Dlaczego TVP milczy na temat Juve???
- peste
- Juventino
jak widac tak nie jest, tak naprawde nie wiemy jaka maja umowe. ogladam prawie zawsze ten magazyn i zawsze bylo tak, ze mecze ktore byly na PS nie lecialy w C+ (nawet skroty).stahoo pisze:Ale Canal+ może pokazywać skróty/bramki wszystkich meczy Serie A. Mi chodziło o to, że w magazynie o Serie A, nie było skrótu/bramek/wzmianki o meczu Regginy z Juve.peste pisze:mecz z Regginą byl na PS i oni maja do niego prawaUstian13 pisze:na canal+ sport tez byl dzisiaj serwis Serie A gdzie pokazane byly bramki ze spotkan weekendowych i tych ostatnich. z meczu z regginą nie bylo ani sekundy, a z meczu z torino juz bylo. szkoda troche ze kibice ligi wloskiej sa w ten sposob krzywdzeni
- Buffon_fan
- Juventino
Najbardziej mnie wkurzają EUROGOLE na EUROSPORT. Po kolejce jak Juve wygrał z AS Roma 1:0 miałem nadzieje że pokarzą skrót tego meczu, ale nie woleli mokazać mecze które kończyły się po 0:0 i jeszcze do tego drużyn spatkowych i kręcącyhc się na dole tabeli.
TVP też mnie wkurza. Tam nawięcej jest ligi hiszpańskiej i angielskiej a włoskiej i niemieckiej jeszcze cgyba nigdy nie widziałem.
TVP też mnie wkurza. Tam nawięcej jest ligi hiszpańskiej i angielskiej a włoskiej i niemieckiej jeszcze cgyba nigdy nie widziałem.
- Del
- Juventino
W Polsce jest w ogole masakra...
Mam wrazenie, ze uwzieli sie na Juve po tej calej aferze.
Kazdy mysli, ze jak Juve teraz cos wygra to od razu dzieki sedziemu (a jest na odwrot jak wiemy).
Nie mowie juz nawet o komentarzu Koltonia w ostatnim meczu bo to porazka totalna. Jakos polskie telewizje niechetnie mowia o Juve i to od paru ladnych lat, mimo, ze jest to klub z najwieksza iloscia fanow w naszym kraju jesli chodzi o Serie A.
Mam wrazenie, ze uwzieli sie na Juve po tej calej aferze.
Kazdy mysli, ze jak Juve teraz cos wygra to od razu dzieki sedziemu (a jest na odwrot jak wiemy).
Nie mowie juz nawet o komentarzu Koltonia w ostatnim meczu bo to porazka totalna. Jakos polskie telewizje niechetnie mowia o Juve i to od paru ladnych lat, mimo, ze jest to klub z najwieksza iloscia fanow w naszym kraju jesli chodzi o Serie A.
- Railis
- Qualità Juventino
Co do Eurogoli to również sprawa praw do transmisji. Można powiedzieć, że wcale nie pokazują wszystkich najsilniejszych lig. Zwykle są to: Liga Portugalska, albo Liga Francuska.Buffon_fan pisze:Najbardziej mnie wkurzają EUROGOLE na EUROSPORT. Po kolejce jak Juve wygrał z AS Roma 1:0 miałem nadzieje że pokarzą skrót tego meczu, ale nie woleli mokazać mecze które kończyły się po 0:0 i jeszcze do tego drużyn spatkowych i kręcącyhc się na dole tabeli.
- KamilDeath
- Juventino
na kanale Eurosport pokazują bramki z ligi włoskiej tylko te do którego ma prawa stacja Polsat Sport , dlatego ważne jest nie kto z kim , ale na jakim stadionie sie mecz rozgrywa , nie pamiętam dokładnie jakie to stadiony i ile ich jest ale na pewno takich zespołów jak Udine , Atalanta , Palermo czyli nie czołówka , pozostałe mecze i skróty jest na wyłączności Canal +
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- Mati
- Juventino
Szczerze mówiąc nie przepadam za Korzeniowskim, ale to co napisał do Ciebie wydaje mi się zupełnie naturalne. Co Ty myślałeś, że on nie ma na co kasy wydawać tylko każdemu wysyłać autografy. Ciesz się, że w ogóle chce Ci wysłać.Pawel1897 pisze:Sory ze odkopuje temat ale jeszcze ciekawostka o Panu Korzeniowskim napisalem do niego na e-maila kiedys zeby mi wysłal swój autograf to mi napsail zebym mu znaczek i koperte zwrotna wyslal... :twisted:
- stahoo
- Juventino
Dokładnie. Może czasy jego "swietności" już minęły, ale nie dziwi sie, że tak postapił. Może to trochę nie taktowne, ale przeciez nawet przy jego zarobkach wydawanie kasy na znaczki na wysyłanie autografów to moim zdaniem przesada. Co prawda niektórzy sportowcy tak robią, albo robili (Dudek) ale tez troche inne zarobki mieli i popularność 

- Pawel1897
- Juventino
Wiecie wysyłalem do różnych sportowców Moniki Pyrek,Anny Rogowskiej czy Roberta Zamany i wszyscy bez problemu odpisali , a pan Korzeniowski ma na pewno kilka tysiecy z tvp co miesiac + reklamy ale ok skonczmy temat