Liga Mistrzów 2007/2008
- lukasz9013
- Juventino
Wydaje mi się że Fenerbahce może być tak zwanym "czarnym koniem" LM. Nie wiem czy też odnosicie takie wrażenie jak ja, ale Fenerbahce cały turniej gra dobrze.

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- juveman7
- Juventino
Już sam nie wiem co myśleć o dzisiejszej piłce nożnej. Celtic nie pokazują NIC wpakował 2 bramki Barcelonie, która poziomem gry w piłke biję na łeb szkotów 100 razy. Wczorajszy mecz pokazał jak piłka jest nieobliczalna. Raz byłem wściekły z tego powodu że lepszy zespół traci bramki, a potem nie mogłem wyjśc z podziwu jak Celtic mógł strzelić 2 gole. Prawdziwa huśtawka nastrojów przed tv. Mimo to Barca pokazała klasę i zdołała wymęczyć zwyćięstwo i kwiestia awansu jest już rozstrzygnięta.pan Zambrotta pisze:Nie wiem jak można stracić 2 gole, oddając 2 "strzały" na bramkę, nie mieć żadnego rzutu rożnego i mieć 42% posiadania piłki. Trzeba mieć Valdesa, żeby coś takiego mogło się stać. Celtic wczoraj miał w pierwszej połowie 1,5 akcji a dzięki Valdezowi zamieniły się na 2 gole. Jakby Neeskens powiesił na bramce ręcznik, wyszłoby na to samo. .
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Mati
- Juventino
Osobiście nie rozpędzał bym się z takimi wypowiedziami.Wiem że szanse Celticu na awans są doprawdy minimalne, ale w Twojej wypowiedzi najbardziej nie pasuje mi to słowo już.Moim bowiem zdaniem Celtic i tak trochę zaskoczył strzelając dwie bramki, co przy dużej dozie szczęścia daje jakieś nadzieje na awans (w końcu muszą strzelić dwie bramki, ale już raz tego dokonali)juveman7 pisze:Już sam nie wiem co myśleć o dzisiejszej piłce nożnej. Celtic nie pokazują NIC wpakował 2 bramki Barcelonie, która poziomem gry w piłke biję na łeb szkotów 100 razy. Wczorajszy mecz pokazał jak piłka jest nieobliczalna. Raz byłem wściekły z tego powodu że lepszy zespół traci bramki, a potem nie mogłem wyjśc z podziwu jak Celtic mógł strzelić 2 gole. Prawdziwa huśtawka nastrojów przed tv. Mimo to Barca pokazała klasę i zdołała wymęczyć zwyćięstwo i kwiestia awansu jest już rozstrzygnięta.pan Zambrotta pisze:Nie wiem jak można stracić 2 gole, oddając 2 "strzały" na bramkę, nie mieć żadnego rzutu rożnego i mieć 42% posiadania piłki. Trzeba mieć Valdesa, żeby coś takiego mogło się stać. Celtic wczoraj miał w pierwszej połowie 1,5 akcji a dzięki Valdezowi zamieniły się na 2 gole. Jakby Neeskens powiesił na bramce ręcznik, wyszłoby na to samo. .
- Vincitore
- Juventino
Wczoraj Barcelona obnażyła wszystkie braki Celticu, z taką obroną to Celtic sobie może wygrywać ale w lidze z Gretną
. Świetny mecz na Emirates Stadium. Milan jak zwykle więcej szczęścia i rozumu i wątpie czy młode wilczki Wengera coś ugrają na San Siro, aczkolwiek jak uda się im strzelić bramkę to piłeczka będzie po ich stronie. Cieszy mnie wygrana Liverpoolu, z dwojga złego wolę ich. Roma pewnie tez odpadnie bo zaliczka 2:1 przed meczem na Bernabeu to jest nic.

- białas
- Juventino
po obejrzeniu dzisiejszych skrótów:
1. tak jak się spodziewałem, Barca i ManU wygrywają,
2. tak jak się spodziewałem Arsenal awansuje dalej,
3. to co bramkarz Fenerbahce podarował gospodarzem w czasie meczy, odebrał podczas rzutów karnych.
jak dla mnie największa niespodzianka to odpadnięcie Sevilli. reszta bez niespodzianek. czekamy na kolejne mecze.
1. tak jak się spodziewałem, Barca i ManU wygrywają,
2. tak jak się spodziewałem Arsenal awansuje dalej,
3. to co bramkarz Fenerbahce podarował gospodarzem w czasie meczy, odebrał podczas rzutów karnych.
jak dla mnie największa niespodzianka to odpadnięcie Sevilli. reszta bez niespodzianek. czekamy na kolejne mecze.
