Liga Mistrzów 2007/2008
- Vincitore
- Juventino
Olimpiakos zagrał bardzo mądrze, Real obudził się w odpowiednim momencie kiedy to Grecy wyraźnie opadli z sił. To już nie ta sama drużyna którą klepaliśmy przed czterema laty 7:0
. Liverpool gra tragicznie, trzy mecze - jeden punkt, dziwi mnie trochę rotacja Beniteza - zamiast z tych zawodników których ma utworzyć jeden potężny zespół to zmienia skład jak rękawiczki.

- Palladino
- Juventino
Olympiakos pokazał charakter. zagrał mądrze w obronie. Utrzymywał tak długo prowadzenie mimo gry przez większoś meczu w 10.
Milan po kiepskich występach w Serie A rozjechał rewelację tej LM - Szachtar 4-1
zaskakująca jest postawa Besiktasu potrafili wygrać z LFC (!) który po 3 meczach ma 1 (!) punkt i jest ostatni w grupie.
Zaskoczył po raz kolejny Rosenborg który wygrał z Valencią.
Ogólnie kolejka pełna niespodzianek.
Milan po kiepskich występach w Serie A rozjechał rewelację tej LM - Szachtar 4-1
zaskakująca jest postawa Besiktasu potrafili wygrać z LFC (!) który po 3 meczach ma 1 (!) punkt i jest ostatni w grupie.
Zaskoczył po raz kolejny Rosenborg który wygrał z Valencią.
Ogólnie kolejka pełna niespodzianek.
- Marcin_ACM
- Milanista
Do tej pomocy nalezy dodac jeszcze Gatusso, ktory ma zupelnie inne zadania, ale dzieki temu w pomocy wszystko idealnie sie uzupelnia. W ataku obudzil sie Gila nareszcie, dwie pyknął. Zawsze mówiłem, że warto na niego stawiać. Ale osobiście odliczam juz dni, tygodnie, az bedzie mogl zagrac wreszcie Pato i pokazać światu swój talent. Ancelotti i Galliani stwierdzili ostatnio, że obserwują Pato i są pod niesamowitym wrażeniem jego gry na treningach i od razu w styczniu jak tylko będzie mógł zagrac, będzie dostawał szansę.pan Zambrotta pisze: Milan - o jego sile stanowią pomocnicy. Na nasze nieszczęście, Rossoneri posiadają 3 tuzów. I zawsze będzie tak, że jeden jest w formie. Jak nie Kaka', jak nie Seedorf, to Pirlo. To dzięki nim Milan utrzymuje taką formę Europie i to dzięki nim Pippo Inzaghi może grać do 40 roku życia. O ile nie będzie im przeszkadzał.
- Marcin_ACM
- Milanista
Diego nie gral w tym meczu, chyba pauzował za żółte kartki. A jak juz o LM mowa, to Milanik gra dalej 

