BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- białas
- Juventino
chciałbym to zobaczyćGorn pisze:Oj w sobote damy czadu najwyzej bede wracal z buta do Choroszczy![]()

serio :shock:a bo to pierwszy raz :lol:
Co wy na to zeby znow zrobic rozgrzewke i wpasc godzine wczesniej, bo mi mecz dobrze sie oglada dopiero po drugim piwku :lol:
ja jestem zaTigmar pisze:to co, umawiamy sie na 19:30 ?

Gorn pisze:a kto wie moze kibice Regginy wpadna to po paru browarkach Tigmar ich postraszy
po to w dużej mierze przychodzę na wspólne meczyki

no cóż. pozostanie nam zakaz zerkania na wyniki przed wyjściem z domu i obejrzenie meczu z poślizgiemWinner pisze:Po patrzyłem troche w terminarz i 26 gramy u siebie z Torino ale meczu na canal plus nie będzie.Natomiast pisze że będzie transmisja z meczu z Fiorentiną ale o dziwnej godzinie 16:30 a na JuvePoland pisze że mecz o 15 a więc chyba czeka nas mecz z kasety po raz 2
.
- białas
- Juventino
a ha ha nie oddamyTigmar pisze:rezerwacja dokonana
na 19:30
tym razem koleś kase wzial, wiec nie kupować piwka samemu tylko z rezerwacji, bo mi musicie kase oddać

no i gites. spotykamy sie o 19.30 i szalejemy

- Tigmar
- Juventino
tego wypadu chyba nigdy nie zapomnimy
nie dość, że przyszło nam ogladac wspolnie pierwsza porazke Juve w Serie A, to w dodatku po fatalnym sędziowaniu...
ale plus tej imprezy to Skandynawowie z którymi się troche zaprzyjaźniliśmy
nie dość, że przyszło nam ogladac wspolnie pierwsza porazke Juve w Serie A, to w dodatku po fatalnym sędziowaniu...
ale plus tej imprezy to Skandynawowie z którymi się troche zaprzyjaźniliśmy
- Tigmar
- Juventino
nic z tych rzeczy co masz w avatarzebiałas pisze:to co sie tam działo, po moim wyjściuTigmar pisze:ale plus tej imprezy to Skandynawowie z którymi się troche zaprzyjaźniliśmy![]()
ale np. moze bedziemy mieli przeciwnikow i teren do grania w noge na hali

- białas
- Juventino
nawet o tym nie pomyślałemTigmar pisze:nic z tych rzeczy co masz w avatarzebiałas pisze:to co sie tam działo, po moim wyjściuTigmar pisze:ale plus tej imprezy to Skandynawowie z którymi się troche zaprzyjaźniliśmy![]()

a coś więcej, bo czuje, że pachnie wyjątkowo dobrzeale np. moze bedziemy mieli przeciwnikow i teren do grania w noge na hali

- Gorn
- Juventino
Hehehe Ci z Norwegii to fajni goście, pogadaliśmy sobie trochę
a Tigmar już chciał ich wyganiać za pomocą piwa Białasa :lol:
A ten gość co z nami lać sie chciał to w ogóle przekręt :shock:
Konwersacja tej góry mięsa (GM) z moim bratem (MB) wyglądała mni więc tak:
GM: Kibicujecie tej drużynie?
MB: nie Narwii Choroszcz
GM: Hmmm a ktorzy to?
MB: NO JUVENTUSOWI !!!
GM: a my nie. Chcecie się z nami bić?
MB: nie dzięki nie mam dziś ochoty
GM: aha ok
Skąd tacy ludzie się biorą powiedzcie? A co najlepsze trzech nawalonych gości chciało lać się z nami siedmioma
mówiłem, że będzie się działo i miałem racje, bo Gorn ma zawsze racje a jak nie ma racji to i tak ma racje

A ten gość co z nami lać sie chciał to w ogóle przekręt :shock:
Konwersacja tej góry mięsa (GM) z moim bratem (MB) wyglądała mni więc tak:
GM: Kibicujecie tej drużynie?
MB: nie Narwii Choroszcz
GM: Hmmm a ktorzy to?
MB: NO JUVENTUSOWI !!!
GM: a my nie. Chcecie się z nami bić?
MB: nie dzięki nie mam dziś ochoty
GM: aha ok
Skąd tacy ludzie się biorą powiedzcie? A co najlepsze trzech nawalonych gości chciało lać się z nami siedmioma
Johnn, Johnn jaki tam Johnn po naszemu JaśkuTigmar pisze:Gil ma numer do Johnnego
mówiłem, że będzie się działo i miałem racje, bo Gorn ma zawsze racje a jak nie ma racji to i tak ma racje

- Tigmar
- Juventino
chciało się z nami lać?
to trzeba było mówić, bo ja tego nie słyszałem!
to dobrze, że jak poszedłem na siusiu outside i jak oni wychodzili to tę górę mięsa z bara przeciągnalem, ze sie malo nie wywrócił (szeroko strasznie szedl)
coś do mnie krzyczeli pozniej, ale z kumplem przez telefon rozmawialem akurat, a on do mnie w słuchawce: 'to ty ze mną rozmawiasz czy k.... z kimś innym'
Gorn - ja myślalem, że jak oni dostali rachunek to sobie pójdą zaraz, tym bardziej, ze jeden juz gdzies poszedl
to trzeba było mówić, bo ja tego nie słyszałem!
to dobrze, że jak poszedłem na siusiu outside i jak oni wychodzili to tę górę mięsa z bara przeciągnalem, ze sie malo nie wywrócił (szeroko strasznie szedl)
coś do mnie krzyczeli pozniej, ale z kumplem przez telefon rozmawialem akurat, a on do mnie w słuchawce: 'to ty ze mną rozmawiasz czy k.... z kimś innym'
Gorn - ja myślalem, że jak oni dostali rachunek to sobie pójdą zaraz, tym bardziej, ze jeden juz gdzies poszedl