Serie A (25): JUVENTUS 0-0 Torino
- Conrad JUVE
- Juventino
Kurde Derby Turynu a oni tego nie pokazuja w Canal+ ??!! oj zle sie dzieje w tej telewizji :doh:
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Sid
- Juventino
Jak ktoś lubi małe ekraniki, i siedzenie przed kompem - Bet 365. Najprawdopodobniej tam będe oglądać derby, transmisja zdaje sie od 20:30..
Co do samego meczu.. nie wygląda to zbyt optymistycznie, irytuje mnie fakt, że Ranieri nie potrafi zmobilizować naszych chłopaków na mecze ze słabeuszami.. To, że dobrze gramy z Romą, Milanem czy Interem to oczywista normalność, ale geniusz trenerski to nie tylko mecze z gigantami Calcio. Nadal wierzę w 30 scudetto, do końca jeszcze kilkanaście kolejek, Inter sie sypie, Milan ledwo zipie.. Powtarzam to co kolejkę :roll:
Zastanawia mnie skład w jakim wybiegniemy przeciwko Toro, oby nie skończyło się tak jak z Regginą gdzie po prostu nie mieliśmy armat.. widać było ogromną lukę po Treze/Iaquincie, Palladino może ma talent ale narazie nie nadaje się na grę w Juve, wypożyczenie ? Jak najbardziej..
Byleby Inter-Roma zakończyło się remisem.. :doh:
Forza Juve - Vincere E'il TUO Destino!
Co do samego meczu.. nie wygląda to zbyt optymistycznie, irytuje mnie fakt, że Ranieri nie potrafi zmobilizować naszych chłopaków na mecze ze słabeuszami.. To, że dobrze gramy z Romą, Milanem czy Interem to oczywista normalność, ale geniusz trenerski to nie tylko mecze z gigantami Calcio. Nadal wierzę w 30 scudetto, do końca jeszcze kilkanaście kolejek, Inter sie sypie, Milan ledwo zipie.. Powtarzam to co kolejkę :roll:
Zastanawia mnie skład w jakim wybiegniemy przeciwko Toro, oby nie skończyło się tak jak z Regginą gdzie po prostu nie mieliśmy armat.. widać było ogromną lukę po Treze/Iaquincie, Palladino może ma talent ale narazie nie nadaje się na grę w Juve, wypożyczenie ? Jak najbardziej..
Byleby Inter-Roma zakończyło się remisem.. :doh:
Forza Juve - Vincere E'il TUO Destino!
- meloo
- Juventino
Okoni pisze:Naprawdę? Jak tak to superjuveluck pisze:Mecz będzie na Canal +![]()
![]()
, a gdzie to przeczytałeś
![]()
![]()
Nigdzie... gadali o tym wczoraj w Lidze+ i Sport+. Na oficjalnej stronie jeszcze tego nie ma... podobnie jak dzisiejszego meczu Man City - Everton który tez transmituja.
- losbond
- Juventino
Zanosi sie, ze w derbach Turynu nie zagra Treze z powodu grypy
. Dobrze, ze Iaquinta bedzie do dyspozycji trenera, bo atak Alex-Palla nie robi szalu..
. Na srodku pomocy nie zagra Zanatti, wiec znowu bede plakal patrzac jak gra Nocerino, dobrze, ze chociaz Sissoko przyzwoicie pilke kopie (musze przyznac, ze podoba mi sie jego gra).
Wracajac do comeczowej dyskucji Chiellini-pozytywista czy romantyk
, ups przepraszam, lewy czy srodkowy obronca? blagadm, panie Ranieri posadz Molinaro na lawe, daj zagrac Stenardo na srodku (dobrze napisalem?) a Kilonowi na lewej obronie
. Z tego co sie orientuje, to Criscito grywal czasem po lewej, wiec dlaczego Ziomek poszedl na wypozyczenie, jak Moilnario gra piach
Co do wyniku meczu-tylko zwyciestwo :!:
Forza JUVE :!:
Wracajac do comeczowej dyskucji Chiellini-pozytywista czy romantyk

Co do wyniku meczu-tylko zwyciestwo :!:
Forza JUVE :!:
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- Sid
- Juventino
Pozdrawiam wszystkich kibiców, którzy jak piosenkę powtarzali żeby inwestować w obronę bo atak już mamy 
Wystarczy, żeby Treze się wysypał i już mamy kłopoty - dobra zagra Vinnie ale kto do zmiany.. Palladino ?
Brakuje dobrego klasowego zmiennika, jakim był chociażby Bojinov, Zalayeta..
Kontynuuuję koncert życzeń - oby nie zagrał Nocerino.. Tiago-Sissoko i skrzydła optymalne i powinno być dobrze..