- Sapo
- Juventino
jak najbardziej zycze Milanowi sukcesow w LM, oczywiscie inna postawe prezentuje wobec InteruMarcin_ACM pisze:Diego nie gral w tym meczu, chyba pauzował za żółte kartki. A jak juz o LM mowa, to Milanik gra dalej
- Łukasz
- Juventino
Mecz Celtic-Szachtar naprawdę świetny. Szybki, pełen dramaturgii, z niespodziewanym zakończeniem. Dobry mecz w wykonaniu obu naszych reprezentantów.
- Kuben
- Juventino
Tak. Celtic-Szachtar = kapitalne spotkanie. Bardzo dobry mecz Lewandowskiego, świetnie czytał grę, zadziwiał mnię czystymi wślizgami.
Czego nie można odmówić Celticowi ? Walki do końca... wiedziałem, że strzelą w końcówce 8)
Czego nie można odmówić Celticowi ? Walki do końca... wiedziałem, że strzelą w końcówce 8)
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- stahoo
- Juventino
A mi mecz Celtic-Spartak sie nie podobał. Godne uwagi były tylko poczatkowe i koncowe minuty. Razem jakieś 15 minut... Do tego kilka nieudanych, niecelnych strzałów. Generalnie brawa dla Celticku za walkę, bo było ja widać. Tylko, że jak tvp transmituje tyle meczy LM na sezon ile jest włochów w Interze to oczekuje czegoś wiecej niz starć Lewandowskiego z Borucem 
- mnowo
- Qualità Juventino
Znamy pary 1/8 finału Champions League.
1. Liverpool FC - Inter Mediolan
2. Fenerbahçe Stambuł - FC Sevilla
3. Celtic Glasgow - FC Barcelona
4. Olympique Lyon - Manchester United
5. Schalke 04 - FC Porto
6. AS Roma - Real Madryt
7. Arsenal Londyn - AC Milan
8. Olympiacos Pireus - Chelsea Londyn
Mecze 1/8 finału Champions League zostaną rozegrane 19-20 lutego i 4-5 marca, ćwierćfinały 1-2 kwietnia i 8-9 kwietnia.
źródło: calciomercato.it
Mnie osobiście najbardziej ciekawią mecze Liverpoolu z Interem, Romy z Realem i Arsenalu z Milanem, chyba trudno się dziwić. Lyon może namieszać Manchesterowi, ciekawe, czy Celtic poradzi sobie z Barceloną.
No fajne pary, zobaczymy, co z tego nam wyjdzie.
5. Schalke 04 - FC Porto
6. AS Roma - Real Madryt
Mecze 1/8 finału Champions League zostaną rozegrane 19-20 lutego i 4-5 marca, ćwierćfinały 1-2 kwietnia i 8-9 kwietnia.
źródło: calciomercato.it
Mnie osobiście najbardziej ciekawią mecze Liverpoolu z Interem, Romy z Realem i Arsenalu z Milanem, chyba trudno się dziwić. Lyon może namieszać Manchesterowi, ciekawe, czy Celtic poradzi sobie z Barceloną.
No fajne pary, zobaczymy, co z tego nam wyjdzie.
- pan Zambrotta
- Juventino
To już wiadomo, czym nas uraczą na TVP2. Szlagier nad szlagiery : Celtic - Barcelona. Wtedy będzie i wilk syty i owca cała. Telewizja Polska zadowoli hordy dzieciaków oczekujących na swoją Barcelonę i rzesze Polaków (i Polek!) oglądających wygibującego się Boruca.mnowomiejsky pisze:Znamy pary 1/8 finału Champions League.
5. Schalke 04 - FC Porto
6. AS Roma - Real Madryt
Eh... chyba trzeba kupić trzeci dekoder.
Mam spore wątpliwości, czy jakikolwiek zespół grający pierwszy mecz u siebie zdoła awansować do ćwierćfinału.
- romaneq
- Juventino
- Kryształ
- Juventino
liverpool - inter...mecz tych, ktorych nienawidze najbardziej. Jedyne co by mnie ucieszylo to wyboch bomby w szatniach obu druzyn
. Co najgorsze inter jest na tyle mocny, ze jest w stanie nawet wygrac LM... :płaczę:
Ciekawe mecze to napewno potyczka: romy z realem i milanu z arsenalem, szczegolnie ten ostatni. Na szczescie nasza kochana TVP wybrala szlagier, czyli barcelona-celitic

Ciekawe mecze to napewno potyczka: romy z realem i milanu z arsenalem, szczegolnie ten ostatni. Na szczescie nasza kochana TVP wybrala szlagier, czyli barcelona-celitic

- meca
- Juventino
O to bym się nie martwił. Już zeszły sezon pokazał, że gdy trafi na drużynę o podobnych umiejętnościach (Valencia), to nie jest sobie w stanie poradzić. Jestem pewien, że liverpool odprawi ich z kwitkiem. Poza tym liverpool wyłączony z walki o krajowe mistrzostwo (podobnie jak Milan) może nieźle namieszać i w tym sezonie w CL.stara_dama pisze:lCo najgorsze inter jest na tyle mocny, ze jest w stanie nawet wygrac LM... :płaczę:
Ps. dziś n-ka po raz pierwszy zaprezentuje transmisję 4 w 1. W Premiere ogląda się takie mecze rewelacyjnie, więc liczę, że n-ka również sobie z tym poradzi

- Okoni
- Juventino
Ja myślę, że inter nie wygra LM bo jest za słaby przecież gdyby nie sędziowie nie był by pierwszy, a że w spotkaniach LM byle jakiego arbitra nie dają to inter może mieć pod górę
Kciuki trzymam za Arsenal ewentualnie za Romę, ale jak wróci Juve to się zmieni :twisted: .