- pan Zambrotta
- Juventino
Odpadnięcie Milanu to dla nas zła wiadomość. Chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego. Osobiście, troche jestem zawiedziony, bo ktoś musi bronić honoru calcio. A tak to możemy nie oglądać żadnej włoskiej ekipy w ćwierćfinałach.
Z kolei dobra wiadomość dla mnie to awans Fenerbahce 8) . Niech wygrają tę ligę, życzę im tego. Choć jeśli bramkarz dalej będzie puszczał takie farfocle, to na wyeliminowaniu Sevilli się skończy.
Manchester i Barca przepchnęły się dalej, w lepszym bądź w gorszym stylu. Przynajmniej jakaś kasa wpadła za zwycięstwo blaugrany.
Czemu nie było Steca w studiu TVP ?!
Z kolei dobra wiadomość dla mnie to awans Fenerbahce 8) . Niech wygrają tę ligę, życzę im tego. Choć jeśli bramkarz dalej będzie puszczał takie farfocle, to na wyeliminowaniu Sevilli się skończy.
Manchester i Barca przepchnęły się dalej, w lepszym bądź w gorszym stylu. Przynajmniej jakaś kasa wpadła za zwycięstwo blaugrany.
Czemu nie było Steca w studiu TVP ?!
- Regulus
- Juventino
Oj tak... Jak nie ma Juve ani Milan w LM to nie ma kto bronić honoru calcio. Roma ma za słaby skład by rywalizować jak równy z równym z ManU czy Barcą.
Interu nawet nie uwzględniam, raz, że dali ciała w pierwszym meczu, a dwa, że jak dla mnie to nie włoski a latynoski klub.
Interu nawet nie uwzględniam, raz, że dali ciała w pierwszym meczu, a dwa, że jak dla mnie to nie włoski a latynoski klub.
- RavaneVialli
- Juventino
Dlaczego? Moim zdaniem dobra, bo gdyby Milan wygrał ligę mistrzów, a znalazł się poza pierwszą czwórką w lidze, co prawdopodobne, pozostałyby tylko trzy miejsca kwalifikujące do Ligi Mistrzów. Gdybyśmy więc skończyli rozgrywki na czwartym, pozostałby nam Puchar UEFA - a tak możemy rywalizować o 3 i 4 miejsce kwalifikujące do (eliminacji) LM i jeśli wyprzedzi nas Fiorentina, nie stracimy możliwości awansu.pan Zambrotta pisze:Odpadnięcie Milanu to dla nas zła wiadomość. Chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego.
- Martin
- Juventino
A prawda jest taka, że o to miejsce musimy sami powalczyć a nie liczyć na potknięcia rywali! Nie ma co lamentować, gramy i walczymy. A jeśli się nie uda to znaczy, że nie jesteśmy godni LM.
I nie ma co płakać, bo niebawem miejsc promowanych udziałem w LM będzie mniej.
I nie ma co płakać, bo niebawem miejsc promowanych udziałem w LM będzie mniej.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- pan Zambrotta
- Juventino
Dla wszystkich fanów gościa z kolbą kukurydzy na głowie mam ciekawy link - Blog Rafała Steca.. Miłej lektury, choć to i tak nie to samo co jego owocne wypowiedzi w studiu.
PS. Interu nie liczyłem w poczetny skład Calcio
PS2. Wolę nie rozsądzać czy zasługujemy na LM czy nie. Champions League jest teraz dla nas niezbędna. Po prostu musi być nasza. W innych sezonach będę się nad tym zastanawiał.
PS. Interu nie liczyłem w poczetny skład Calcio
PS2. Wolę nie rozsądzać czy zasługujemy na LM czy nie. Champions League jest teraz dla nas niezbędna. Po prostu musi być nasza. W innych sezonach będę się nad tym zastanawiał.
- herr_braun
- Juventino
Też nie ukrywam, że odpadnięcie Milanu zawiodło mnie. Jednak zawsze Włosi to Włosi, bez nich dalsze rozgrywki będą mniej ciekawe. No i nie będzie miał kto bronić honoru włoskiej piłki, chyba że jeszcze Roma...
pan Zambrotta
Co Ci z tym Stecem? Koleś jest denny.
pan Zambrotta
Co Ci z tym Stecem? Koleś jest denny.