Najukochańsze zdjęcie Juve!
- RadeKas
- Juventino
lol :lol: :lol: :lol: . Co racja to racja. Więcej to oni jush nie wygrają. Pięknie to ująłeś. Naprawde. Gratuluje.TomekW pisze: Swoja droga, przegladalem pewna strone Interu i tam dopiero jest euforia z powodu wygrania Trofeo TIM... No ale trzeba ich zrozumiec - w koncu to jak zwykle bedzie ich jedyne trofeum w sezonie
srali muszki będzie wiosna
- TomekW
- Juventino
Dziwna masz sklonnosc do gdybaniaazuriana pisze:Interowi też się coś należało w końcu gdyby grał Vieri to byliby w finale z Juve![]()
![]()

PS: A wczoraj tak rozwalil Kaladze twarz, ze Gruzinowi musieli zalozyc szwy....
Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
- Johnny777
- Juventino
Ale on to ma przerąbane kapitalnie bo dla niego już PO wakacjach... :twisted:RadeKas pisze:O pojawił sie nasz Ozzy. A jakie to śmieszne. HAHAHA. Szkoda że wczoraj znowu od nas dostaliscie. To ja sobie wyobrażam co Dida miał w szatni. Ło jesoooooo. Ale go musieli skopać.
- Juverulez!
- Juventino
- Alexxxxx
- Juventino
Ja tez mam duzo fotek,ktore bardzo lubie.Wiesz co Ti_Amo_Juventus_Dragon mamy podobny gust mi tez sie najbardzjej podoba ta z Toyotą i z River. Moje fotki przypomniały mi jedno nie nawidze Udinese,a by sobie nogi połamali i ich zdegradowali :evil: :!: :!: :!: Oto moje sześć ulubionych fotek:

Ate dwa najbardziej:
To głównie z powodu, że Alex nie osiągnął jeszcze większego sukcesu w karierze(itak jak Ti_Amo mysle że powinno być tak w tym roku :!:
):

A to chyba najbardziej poniewaz tu Alex cieszy się po strzelniu bramki w pierwszym meczu,po smierci jego Taty
(*)(*)(*)Boże czuwaj nad jego duszą(*)(*)(*).O to to zdjęcie:

Ate dwa najbardziej:
To głównie z powodu, że Alex nie osiągnął jeszcze większego sukcesu w karierze(itak jak Ti_Amo mysle że powinno być tak w tym roku :!:

A to chyba najbardziej poniewaz tu Alex cieszy się po strzelniu bramki w pierwszym meczu,po smierci jego Taty

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Alexxxxx
- Juventino
[quote="azuriana"]W jakims wywiadzie czytałam,że kiedy Alex po strzeleniu gola patrzy w niebo to znaczy,że dedykuje go ojcu
quote]
Tak to jest prawda, gdy Alex uzna , że bramka jest wązna, ładna, a przedewszystkim godna jego taty, patrzy w niebo, aby jego tata był z niego dumny. A on mowi, że chociaż tym teraz moze się odwdzięczyc mu za całe życie, w ktorym mu cały czas pomagał.On mówił, że w tedy przypomina sobie człowieka, do ktorego chce byc podobny czyli do swojego Taty(pisząc o tym łzy mam w oczach.
(*)(*)(*)Boże czuwaj nad jego duszą(*)(*)(*)Dlatego ta fotka ma dla mnie najwieksze znaczenie bo ona nie jest tylko zdjęciem, ono daje do myślenia :!:

quote]
Tak to jest prawda, gdy Alex uzna , że bramka jest wązna, ładna, a przedewszystkim godna jego taty, patrzy w niebo, aby jego tata był z niego dumny. A on mowi, że chociaż tym teraz moze się odwdzięczyc mu za całe życie, w ktorym mu cały czas pomagał.On mówił, że w tedy przypomina sobie człowieka, do ktorego chce byc podobny czyli do swojego Taty(pisząc o tym łzy mam w oczach.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Sora ze ruszam juz troche odstawiony temat. Ale znalazlem zdjecie ktore po prostu mnie urzeklo

Tu Delle Alpi wyglada po prostu super. Nigdy jeszce nie widzialem tak fajnego zdjecia naszego stadionu. Az zal zmieniac

Tu Delle Alpi wyglada po prostu super. Nigdy jeszce nie widzialem tak fajnego zdjecia naszego stadionu. Az zal zmieniac

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja uwielbiam plakatyu z całą dróżyną Juve najlepiej całą kadrą
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero