Najlepszy mecz jaki kiedykolwiek oglądaliście?!
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Nie będę orginalna ale po meczu Juve-sReal 3:1 płakałam ze szczęścia
Lecz równocześnie tragedia
Nedveda nie pozwoliła mi aby to były tylko łzy szczęścia ale to był najlepszy mecz

Lecz równocześnie tragedia

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- eLeM
Man Utd vs Real - 4:3 ćwierćfinal LM 2003 no i Juve vs Real 3:1 tylko ze tam gral 1 zespol
- BIANCONERI
- Juventino
Trudno wybrac ten jeden mecz Na pewno jednym z najlepszych był ostatni mecz z Realem wygrany przez Juventus 3-1.Nigdy nie zapomne tez meczu Holandia-Włochy z Euro 2000 8)
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Mania
- Juventino
O właśnie,właśnie... Holandia-Włochy :!: To był mecz :!:Trudno wybrac ten jeden mecz Na pewno jednym z najlepszych był ostatni mecz z Realem wygrany przez Juventus 3-1.Nigdy nie zapomne tez meczu Holandia-Włochy z Euro 2000
Agnieszka
- Gość
zgadzam sie z kolegą w 100%, te 2 mecze bede zawsze pamiętałBIANCONERI pisze:Trudno wybrac ten jeden mecz Na pewno jednym z najlepszych był ostatni mecz z Realem wygrany przez Juventus 3-1.Nigdy nie zapomne tez meczu Holandia-Włochy z Euro 2000 8)
- Ironek
- Juventino
Nie ze spartakiem tylko najbardziej z Panathinaikosem i rosenborgiemRybeq pisze:Z Sampdorią to raczej nie :-)BIGGI pisze:Albo z SampdoriąRybeq pisze: Szczególnie te ze Spartakiem :-)
Od Spartaka zebrali takie ładne baty1:3 i 1:4

wisła o takich meczach może sobie tylko pomażyć i wogóle o grze w lidze mistrzów może pomarzyć :o hehehe
- IGI
- Juventino
O tak, to był dopiero meczyk. Czerwona kartka dla Zambrotty, 2 karne niewykorzystane w czasie gry przez Holendrów... Pamiętam, że po tym spotkaniu wybiegłem na dwór pomalowany we Włoskie barwy, z czego byłem bardzo dumny 8)BIANCONERI pisze:Nigdy nie zapomne tez meczu Holandia-Włochy z Euro 2000 8)

- Villya
- Juventino
niom to oryginalnie Real - Juve...
, mistrzostwa 2000 i mecz Meksyk- Włochy kiedy Alex zdobywa pięknego golllllaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- Rybeq
- Juventino
Z Panathinaikosem też był piękny 0:3Marcin-IRONEK pisze:Nie ze spartakiem tylko najbardziej z Panathinaikosem i rosenborgiemRybeq pisze:Z Sampdorią to raczej nie :-)BIGGI pisze:
Albo z Sampdorią
Od Spartaka zebrali takie ładne baty1:3 i 1:4
wisła o takich meczach może sobie tylko pomażyć i wogóle o grze w lidze mistrzów może pomarzyć :o hehehe

Cały Górny Śląsk trzymał kciuki za greków

Może niezauważyłeś ale kibicem Wisły nie jestem

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.