Serie A (25): JUVENTUS 0-0 Torino

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 39 razy
Otrzymał podziękowanie: 44 razy

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 21:27

I polowy dosc cienko.. nie mozemy zrobic zadnej sensownej akcji..;/;/

losbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 21:27

blazejrondel pisze:Sissoko nie potrafi podawać piłki.
:?: :!: Co Ty piszesz, moze jakies konkretne przyklady :?: IMO wywiazuje sie dobrze ze swoich zadan, za to reszta pomocy i atak graja poki co kaszane :roll: ...
W drugiej polowie musimy bardziej zdecydowanie zaatakowac, remis to dla nas za malo :twisted: :!:

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 21:29

Nie wygląda to za dobrze. Nie potrafimy wykończyć akcji. Iaquinta raz ładnie sprobował, Nedved mogł zejść do środka. Palladino wyjazd z boiska.
Co do Sissoko to dzisiaj Camoranesi gra bardziej trequartistę i Momo sam w środku jest, raz go objechali przy linii ale tak to daję radę, tylko te podania takie zakręcane na boki rozrzuca. Torino gra na razie lepiej od nas. Wiele ciekawych oskrzydlających akcji szczegolnie dwojka Comotto- Diana.
Palladino do zmiany, zdecydowanie musi wejsć Hasan bo Nocerino dostanie po pięciu minutach czerwoną. Damy Radę! Drugie połowy mamy zawsze lepsze.

P.S: Sorry za ten chaotyczny post, ale w emocjach jestem ;], a swoją drogą kocham te emocje.

Szmaichel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 21:31

Lewą strona kilka akcji poszlo na nasza bramke coz zobaczymy co przyniesie druga polowa zaczynamy:-)

hijjawi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 22:03

Juventus Disallowed Goal (Min 62)
Click Here for Video

hijjawi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 22:09

Del Piero Free Kick (Min 68)
Click Here for Video

risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 22:15

brakuje nam dobrego rozgrywajacego. Z Zanettim w srodku nam lepiej idzie...

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 22:25

Znów straciliśmy punkty. Chyba tak to można nazwać. W takim meczu powinniśmy wygrać. Na temat meczu nic nie powiem bo nie widziałem, ale coś tu nie gra. Trzeba to szybko naprawić, bo jak będzie dalej tak jak jest to nie wiem czy damy radę obronić 3 miejsce.

Wnerwiony jestem. Już dalej tak nie może być. Następny mecz z Violą. Kurde mam nadzieje że w niedziele się uda.

FORZA JUVE
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2008, 22:28 przez darek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Perla86

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 22:27

nie no kurde ! co to ma byc :/ Ranieri oczywiscie jedna zmiana bo spoko przeciez grali zmian nie trzeba :/ ...boze i jeszcze sie z tego smieje ciągle to ma byc Trener ? :evil:

Obrazek
drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 22:28

najlepsza okazje to miał jedyny zawodnik torino ktory przydałby sie nam w juve (moim zdaniem) mam na mysli Alessandro Rosine gdy po jego rzucie wolnym piłka trafiła w poprzeczke...

Tragedia... jak nie zaczniemy wygrywac to nie zagramy nawet w pucharze UEFA... Jesli Ranieri nic z tym nie zrobi to chciałbym by zarzad sie z nim pożegnał i sprowadził jakiegos swietnego trenera (czyt. Lippi)

Obrazek
losbond

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 22:28

Wynik koncowy do niczego, taki jak gra... Chce mi sie wyc, jestem zly :twisted: . Nedved, cos ty zrobil :!: Ja pitole, bez niego w meczu z Viola, bedzie zarabiscie ciezko :!: :(
2 miejsce bardzo sie od nas oddalilo :doh: :angry:

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Szmaichel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 22:29

CO do samego stylu gry naszych to bardzo slabo mielismy takie zrywy i przewazalismy ale coz jak nie udalo sie nic strzelic.Jeszcze czerwien dla Nedveda :twisted: ale coz musimy walczyc dalej i mam nadzieje ze jutro Roma i Inter tez podziela sie punktami.

Marcin_ACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 22:30

Co zrobil Nedved przeciwnikowi 50 cm przed oczyma sedziego!! Niezle oslabia swoj zespol przed meczem z Fiorentina i to nie wiadomo, czy tylko z Fiorentina, zobaczymy co na to Lega Calcio.
Tym razem nie mozecie zganic na sedziego, ktory w pierwszej polowie widzial spalonego Torino, ktorego nie bylo w sytuacji, gdy w konsekwencji juz bylo 2 zawodnikow Torino przed jednym Buffonem - bylby gol jak nic!!!

drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 22:30

losbond pisze: Ja pitole, bez niego w meczu z Viola, bedzie zarabiscie ciezko :!:
nie tylko bez nedveda... bo jesli sie dobrze orientuje to Chiellini bedzie zawieszony za kartki :/

Obrazek
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 26 lutego 2008, 22:31

Molinaro to naprawde absurd w tej drużynie.gościu nie potrafił dobrze włączyć sie do akcji ofensywnej i przyniesc jakąś korzyść.zebina pokazał dzis jak powinien grac boczny obrońca.i on chce do reprezentacji.. nie daj boże bo italia z grupy nie wyjdzie.iaquinta zmarnowal tyle sytuacji ze az stracilem rachube.alexowi tylko jeden wolny wyszedł.reszta to zwykła kaszana.o mało rosina nam jeszcze bramki nie wcisnął.ręce opadają.i ta zmiana.. nocerino za palladino.ranieri tez zaczyna leciec w kulki.dałby szanse tiago.obrona ogolnie dobrze sie spisała(procz molinaro) podsumowując: nie zasłużyliśmy na zwycięstwo.i oby cos sie zaczelo poprawiac bo czarno zaczynam nas widziec w tej lidze mistrzów.
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2008, 22:33 przez Wicior, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany