Przyszłość Palladino
- Łukasz
- Juventino
???jackop pisze:Kaki
Czy Kaka to piłkarz Milanu z '22' na plecach? Czy masz na myśli innego Kakę? Bo akurat ten Brazylijczyk z Milanu nie pasuje do przytoczonej przez Ciebie definicji ("drybling, drybling i jeszcze raz drybling")
jackop - z Twojej poprzedniej wypowiedzi wynikało, że Palla to marna podróba w/w, czyli piłkarz prezentujący taki sam styl, z tym że złabszy p. wzg. jakości.
Ostatnio zmieniony 03 marca 2008, 12:29 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- RavaneVialli
- Juventino
Akurat o Giuseppe Rossim trudno powiedzieć, że jest "z Włoch";)mrozzi pisze:Jeśli pozostawimy Neapolitańczyka w składzie,będziemy mieć w przyszłym sezonie dwóch najlepszych młodych,usposobionych ofensywnie zawodników z Włoch-wraz z Giovinco(najlepszych obok Rossiego).
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Łukasz
Właśnie o to mi chodzi, że Kaka czy Messi poza dryblingiem potrafią jeszcze znacznie więcej (fenomenalny przegląd pola, umiejętność ustawienia się, zagranie prostopadłej piłki, dyktowanie tampa gry itd.) a Palladino poza dryblingiem nie potrafi nic. To typowy przykład "jeźdźca bez głowy".
Właśnie o to mi chodzi, że Kaka czy Messi poza dryblingiem potrafią jeszcze znacznie więcej (fenomenalny przegląd pola, umiejętność ustawienia się, zagranie prostopadłej piłki, dyktowanie tampa gry itd.) a Palladino poza dryblingiem nie potrafi nic. To typowy przykład "jeźdźca bez głowy".
- Bulentus
- Juventino
Wlasnie wyczytalem, ze Roma jest bardzo zainteresowana Palladino: http://goal.com/de/Articolo.aspx?ContenutoId=669225 .
Nie jest jednak nic powiedziane o cenie lub konkretnej ofercie, ale mimo wszystko nie zdziwilbym sie, gdyby na serio przeszedl. W ostatnim czasie bardzo malo gra i skoro Amauri jest juz prawie nasz, to jego odejscie wydaje sie prawdopodobne. Cena? Nie mam pojecia. A moze by tak pomyslec o zamianie na Aquilaniego?
Nie jest jednak nic powiedziane o cenie lub konkretnej ofercie, ale mimo wszystko nie zdziwilbym sie, gdyby na serio przeszedl. W ostatnim czasie bardzo malo gra i skoro Amauri jest juz prawie nasz, to jego odejscie wydaje sie prawdopodobne. Cena? Nie mam pojecia. A moze by tak pomyslec o zamianie na Aquilaniego?

- maxtomek
- Juventino
chyba niechtorzy pograli zaduzo w fm lub cm jesli twierdza ze Palladino bedzie swiatowym pilkarzem a realia beda inne,ja bym go sprzedal.On po za dryblingiem nic nie potrafi jak wyzej pisaliscie,pilke wepchnac do bramki ,zakrecic troche obroncow , dosrodkowac nie umie celnie pozadnie...a tatko nic....dla mnie to leszcz..talentu z niego juz nie bedzie bo juz ma swoje lata.talenty w jego wieku juz graja podstawowym skladzie.wiec sprzedac go dopuki dobrze placa.Jego wejscia z lawki wcale nie ożywiaja naszej lewej pomocy a powinien rowno mieszac tam i krecic obroncami.talnty w juve jak sa to aktualnie sa wypozyczone....
- Bobeknaklo
- Juventino
Myślę, że Palladino nie powinien być dłużej nadzieją Juve. Oczekiwałem od niego więcej. Co prawda nie gra co mecz w wyjściowej 11 ale swoje szanse miał i nie zachwycił, no i pamiętajmy, że ma już 23 lata. To już nie jest młodzik.
- szaman00
- Juventino
Bobek1991 nie powinien być dłuzej nadzieją juve?
Raczej powinien pewnie uważasz że Giovinico jest dużo lepszy i to w niego Juve powinno inwestować, ale on gra w gorszym zespole na wypożyczeniu i dostawał wiecej szansy niż Palladino. Jak znajac życie Juve
sprzeda Palladino, a on będzie zachwycał swoją grą w innej drużynie podobnie było m. in. Apiahem. Maresca i chodzby Micolim...
Raczej powinien pewnie uważasz że Giovinico jest dużo lepszy i to w niego Juve powinno inwestować, ale on gra w gorszym zespole na wypożyczeniu i dostawał wiecej szansy niż Palladino. Jak znajac życie Juve
sprzeda Palladino, a on będzie zachwycał swoją grą w innej drużynie podobnie było m. in. Apiahem. Maresca i chodzby Micolim...
- FalsoVero
- Juventino
Zanosi się na kolejną strate... Lepiej byłoby go wypożyczyć do jakiegoś zespołu aby mógł się ogrywać. Chłopak ma wielkie możliwości ale cóż można zawsze zrobić tak jak napisał szaman00 czyli potem żałować jego straty.
- GRZEGORZ_18
- Juventino
I już jest na liście transferowej szkoda.... Brak mu tylko doświadczenia i ogrania

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
juve to dla palla za wysokie progi. pilkarzem jest dobrym jednak troszeczke mu brakuje do ataku juve... w ataku juve graja 2 legendy + wspanialy napadzior jakim jest iaquinta i pewnie amauri tez napastnik swiatowej klasy. palla jest jednak troche z tylu za ta czworka. jako piatego napastnika nie ma sensu go trzymac bo przeciez w tedy to juz w ogole zagra 3 mecze na sezon ;P cena palla to ok. 10mln co na pewno przyda sie na obronce czy pomocnika. dla palla tez wyjdzie to na dobre odejdzie do innego klubu i bedzie szalal na pewno w juve jednak nie ma na to szans.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Niasty
- Juventino