Liga Mistrzów 2007/2008

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 17:41

Odpadnięcie Milanu - hmm... koniec pewnej ery? Czyżby w mediolańskim klubie wreszcie miała nastąpić wymiana pokoleń? Wiele na to wskazuje...
Sevilla-Fenerbahce - piękne bramki, dramaturgia i - jednak nieco zaskakujące - odpadnięcie Sevilli. Ciekawe, jak daleko zajdzie czarny koń z Turcji.

P.S. Co do Steca - w porównaniu z "ekspertami" pokroju Szczepłka i Pola prezentuje się naprawdę przyzwoicie. Fakt, zdarza mu się zagalopować w tym, co mówi, ale i tak wolę posłuchać go, niż w/w.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 17:58

Ja oglądałem skróty tych spotkań wczorajszych.Wiem, że to nie to samo co na żywo, ale ważne to, że wyników nie znałem.

Milan - Arsenal
Z wyniku jestem zadowolony, i to nie dlatego, że nie lubię Milanu, a dlatego, że lubię Arsenal.Ładna brameczka Cesca Fabregasa fajna, ale najładniejsza moim zdaniem była akcja Theo zakończona bramką Adebayora.

Sevilla - Fenerbahce
Powiem tylko, że te dwie pierwsze bramki bardzo ładne.

Na temat tych dwóch pozostałych meczy się nie wypowiem bo nie wyrobiłem zbytnio sobie zdania po za tym, że nudne.

A co do pana Steca to czasami fajne się go słucha, i jest lepszym ekspertem od tego Pola na przykład.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 18:12

Arsenal gra jedną z najfajniejszych piłek w Europie, Milan to zespoł o dwoch twarzach, pech jednak że wczoraj pokazał tę drugą - gorszą. Trochę boli to iż już w 1/8 pożegnamy prawdopodobnie wszystkie włoskie drużyny :wink:. Co do dzisiejszych spotkań naprawdę ciekawie będzie w Madrycie, ale ostatni wynik w lidze Realu pokazał że głownym powodem ich słabej formy był brak Robinho ktory jest już gotow do gry.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 20:03

Zacytuje tu swojego posta z innego tematu:
juveluck pisze:Nie miałem okazji obejrzeć całego meczu, jednak widziałem jego większy fragment okraszony dwoma golami. Samo spotkanie było na prawdę fantastyczne, głównie za sprawą arsenalu który całkowicie zasłużenie awansował. Bardzo się cieszę, że milan odpadł. Zresztą wszystko wskazuje, że potwierdzi się moja opinia, iż odpadną wszystkie włoskie drużyny, z czego bym się niezmiernie cieszył. Nie obchodzą mnie pierdoły typu "honor Calcio". Tak czy inaczej, jeżeli dobrze pójdzie (a na razie wszystko ku temu zmierza ), milan w przyszłym sezonie będzie mógł powalczyć o swój pierwszy Puchar UEFA, powodzenia :prochno:

Zapomniałem dodać, że berlusconi wbrew naturze zamiast mieć włosów coraz mniej ma ich coraz więcej :lol:
A dzisiaj zasiadam i liczę na porażki pozostałych włoskich drużyn. Zwłaszcza romy której po jednym zwycięstwie z realem u siebie odbiło i myślą, że stali się europejską potęgą.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
matekkuba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 20:11

Widzę, że juveluck ma podobne zdanie do mnie. cóż nie tylko ty dziś będziesz trzymał kciuki za The Reds i Real :lol:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 20:14

matekkuba pisze:Widzę, że juveluck ma podobne zdanie do mnie. cóż nie tylko ty dziś będziesz trzymał kciuki za The Reds i Real :lol:
Czy ja napisałem, że będę trzymał kciuki za the coś tam i real? Z tego co widzę napisałem, że liczę na porażki włoskich klubów, czytaj ich odpadnięcie, a jest to, przynajmniej dla mnie, zasadnicza różnica...

Obrazek
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 20:33

To Was zdziwię, ale mogę postawić wszystko co mam na to, że Inter dziś nie odpadnie :]

Dirty mind
nailman86

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 20:37

Venomik pisze:To Was zdziwię, ale mogę postawić wszystko co mam na to, że Inter dziś nie odpadnie :]
I ja również. Choć nienawidzę Interu to tego jestem pewny :P

FORZA JUVE, FORZA ALEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 20:42

Venomik pisze:To Was zdziwię, ale mogę postawić wszystko co mam na to, że Inter dziś nie odpadnie :]
Stawiam ci piwo w niedzielę jak ta banda latynosów i murzynów awansuje 8)

Obrazek
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 20:42

No, jakby nie patrzec to interek dzis nie gra :P wiec odpadnie za tydzien :D

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 21:32

Cóż co prawda to prawda, zapomniałem, że inter gra za tydzień :P Tak czy inaczej co się odwlecze to nie uciecze, jak nie dzisiaj to za tydzień odpadną :twisted:

Obrazek
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 21:40

Co do tej kolejki - liczę na awans Liverpoolu i to nie z powodu niechęci do Interu, a raczej - sympatii do drużyny Beniteza.

A co do duetu Real-Roma - jest mi całkowicie obojętne kto awansuje, ale - biorąc pod uwagę to, kogo brakuje w składzie Realu i dodając do tego fakt, że Guti dziś nie ma dnia, a Drenthe - póki co siedzi na ławce - Real ma niewiele argumentów by zwyciężyć...
Dziś na pewno nie.
:-D

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 22:32

Mecz Real - Roma gniecie. Fantastyczny mecz, ogromny pech Romy, ale podsumowując Bóg okazał się sprawiedliwy :-D.

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 22:40

No faktycznie ciekawy meczyk. W sumie jestem zadowolony. Było mi obojętne kto przejdzie dalej, ale jak zobaczyłem te twarzyczki zasmucone, płaczące chłopocków w białych strojach to jakoś się ucieszyłem :lol:
Strasznie mi się podobała gra Aquilani'ego. Może miał troszkę strat, ale i tak mi się podobało.
PS. Jak Cicinho jest młodziutki to ja jestem noworodkiem :?

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2008, 22:40

papa real ;) jeden wniosek - Roma jest lepsza od Realu, my jestesmy lepsi od Romy :twisted: LM nasza za rok :D

ODPOWIEDZ