Wystarczy, żeby Treze się wysypał i już mamy kłopoty - dobra zagra Vinnie ale kto do zmiany.. Palladino ?

Kontynuuuję koncert życzeń - oby nie zagrał Nocerino.. Tiago-Sissoko i skrzydła optymalne i powinno być dobrze..
- Gathafi
- Juventino
piszemy - Stendardodaj zagrac Stenardo na srodku
ja tam jestem zadowolony z gry Antonio nie wiem czemu niektorzy user'y sie go czepiaja... przeciez on robi to co do niego nalezy jako defensywnego pomocnika... co wy jeszcze od niego oczekujecie zwodow ala C. Ronaldo czy marnych kiwek ala Ronaldinho... Nocerino ma za zadanie czyscic srodek pola i po przechwycie pilki odegrac ja na skrzydlo czy to do Camora czy do Nedveda i to tyle... ze swoich zadan wywiazuje sie w moim przekonaniu znakomiciewiec znowu bede plakal patrzac jak gra Nocerino
ja tez mam jedno zyczenie nigdy wiecej Tiago w Juve ten pilkaz jest dla mnie kompletnym nieporozumieniem... portugalczyk nie dosc ze zarabia u nas kupe kasy to jeszcze nic na boisku szczegolnego nie pokazal... a kiedy nasi dzialacze chcieli sie go pozbyc do Tottenham'u to ten odrzucil ich oferte bo nie byla dla niego kozystna finansowo... zalosne - ten gracz pokazal kompletny brak ambicji (woli grzac lawe w Juve niz grac w Londynie) i pomijam fakt jego zachowania kiedy to w jednym z wywiadow mowil ze chce odejsc do Barcelony(podobno byla taka oferta w co mi sie wierzyc nie chce zeby Barca brala takiego przecietniaka do siebie) dlatego ten pilkaz jest u Ranieriego juz spalony i latem najprawdopodobniej go juz nie zobaczymy w Turynie - z czego jestem bardzo usatysfakcjonowanyKontynuuuję koncert życzeń - oby nie zagrał Nocerino.. Tiago-Sissoko i skrzydła optymalne i powinno być dobrze..

- losbond
- Juventino
Co do pisowni nazwiska Stendardo to masz racje 8) , ale co do gry Antonio N. to on co najwyzej powinien grac w reklamie NesteaAzteck pisze:piszemy - Stendardodaj zagrac Stenardo na srodkuja tam jestem zadowolony z gry Antonio nie wiem czemu niektorzy user'y sie go czepiaja... przeciez on robi to co do niego nalezy jako defensywnego pomocnika... co wy jeszcze od niego oczekujecie zwodow ala C. Ronaldo czy marnych kiwek ala Ronaldinho... Nocerino ma za zadanie czyscic srodek pola i po przechwycie pilki odegrac ja na skrzydlo czy to do Camora czy do Nedveda i to tyle... ze swoich zadan wywiazuje sie w moim przekonaniu znakomiciewiec znowu bede plakal patrzac jak gra Nocerino

