Najładniejsza bramka
- ahojekk
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Jaka według was jest najładniejsza bramka którą widzieliście zdobyta na mistrzostwach świata 
Dla mnie bramka Beckhama z 1998 w meczu z Kolumbią Beckham wykonywał rzut wolny i pięknie podkręcił piłkę. A ona wpadła prosto w okno !!
Dla mnie bramka Beckhama z 1998 w meczu z Kolumbią Beckham wykonywał rzut wolny i pięknie podkręcił piłkę. A ona wpadła prosto w okno !!
Dawniej Virus[Mauro].
- BIGGI
- Qualità Juventino

Bramka Ronaldinho w meczu z Anglią.....huknął z daleka i wpadło 
A z dawniejszych czasów to bramka Maradony, nie pamiętam kiedy i przeciwko komu ale przedryblował prawie całe boisko, wyminął wszystkich i strzelił
A z dawniejszych czasów to bramka Maradony, nie pamiętam kiedy i przeciwko komu ale przedryblował prawie całe boisko, wyminął wszystkich i strzelił
- ahojekk
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
BIGGI pisze: A z dawniejszych czasów to bramka Maradony, nie pamiętam kiedy i przeciwko komu ale przedryblował prawie całe boisko, wyminął wszystkich i strzelił
Było to w meczu z Anglią w tym meczu też strzeli ł ręką
Dawniej Virus[Mauro].
- Ironek
- Juventino

Najpiękniejsze bramki strzelał ś.p. KAZIMIERZ DEYNA. Jak oglądałem powtórki meczy z 74 to mi ciarki przechodziły, akcje LUBAŃSKIEGO, LATY ,DEYNY, SZARMACHA, GADOCHY. Szkoda, że teraz Polacy nie potrafią tak grać. 
- 3andit
- Juventino

Fantastycznych bramek na MŚ było wiele ale np. Bramka Figo prawie z połowy po totalnym rykoszecie weszła idealnie w okno, tyle samo miała do słupka co i do poprzeczki. Padła chyba we Francji w 98. Utkwiła mi skubana w pamięci.
< Dziękujmy BOGU za to, że stworzył dla nas JUVE i Kobiety >
- BIANCONERI
- Juventino

Mnie najbardziej podobał sie gol Roberto Baggio z Czechosłowacja podczas mistrzostw Świata we Włoszech.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- booyak
- Juventino

3andit pisze:Fantastycznych bramek na MŚ było wiele ale np. Bramka Figo prawie z połowy po totalnym rykoszecie weszła idealnie w okno, tyle samo miała do słupka co i do poprzeczki. Padła chyba we Francji w 98. Utkwiła mi skubana w pamięci.
To była bramka strzelona na Mistrzostwach Europy w 2000r. w Belgii i Holandii. Portugalia grała wtedy na Anglię i wygrała 3:2.
Moim zdaniem najładniejsza bramka MŚ to Ronaldinho z Anglią.
A bramki Baggio z Czechosłowacją nie widziałem :\
- BIGGI
- Qualità Juventino

Pytanie dotyczyło Mistrzostw....Tomas pisze:Zdecydowanie bramka Del Piero w Finale LM z Borussia na 2;1 !!
A Druga podobna do tej... to Platiniego w juve z bonkiem kontre zrobili i platini strzelil pietka ! To bylo cos niezywklego!
- krzysztof13
- Juventino

a mi na mistrzostwach swiata 2002 mazgueza tegoo obroncy z urugwayu w meczu z danio i z wolnego to bylo na ms 74 co polacy grali o trzecie miejsce wtedy jeden z naszych trafil z wolnego ale nie pomientam kto