Serie A (27): Genoa 0-2 JUVENTUS
- Kędzior
- Juventino
Mecz 27 kolejki Serie A Genoa - Juventus
Aktualna sytuacja w tabeli:
3. Juventus
...
8. Genoa
O przeciwniku:

Pełna nazwa: Genoa Cricket and Football Club 1893
Przydomek: Rossoblu, Grifone, Vecchio Balordo
Data założenia: 1893
Stadion: Stadio Luigi Ferraris
Liczba miejsc: 41 917
Prezes: Enrico Preziosi
Trener: Gian Piero Gasperini
Ostatnich pięć spotkań ligowych:
Cagliari Calcio 2 : 1 Genoa CFC
Genoa CFC 2:0 Napoli SSC
Udinese Calcio 3:5 Genoa CFC
Genoa CFC 0:1 UC Sampdoria
AS Livorno Calcio 1:1 Genoa CFC
Najlepszy strzelec drużyny:
Marco Boriello - 16 goli
Przewidywane składy:
Genoa
Juventus
Mecz w TV:
Al Jazeera Sport +1
C+ Fútbol
C+ Sport (France)
C+ Sport 2 (Poland) - z 30 min. opoznieniem, ale jednak
DigitAlb SuperSport 1
Fox Soccer Channel
G Sports 1
Mediaset Calcio 1
OBN BiH
RAI International 3 Africa
Sky Calcio 1
Sky Sport Italia 1
Sky Sport Italia 16:9
Sky Sport Italia HD1
SuperSport 4 [Hellas]
TV4 Sport
TV7 Bulgaria
...
8. Genoa
O przeciwniku:

Pełna nazwa: Genoa Cricket and Football Club 1893
Przydomek: Rossoblu, Grifone, Vecchio Balordo
Data założenia: 1893
Stadion: Stadio Luigi Ferraris
Liczba miejsc: 41 917
Prezes: Enrico Preziosi
Trener: Gian Piero Gasperini
Ostatnich pięć spotkań ligowych:
Cagliari Calcio 2 : 1 Genoa CFC
Genoa CFC 2:0 Napoli SSC
Udinese Calcio 3:5 Genoa CFC
Genoa CFC 0:1 UC Sampdoria
AS Livorno Calcio 1:1 Genoa CFC
Najlepszy strzelec drużyny:
Marco Boriello - 16 goli
Przewidywane składy:
Genoa
Juventus
Mecz w TV:
Al Jazeera Sport +1
C+ Fútbol
C+ Sport (France)
C+ Sport 2 (Poland) - z 30 min. opoznieniem, ale jednak
DigitAlb SuperSport 1
Fox Soccer Channel
G Sports 1
Mediaset Calcio 1
OBN BiH
RAI International 3 Africa
Sky Calcio 1
Sky Sport Italia 1
Sky Sport Italia 16:9
Sky Sport Italia HD1
SuperSport 4 [Hellas]
TV4 Sport
TV7 Bulgaria
Ostatnio zmieniony 10 marca 2008, 19:20 przez Kędzior, łącznie zmieniany 2 razy.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mam nadzieję,że nasi się obudzą.Jeśli zremisujemy chociażby z Genoą,Ranieri popłynie...Cierpliwość kibiców się już kończy,podobnie jak dziennikarzy(dzisiejsza okładka Tuttosportu-"Ranieri,no").Musimy liczyć na potknięcia zarówno Violi jak i Romy.Całe szczęście,że mylić zaczyna się już inter....A to z pewnością jeszcze nie koniec kłopotów Manciniego.Ja szczerze powiedziawszy nie jestem tym jednak zainteresowany-po wczorajszym spotkaniu targa mną żal,złość i przepełnia wstyd....Ale zdarza się-Juve to moje życie i kocham je bezgranicznie,zatem oczekuję moralnego tajfunu w ekipie Bianconerich,swoistego przebudzenia się.
- Okoni
- Juventino
W sumie fajnie będę oglądał, ale z drugiej strony dobija mnie, że taki mecz jest na żywo, a mecz Juventus vs Fiorentina był tylko retransmitowany.waldi11 pisze:mecz będzie transmitowany na canal + sport2 na żywo!!!
Biorąc pod uwagę naszą formę trudno jest obstawić wynik nie będę zdziwiony kiedy Juventus gładko wygra, ale jak przegra lub zremisuje to też bardzo zaskoczony nie będę.
- Buffon_fan
- Juventino
Dwa, trzy tygodnie temu napisałbym "Juve wygra z 3:0" lecz teraz wyniku typować nie będe.
Teraz nie ma co myśleć o drugim miejscu tylko bronić trzeciego, a może będzie trzeba bronić nawet czwartego (oby nie niżej
).
Według mnie jedyną drużyną którameże nam zagrozić jest Fiorentina bo Milan nie jest w takiej formie aby nam coś zrobić.
Teraz nie ma co myśleć o drugim miejscu tylko bronić trzeciego, a może będzie trzeba bronić nawet czwartego (oby nie niżej

Według mnie jedyną drużyną którameże nam zagrozić jest Fiorentina bo Milan nie jest w takiej formie aby nam coś zrobić.
- Drugo ufficialmente
- Juventino
W tym meczu nie mozemy sobie pozwolic na jakakolwiek strate punktowa, bo Viola w tej kolejce gra ze Siena a Milan z Empoli wiec nie ma co liczyc na rewelacje, no ale nic nie wiadomo! Czasami wlasnie w takich meczach sie gubi pkt.
Tylko zwyciesto!!!!!!!!!!!
FORZA JUVE
Tylko zwyciesto!!!!!!!!!!!
FORZA JUVE
- Judzio
- Juventino
No zebranie zarządu,
ciekawe czy coś zmieni, mr Tinkerman najlepiej niech coś zmieni a nie upiera się na swojej taktyce 2 defensywnymi pomocnikami która w zasadzie nie jest żadną taktyką bo oglądając mecze dziwie się czemu Juventus gra tak jakby pykał sobie na boisku szkolnym...
Rożne, akcje oskrzydlające, gra w obronie, wyprowadzanie akcji, wszystko do poprawy, mecz z Genoa to naprawdę dobra okazja żeby coś poprawić i mam taką nadzieję, że tak będzie
ForZa !
ciekawe czy coś zmieni, mr Tinkerman najlepiej niech coś zmieni a nie upiera się na swojej taktyce 2 defensywnymi pomocnikami która w zasadzie nie jest żadną taktyką bo oglądając mecze dziwie się czemu Juventus gra tak jakby pykał sobie na boisku szkolnym...
Rożne, akcje oskrzydlające, gra w obronie, wyprowadzanie akcji, wszystko do poprawy, mecz z Genoa to naprawdę dobra okazja żeby coś poprawić i mam taką nadzieję, że tak będzie
ForZa !

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
powiem tylko jedno: "chlopaki pasuje w koncu zaczac grac
"

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Dybala 4ever
- Juventino
mam nadzieje ze wygramy bez zbednych ceregieli z Genoa, na pewno nie w jakims super stylu bo z dnia na dzień nie zaczniemy grać, ale ten mecz, jeśli wygramy może być kluczowy i wpadniemy w rytm i zaczniemy wygrywać i inkasować 3 punkty w lidze, tak wiec mam nadzieje ze wygramy po 3 meczach bez wygranej 

- blazejrondel
- Juventino
Wygramy bo Molinaro nie będzie grał :-D