Serie A (24): Reggina 2-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 22:33

NIe ma co zwalac na Sissoko, bo mecz zagral ogolem bardzo dobry.
Ale to co Ku$#@@! mac sie dzieje w tym sporcie to sa szczyty.
To ma byc sedzia?!?!? Skad oni go wzieli ?! TO juz nawet w Polsce nie ma takich przypalow jak ten sedzia dzis robil! Najpierw nie widzi ku$#@ fauli, pozniej reki, nie mowiac o kilku idiotycznych decyzjach odnosnie fauli w polu. My to chyba za sama nazwe klubu jestesmy w dwa razy gorszje sytuacji juz na starcie meczu niz nasi rywale...

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 22:33

Co to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ma być ?!
Jedyne co mogę napisać po tym meczu to "żal.sędzia" nic innego nie przychodzi mi do głowy. Beznadziejnie Palladino , gdyby nie to ostatnie "coś" w wykonaniu Sissoko to byłoby w jego wykonaniu dobre spotkanie.
Ale to coś co niby sędzią było , powinno zostać zwolnione. W sumie na miejscu Legro bym ostro nagadał temu "czemuś" , b. dobra reakcja naszego bramkarza !. Camoranesiego akurat w tej kartce usprawiedliwiam, mógł się wyżyć. I jeszcze komentatorzy ... po prostu nie chce pamiętać tego meczu :angry:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 22:35

Brak slow.. Spektakl jednego aktora - Dondariniego.. :/ To co wyprawial ten czlowiek to przechodzi ludzkie pojecie. 3-4 karne powinny byc nasze. W ogole sie nie dziwie zlosci Legro i innych pilkarzy, dziwie sie tylko, ze ten pseudosedzia nie dostal po mordzie..
Wygrywamy w bezposrednim starciu z Roma, zblizamy sie na 1 pkt, po czym kolejny raz glupio tracimy punkty z druzyna broniaca sie przed spadkiem.. Niedlugo obudzimy sie z reka w nocniku i tyle przyjdzie nam z drugiego miejsca...

PS. Komentatorzy na PS to tez totalna porazka.. Jak ich sluchalem to mi sie noz w kieszeni otwieral.. Mam nadzieje, ze juz nigdy nie bede musial ogladac meczu JUVE z ich pierniczeniem.. Juz wole komentarz z guadong sports..
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2008, 22:43 przez Radek_88, łącznie zmieniany 1 raz.

czaszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 22:36

Znowu nas okradli no nie moge jaki jestem wsciekły na sędziego wcześniej 2 ewidentne karne dla nas powinny byc i sędzia oczywiście nic, a ten karny dla Regginy to parodia przecież Sissoko go nawet nie dotknął a ten symulował :angry: tylko czekałem aż Legro da w pysk temu sędziemu

maydayxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 22:36

<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> bym tego sedziego :(( <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> cala prace i wysliek juve w tym meczu !!! tak nie moze byc dluzej !! wiadomo teraz intere jest faworyzowany przez sedziow !! wrrr :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
SZCZESLIWI PO ZWYCIESTWIE WIERNI PO PRZEGRANEJ FORZA JUVE !!!!!

Obrazek
PrzemekN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 22:37

Jeżeli ktoś mi powie po dzisiejszym meczu, że wszystko z włoskim sędziowaniem i ogólnie włoską piłką jest w porządku, to jest nienormalny. Przecież każde dziecko widziało ewidentny faul na Sissoko i rękę w doliczonym czasie gry.:angry: Ale, cóż, Juve byłe ble, zostało ukaranie teraz jest wszystko w porzo. Jedynym rozsądnym wyjściem z tej sytuacji byłaby egzekucja wszystkich sędziów sędziujących dzisiaj we Włoszech.:angry: A co do Sissoko, to myślałem, że zasypie go pochwałami, ale widać, że chłopak nie zapomniał jeszcze czasów, gdy trzeba było zdzielić jakąś gazelę z półobrotu. Ale poza tym, zagrał bardzo dobrze :ok:

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 22:37

wogole nie bylem wkurzony podczas tego meczu, ale usmialem sie za wszystkie czasy :lol: hahahahahaha :D wloscy sedziowie pokazali jacy sa kapitalni :lol: :lol: :lol: FORZA JUVE :D

ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 22:38

maydayxxx pisze:SISIOCO mial naprawde udany mecz !!! ### z tym karnym nie powinien byc podyktowany :(
Mylisz się, ewidentny faul Sissoko.
Ojj fachowcy z Rai będą mieli o czym mówić... bardzo ładny mecz Momo, podobał mi się, ogólnie Juve zagrało dobrze w 2 połowie, zabrakło kropki nad "i' i obiektywizmu pana "sędziego". Tylko tak, że niby wypaczony itd. ale dawno mogliśmy spokojnie prowadzić w 1 połowie(albo raczej powinniśmy), a tak poźniej jest nerwówka. Jak my chcemy zdobyć to wicemistrzostwo?

