Juve kupi Dossenę?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
juvply

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lutego 2008, 21:52

Ostatnio zobaczyłem na angielskim Goal.com że Juve złożylo oferte kupna Andrei Dosseny, lewego obrońcy z udine...

Sądze że to nie byłby zły pomysł :) Jest naprawde niezły a napewno sporo lepszy od Molinaro... A na dodatek zadebiutował juz w reprezentacji Włoch i jakies doświadczenie ma...

Co o tym sadzicie? Źródło: http://www.goal.com
Ostatnio zmieniony 01 marca 2008, 16:22 przez juvply, łącznie zmieniany 1 raz.

So close no matter how far. cloun'd be much from the hearth... Forever trusted who we are... And NOTHING ELSE MATTERS!!!
Orochimaru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lutego 2008, 22:04

No nie jestem temu przeciwny. Ale z Udine to Zapata by mi bardziej pasował;D

Zawidowianin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lutego 2008, 22:24

Po co :?: Środek obrony jak wróci Andrade będzie obstawiony bardzo dobrze.

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lutego 2008, 23:48

Bardzo ciekawy pomysł.Dossena jest w tym sezonie bardzo ważną częścią zespołu.My natomiast mamy na tej pozycji braki.Wydaje mi się że Dossena mógłby być dobrym rozwiązaniem naszych kłopotów.Trzeba jednak zadać sobie pytanie, czy to wystarczająco dobry gracz, aby reprezentować barwy Juventusu ? Mam nadzieję że tak.

juvply

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2008, 10:23

Mati pisze:Bardzo ciekawy pomysł.Dossena jest w tym sezonie bardzo ważną częścią zespołu.My natomiast mamy na tej pozycji braki.Wydaje mi się że Dossena mógłby być dobrym rozwiązaniem naszych kłopotów.Trzeba jednak zadać sobie pytanie, czy to wystarczająco dobry gracz, aby reprezentować barwy Juventusu ? Mam nadzieję że tak.
Jeśli jest wystarczająco dobry by reprezentować barwy Italii to nepewno też dałby sobie rade w Juve :) Poza tym ma juz jako takie doświadczenie w Serie A i napewno jest o wiele lepszy od Molinaro... (co z resztą wielka sztuka nie jest :prochno: )

So close no matter how far. cloun'd be much from the hearth... Forever trusted who we are... And NOTHING ELSE MATTERS!!!
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2008, 11:19

Orochimaru pisze:No nie jestem temu przeciwny. Ale z Udine to Zapata by mi bardziej pasował;D
Zapata na lewa strone? -.-
Bo środkowych obrońców może nie mamy dostatku, ale jest ich dostateczna liczba (pod warunkiem, że są zdrowi): Andrade, Chiellini, Legro, Grygera...

edit
Zapomniałem o Melbergu :wink:
Ostatnio zmieniony 01 marca 2008, 12:58 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2008, 12:38

Raczej Andrade, Chiellini, Legro, Stendardo/Mellberg (kwestia o którym sezonie mowa) oraz Grygera może tu grać :)

Na lewą stronę najchętniej przywitałbym Pasquala z Violi. Pewny w destrukcji, świetne dośrodkowania, nie gubi się mając piłkę przy nodze.
Ewentualnością są Dossena oraz Vargas. Każdy lepszy niż Molinaro.

Dirty mind
blazejrondel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 marca 2008, 13:45

Każde rozwiązanie jest lepsze niż Molinaro :-D Wogóle gra z Molinaro to tak jakby grać trzema obrońcami.

BakQs

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 marca 2008, 16:00

Jestem na nie!Niewatpliwie potrzebujemy kogos na prawa strone ale według mnie najlepiej gdyby był to ktos z dwójki Lahm,De Silvestri ze wskazaniem na pierwszego

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2008, 16:12

BakQs pisze:Jestem na nie!Niewatpliwie potrzebujemy kogos na prawa strone ale według mnie najlepiej gdyby był to ktos z dwójki Lahm,De Silvestri ze wskazaniem na pierwszego
De Silvestri to rzeczywiście bardzo obiecujący obrońca, ale my potrzebujemy lewego a nie prawego defensora.Różnica między umiejętnościami Zebiny i Molinaro jest kolosalna.
Nie pisząc już o tym, że w obecnej sytuacji szanse na pozyskanie Lahma są niemal zerowe.

szaman00

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2008, 15:48

kolejny zawodnik, którego Juve kupi ;p cos mi sie zdaje, ze przed nowym sezonem wymienimy całą jedenastke ;p kto w ogóle puszcza takie plotki?

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2008, 20:22

Chyba zartujecie?
Secco czeka az sie jakiemus obroncy kontrakt skonczy.
dopiero wtedy mozemy liczyc na "transfery".

ODPOWIEDZ