Serie A (25): JUVENTUS 0-0 Torino
- Radek_88
- Qualità Juventino
Masz jakies kompleksy, ze musisz cokolwiek wyjasniac 'ludziom' z fcinter.pl.. ?Push3k pisze:Tylko wyjaśnij to teraz ludziom na fcinter.pl...
Gdyby 'sedzia' zinterpretowal to zagranie jako niebezpieczne zagranie to nalezal sie rzut wolny posredni dla graczy Regginy.mrozzi pisze:Co do meczu,o którym koledzy wspominają powyżej-rzeczywiście macie rację.Jednak w ostateczności sędzia i tak mógł podyktować karnego za zbyt wysoko uniesioną nogę i zinterpretował to prawdopodobnie jako niebezpieczne zagranie(coś na podobieństwo nakładki poza polem karnym).
Dzis Derby. Wyjatkowo wyczekiwany mecz. Nie pozostaje nic innego jak chwycic byka za rogi i walczyc dalej o wiceMISTRZA. Ten mecz MUSIMY wygrac.
VINCI PER NOI MAGICA JUVENTUS :!:
- RAczEKNazawszeZJuve
- Juventino
Dzisiaj ide na ten mecz do baru wiec mam nadzieje ze wyjde z niego z usmiechem na twarzy:D Grande Juve !!!

- Szymek
- Juventino
Derby to mecz inny niż wszystkie, rządzący się swoimi prawami. Jednak jeśli nadal chcemy walczyć o wyższe miejsce w tabeli musimy dziś wygrać. Chce na boisku zobaczyć walkę do ostatniej minuty, krew, pot i łzy (łzy zawodników Torino oczywiście) oraz końcowy rezultat na naszą korzyść, czyli krótko mówiąc - zwycięstwo.
Oby sędzia nie dążył dziś, tak jak miało to miejsce w meczu z Regginą, do bycia bohaterem meczu...
Więcej napisze po meczu. Magica Juve vinci per noi!
Oby sędzia nie dążył dziś, tak jak miało to miejsce w meczu z Regginą, do bycia bohaterem meczu...
Więcej napisze po meczu. Magica Juve vinci per noi!
- Monte Cristo
- Juventino
A ja bym chcial zobaczyc lzy szczescia u naszych zawodnikow po koncowym gwizdkuSzymek pisze: łzy (łzy zawodników Torino oczywiście)

- Radek_88
- Qualità Juventino
Jedno i to samo, nie zmienia to postaci rzeczy. Chodzi mi o to po co komus cokolwiek udowadniac? Oni maja to wpojone, i tak czy siak beda uwazac inaczej niz jest w rzeczywistosci. Tyle. Do ludzi czerpiacych informacje z onetu, wp czy polskich mediow nie przemowisz... Najwazniejsze zebys udowodnil to samemu sobie i sie z tym zgadzal.Push3k pisze:Nie, nie mam, ale widzę, że powinienem powiedzieć inaczej - fanom Interu.Radek_88 pisze:Masz jakies kompleksy, ze musisz cokolwiek wyjasniac 'ludziom' z fcinter.pl.. ?
- mati888
- Juventino
Ten mecz ma ogromne znaczenie, nie jest zwykłym meczem, ale meczem, którego po protu nie wypada przegrać ani zremisować. Są dwa niezwykle ważne aspekty, w które wymagają od zawodników Juventusu dzisiaj do trzech punktów. Są to: - walka z Romą o fotel wicelidera Serie A
- pokazanie po raz kolejny,że to Juve trzyma w garści Turyn.
Zarówno i do jednego, tak i do drugiego potrzebne jest dziś zwycięstwo. Roma gra z interem...teoretycznie (przy grze, jaką ostatnio prezentuje Roma) inter nie powinien mieć żadnych problemów, jednak Roma może spiąć swoje poślady, wspiąć się na wyżyny umiejętności i kto wie-może nawet zremisować z "mistrzami Włoch". Wtedy, przy naszej wygranej (która jest niezbędna) do Romy mielibyśmy 2 punkty, a do interu 11-mielibyśmy wtedy nadal ogromną szansę "łyknąć" Rzymian, a do interu byśmy się przy okazji ciut zbliżyli...
No cóż-pozostaje tylko mocno zacisnąć kciuki i dopingować, krzyczeć do zdarcia gardła "FORZA BIANCONERI!!!", a poza tym myśleć też od czasu do czasu o Romie,żeby zremisowali (ale broń Boże nie wygrali) z interem, bo to-tak myślę-byłoby optymalnym rozwiązaniem (chyba,że przyjmiemy postawę "inter już uciekł ze scudetto, nie ma co go gonić"-wtedy należy dopingować Mediolańczyków-ale myślę,że zremisują
)...
FORZA BIANCONERI!!! FORZA JUVENTUS!!! VINCI PER NOI!!!
- pokazanie po raz kolejny,że to Juve trzyma w garści Turyn.
Zarówno i do jednego, tak i do drugiego potrzebne jest dziś zwycięstwo. Roma gra z interem...teoretycznie (przy grze, jaką ostatnio prezentuje Roma) inter nie powinien mieć żadnych problemów, jednak Roma może spiąć swoje poślady, wspiąć się na wyżyny umiejętności i kto wie-może nawet zremisować z "mistrzami Włoch". Wtedy, przy naszej wygranej (która jest niezbędna) do Romy mielibyśmy 2 punkty, a do interu 11-mielibyśmy wtedy nadal ogromną szansę "łyknąć" Rzymian, a do interu byśmy się przy okazji ciut zbliżyli...
No cóż-pozostaje tylko mocno zacisnąć kciuki i dopingować, krzyczeć do zdarcia gardła "FORZA BIANCONERI!!!", a poza tym myśleć też od czasu do czasu o Romie,żeby zremisowali (ale broń Boże nie wygrali) z interem, bo to-tak myślę-byłoby optymalnym rozwiązaniem (chyba,że przyjmiemy postawę "inter już uciekł ze scudetto, nie ma co go gonić"-wtedy należy dopingować Mediolańczyków-ale myślę,że zremisują
FORZA BIANCONERI!!! FORZA JUVENTUS!!! VINCI PER NOI!!!
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- hijjawi
- Juventino
- hijjawi
- Juventino
- blazejrondel
- Juventino
Pierwsza połowa tragedia.
Sissoko nie potrafi podawać piłki.

- risto
- Juventino
a kto umie podac pilke?? Bo ja tam nie widze dzisiaj nikogo. Momo mocno pracuje w defensywie i jak narazie on jest najbardziej chyba widoczny.blazejrondel pisze:Pierwsza połowa tragedia.![]()
- blazejrondel
- Juventino
Praca Sissoko w defensywie sprowadza sie do odbioru piłki przeciwnikowi a następnie oddaniu mu jej i tak w kółko macieju.Momo mocno pracuje w defensywie i jak narazie on jest najbardziej chyba widoczny.