Pessotto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 22:39

:płaczę: :płaczę: Nie ma wątpliwości ze Juve w przerwie letniej musi pomyśleć poważnie o wzmocnieniach bo ci piłkarze których ostatnio sprowadza to totalni średniacy którzy nie zasługują na gre w takim klubie jak Juve. A wracając do meczu to szkoda tej porażki była szansa prześciągnąć Rome po tej kolejce ale cóż nie udało sie, a co do Sissoko to naprawde szkoda słow do tego co zrobił w końcówe boże jak mozna tak zagrać :(

marcin_juventino87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 22:39

to jest juz paranoja :angry:
tego sedziego to napewno zdyskwalifikuja za takie cos :naughty:
na miejscu Legro napewno bym mu z banki wyjechal
SEDZIOWIE vs JUVE 2;1 nic dodac nic ujac

Nawet w grobie nie zapomnę Stara Damo o Tobie...
Gdy moje powieki zamkną się na wieki.
superpiotrek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 22:40

____
| |
| Dondarini
|
_|_

Kocham klub z TURYNU
CAMPINI LA LEGENDA!!!!!!!!!!!!!!!!
leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 22:40

Pierdzielicie głupoty. Sędzia to sędzia tamto. Juve grał padakę i gdyby nie niezawodny Alex skończyłoby się pewnie i tak 0-1. Ciężko się gra przeciwko drużynie broniącej się jedenastoma zawodnikami ale gra Juve była fatalna, skuteczność jeszcze gorsza. To co wyrabiał Camoranesi według mnie woła o pomstę do nieba, fatalny mecz w jego wykonaniu.

Karne były dla Juve, ale powiedzmy sobie prawdę, z takimi słabiakami powinniśmy wygrywać różnicą przynajmniej dwóch bramek a nie niemiłosiernie się męczyć i liczyć na karne. Więcej nie ma czego komentować, Sissoko to powinien chyba grać w tą beach soccera, kompletna bezmyślność w 93 minucie w dodatku, protesty absolutnie niesłuszne, jak można próbować wybić przewrotką piłkę we własnym polu karnym, gość nogę miał na wysokości dwóch metrów chyba. Serie A to nie Puchar Afryki, gdzie takie wygibasy są na porządku dziennym...

Było minęło, przyjdzie mecz u siebie znów zagramy super, przyjdzie wyjazd i znów... może remis.

Obrazek
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 22:41

Sissoko to jakis fajter :angry: po co on we własnym polu karnym robi nożyce :angry: :angry: ogolnie cały mecz bardzo dobry...
nie chcę pisać nic o meczu...bo odrazu przychodzi mi na myśl sędzia i niewybredne słowa których bym chciał użyć zawodnicy Juve powinni mu sprasować buźke...
Sapo_JuveFan pisze:wogole nie bylem wkurzony podczas tego meczu, ale usmialem sie za wszystkie czasy :lol: hahahahahaha :D wloscy sedziowie pokazali jacy sa kapitalni :lol: :lol: :lol: FORZA JUVE :D
kiedy to wszystko się działo(koniec meczu) to miałem podobnie, aż się mamuśka zainteresowała

komentatorzy Polsatu Sport - dno....
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2008, 22:42 przez Moonk, łącznie zmieniany 1 raz.

peste

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 22:41

to jest poprostu kpina :angry: :angry: :angry: znam mnostwo przeklenstw ale na to to co robia sedziowie by ich nie starczylo. ZNOWU nas okradli... Nedved, Sissoko i ta reka... dodac do tego reke po strzale Camora i reke Amoruso w akcji po ktorej prawie strzelil bramke i mamy kolejnego zawieszonego sedziego... ale co mi z tego jak znowu nie ma pkt :angry: swoja droga to nasza gra w 1 polowie byla marna a w 2 walenie glowa w mur...

Nedved, Camor, Alex super, szkoda ze Momo tak zawalil w koncowce...

Erazm

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2008, 22:42

powinni zamontować te <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> fotokomórki jak w kosza czy siatkówce, bo to co może zrobić sędzia na boisku to woła o pomstę do nieba!

Zablokowany