zabierają mu szansę na sukcesy.
Cannavarrro Cannnavarrrem, ale trochę się martwię o jego formę na Euro.
Real w tym okienku transferowym kupił piłkarzy doprawdy przeciętnych - Heinze, Drenthe, Metzelder czy wielki Pepe. Dorzućmy do tej kadry Torresa, Soldado czy Gago, Robbena co więcej leczy się niż gra i chyba nie będziemy się dziwić dlaczego Real od tylu lat nie przekracza 1/8.
Za Capello drużyna była lepiej poukładana. Gdyby Calderon był bardziej cierpliwy, dziś pewnie by święcił sukcesy pod wodzą Fabio.
W sumie dziwię się takiemu Casillasowi, że jeszcze nie odszedł z Bernabeu. Naprawdę jedyny tam trzyma poziom od lat, a koledzy z pola skutecznie zabierają mu szansę na sukcesy.
Cannavarrro Cannnavarrrem, ale trochę się martwię o jego formę na Euro.