Dlaczego TVP milczy na temat Juve???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
peste

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2008, 22:38

stahoo pisze:
peste pisze:
Ustian13 pisze:na canal+ sport tez byl dzisiaj serwis Serie A gdzie pokazane byly bramki ze spotkan weekendowych i tych ostatnich. z meczu z regginą nie bylo ani sekundy, a z meczu z torino juz bylo. szkoda troche ze kibice ligi wloskiej sa w ten sposob krzywdzeni
mecz z Regginą byl na PS i oni maja do niego prawa :whistle:
Ale Canal+ może pokazywać skróty/bramki wszystkich meczy Serie A. Mi chodziło o to, że w magazynie o Serie A, nie było skrótu/bramek/wzmianki o meczu Regginy z Juve.
jak widac tak nie jest, tak naprawde nie wiemy jaka maja umowe. ogladam prawie zawsze ten magazyn i zawsze bylo tak, ze mecze ktore byly na PS nie lecialy w C+ (nawet skroty).

Buffon_fan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2008, 11:30

Najbardziej mnie wkurzają EUROGOLE na EUROSPORT. Po kolejce jak Juve wygrał z AS Roma 1:0 miałem nadzieje że pokarzą skrót tego meczu, ale nie woleli mokazać mecze które kończyły się po 0:0 i jeszcze do tego drużyn spatkowych i kręcącyhc się na dole tabeli.

TVP też mnie wkurza. Tam nawięcej jest ligi hiszpańskiej i angielskiej a włoskiej i niemieckiej jeszcze cgyba nigdy nie widziałem.

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2008, 20:20

W Polsce jest w ogole masakra...
Mam wrazenie, ze uwzieli sie na Juve po tej calej aferze.
Kazdy mysli, ze jak Juve teraz cos wygra to od razu dzieki sedziemu (a jest na odwrot jak wiemy).
Nie mowie juz nawet o komentarzu Koltonia w ostatnim meczu bo to porazka totalna. Jakos polskie telewizje niechetnie mowia o Juve i to od paru ladnych lat, mimo, ze jest to klub z najwieksza iloscia fanow w naszym kraju jesli chodzi o Serie A.

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2008, 20:41

Buffon_fan pisze:Najbardziej mnie wkurzają EUROGOLE na EUROSPORT. Po kolejce jak Juve wygrał z AS Roma 1:0 miałem nadzieje że pokarzą skrót tego meczu, ale nie woleli mokazać mecze które kończyły się po 0:0 i jeszcze do tego drużyn spatkowych i kręcącyhc się na dole tabeli.

TVP też mnie wkurza. Tam nawięcej jest ligi hiszpańskiej i angielskiej a włoskiej i niemieckiej jeszcze cgyba nigdy nie widziałem.
Co do Eurogoli to również sprawa praw do transmisji. Można powiedzieć, że wcale nie pokazują wszystkich najsilniejszych lig. Zwykle są to: Liga Portugalska, albo Liga Francuska.

piotrus_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2008, 13:20

Dziwne przecierz to jedna z najlepszych lig na swieci

Juve Pany
hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 03 marca 2008, 13:36

Narzekacie, ale fakt jest taki, że mecze, które nie były transmitowane w tym sezonie można policzyć na palcach jednej ręki.

Capo di tutti capi
KamilDeath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2008, 14:10

na kanale Eurosport pokazują bramki z ligi włoskiej tylko te do którego ma prawa stacja Polsat Sport , dlatego ważne jest nie kto z kim , ale na jakim stadionie sie mecz rozgrywa , nie pamiętam dokładnie jakie to stadiony i ile ich jest ale na pewno takich zespołów jak Udine , Atalanta , Palermo czyli nie czołówka , pozostałe mecze i skróty jest na wyłączności Canal +

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
Pawel1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2008, 17:09

Sory ze odkopuje temat ale jeszcze ciekawostka o Panu Korzeniowskim napisalem do niego na e-maila kiedys zeby mi wysłal swój autograf to mi napsail zebym mu znaczek i koperte zwrotna wyslal... :twisted:

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2008, 17:29

Pawel1897 pisze:Sory ze odkopuje temat ale jeszcze ciekawostka o Panu Korzeniowskim napisalem do niego na e-maila kiedys zeby mi wysłal swój autograf to mi napsail zebym mu znaczek i koperte zwrotna wyslal... :twisted:
Szczerze mówiąc nie przepadam za Korzeniowskim, ale to co napisał do Ciebie wydaje mi się zupełnie naturalne. Co Ty myślałeś, że on nie ma na co kasy wydawać tylko każdemu wysyłać autografy. Ciesz się, że w ogóle chce Ci wysłać.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2008, 18:01

Dokładnie. Może czasy jego "swietności" już minęły, ale nie dziwi sie, że tak postapił. Może to trochę nie taktowne, ale przeciez nawet przy jego zarobkach wydawanie kasy na znaczki na wysyłanie autografów to moim zdaniem przesada. Co prawda niektórzy sportowcy tak robią, albo robili (Dudek) ale tez troche inne zarobki mieli i popularność ;)

narlen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2008, 18:20

Ja sie nie znam na poczcie, ale wydaje mi sie, ze z ta "koperta zwrotna" chodzi o to, ze nie ma jego adresu.

Pawel1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2008, 20:36

Wiecie wysyłalem do różnych sportowców Moniki Pyrek,Anny Rogowskiej czy Roberta Zamany i wszyscy bez problemu odpisali , a pan Korzeniowski ma na pewno kilka tysiecy z tvp co miesiac + reklamy ale ok skonczmy temat :smile:

ODPOWIEDZ