Co do Tiago to sie zgadzam-papa temu Panu.
Pozdrawiam
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
"Dość tego" - list otwarty Juventusu do FIGC i ZS
Wątpię aby miało to cokolwiek zmienić, ale mimo to cieszę się że zarząd nie siedzi z założonymi rękami i stara się cokolwiek zrobić... Może od przyszłego sezonu sędziowie prezentować będą wyższy poziom... Oby...
Wątpię aby miało to cokolwiek zmienić, ale mimo to cieszę się że zarząd nie siedzi z założonymi rękami i stara się cokolwiek zrobić... Może od przyszłego sezonu sędziowie prezentować będą wyższy poziom... Oby...
- The_Stig
- Juventino
Mecz cieżki, ale licze na wygraną. Torino, mimo słabszej gry może się na derby zmotywować. Pamiętajmy, że Derby to nie zwykły mecz. Na ten mecz czeka się od początku sezonu. W pierwszym meczu wygrana przyszła po bardzo zaciętym boju, i obawiam się, że i w tym meczu Torino nie zamierza składać broni. Liczę, że Chiellini zagra na lewej obronie a Stendardo i Legro na środku. Na prawej chciałbym zobaczyć Zebinę. Podoba mi się jego waleczność. W pomocy oczywizda na prawym skrzydle Camor, w środku Sissoko i Nocerino (nie ma innego lepszego rozwiązania, bo Tiago już od początku sezonu jest w ogóle bez formy i raczej ta forma prędko nie wróci...)
Na lewej stronie tradycyjnie Nedved. W ataku licze na Treze i Del Piero.
PS.
Mecz ma być na C+ sport czy na C+ sport 2??
Na lewej stronie tradycyjnie Nedved. W ataku licze na Treze i Del Piero.
PS.
Mecz ma być na C+ sport czy na C+ sport 2??
Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
- Sid
- Juventino
@Azteck
Nie mówię, że Nocerino ma dryblować jak Maradona, Ronaldinho czy inny C.Ronaldo, jedyne co od niego wymagam to odbiór piłki w środku pola i CELNE PODANIE czy to do napastników czy to na skrzydła.
Celowo nacisnąłem Capsa. Zazwyczaj gra Nocerino zaczyna się i kończy przy przechwycie lub przyjęciu piłki.. A to o wiele za mało, popatrz na Sissoko chociażby. Ja wiem, Nocerino jest jeszcze do szlifu, ale na miłość Boską nie w drużynie która ma zamiar wywalczyć Mistrzostwo Włoch. Od tego są kluby satelickie lub po prostu inne ligi..
Napisałem, że chciałbym zobaczyć Tiago w II linii bo innego wyjścia nie ma. Mimo wszystko wole portugalczyka w składzie niż Nocerino. Zdania nie zmienię, z drugiej strony jeśli do tej pory nie pokazał niczego genialnego to kiedy ma to zrobić ? Fakt, że derby nie są właściwą okazją od dawania szans, ale.. O odejściu Tiago wypowiem się po sezonie.. nie ma co na niego najeżdżać nie wiem co myśli o Juve, ale warto dać szanse zawodnikówi za kilkadziesiąt milionów złotych..
Jak nie zda egzaminu to do widzenia.
Pozdrawiam. I oby mnie szlag nie trafił jutro przy czytaniu składu Juve..
Nie mówię, że Nocerino ma dryblować jak Maradona, Ronaldinho czy inny C.Ronaldo, jedyne co od niego wymagam to odbiór piłki w środku pola i CELNE PODANIE czy to do napastników czy to na skrzydła.
Celowo nacisnąłem Capsa. Zazwyczaj gra Nocerino zaczyna się i kończy przy przechwycie lub przyjęciu piłki.. A to o wiele za mało, popatrz na Sissoko chociażby. Ja wiem, Nocerino jest jeszcze do szlifu, ale na miłość Boską nie w drużynie która ma zamiar wywalczyć Mistrzostwo Włoch. Od tego są kluby satelickie lub po prostu inne ligi..
Napisałem, że chciałbym zobaczyć Tiago w II linii bo innego wyjścia nie ma. Mimo wszystko wole portugalczyka w składzie niż Nocerino. Zdania nie zmienię, z drugiej strony jeśli do tej pory nie pokazał niczego genialnego to kiedy ma to zrobić ? Fakt, że derby nie są właściwą okazją od dawania szans, ale.. O odejściu Tiago wypowiem się po sezonie.. nie ma co na niego najeżdżać nie wiem co myśli o Juve, ale warto dać szanse zawodnikówi za kilkadziesiąt milionów złotych..
Jak nie zda egzaminu to do widzenia.
Pozdrawiam. I oby mnie szlag nie trafił jutro przy czytaniu składu Juve..
- Kędzior
- Juventino
Na zadnym. Lista kanalow na ktorych bedzie transmisja w 1 poscie.The_Stig pisze: Mecz ma być na C+ sport czy na C+ sport 2??
EDIT:
Rzeczywiscie. W sobote nie bylo jeszcze tego meczu w programie. Ok czyli jutro o 20:25 przed TV

Ostatnio zmieniony 25 lutego 2008, 16:18 przez Kędzior, łącznie zmieniany 1 raz.