BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Winner
- Juventino
Studenci też są więc jak macie chęć to wpadajcie im więcej osób tym lepiej zawsze wybieramy się do escapady więc jak leci mecz Juve w jakiejś polskiej telewizji to na bank będziemy oglądać. Najbliższy wypad sobota mecz o 20:30 ale pewnie będziemy już po 20 a na pewno nas rozpoznasz bo każdy z nas coś w barwach Juve lub z herbem ma.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
jak chcesz to ja Ciebie podrzuce do domuGorn pisze:OOO patrze, że trochę nas będzieChyba będe musiał szukać divera 8)

a ja mam nadzieję, że już niedługo ubędę z tego gronaTigmar pisze:a studenci to najliczniejsza grupa będzie

niby ja jestem, ale w marcu mam zamiar się bronić licencjat (TiR, s.zaoczne) :roll:andre64 pisze:o to super pisze sie na takie zawody:D a takie małe pytanko jest ktos z politechniki wydzial zarzadzania?
- białas
- Juventino
Panowie, Panowie
nie wiem czy zauważyliście ale tam na końcu zdania jest pewna ikonka, która bynajmniej nie świadczy o moim poważnym traktowaniu na powaznie tego co napisałem
sobota, wiec na chwilę obecną nie wybieram się samochodem, co najwyżej, załatwię sobie jakiegoś kierowcę. ale to też w ostateczności, bo jeszcze na ostatniego busa na Wygodę to zdążę. no chyba, że dłużej zabawimy w Escapadzie
wiadomo, frytkie, grzańce i te sprawy 

sobota, wiec na chwilę obecną nie wybieram się samochodem, co najwyżej, załatwię sobie jakiegoś kierowcę. ale to też w ostateczności, bo jeszcze na ostatniego busa na Wygodę to zdążę. no chyba, że dłużej zabawimy w Escapadzie

- Tigmar
- Juventino
a myślalem, że Ci interiści ząbki wybili XDbiałas pisze:Panowie, Panowienie wiem czy zauważyliście ale tam na końcu zdania jest pewna ikonka, która bynajmniej nie świadczy o moim poważnym traktowaniu na powaznie tego co napisałem
![]()
widzimy sie w sobote

- Gorn
- Juventino
Oj w sobote damy czadu najwyzej bede wracal z buta do Choroszczy
a bo to pierwszy raz :lol:
PS: Interowi gratulujemy pieknego wystepu w lidze mistrzow :twisted:
Wlasnie dzis zalatwilem drivera ale zaraz po meczu musze sie zbierac. Co wy na to zeby znow zrobic rozgrzewke i wpasc godzine wczesniej, bo mi mecz dobrze sie oglada dopiero po drugim piwku :lol: a kto wie moze kibice Regginy wpadna to po paru browarkach Tigmar ich postraszy

PS: Interowi gratulujemy pieknego wystepu w lidze mistrzow :twisted:
Wlasnie dzis zalatwilem drivera ale zaraz po meczu musze sie zbierac. Co wy na to zeby znow zrobic rozgrzewke i wpasc godzine wczesniej, bo mi mecz dobrze sie oglada dopiero po drugim piwku :lol: a kto wie moze kibice Regginy wpadna to po paru browarkach Tigmar ich postraszy

- Winner
- Juventino
Po patrzyłem troche w terminarz i 26 gramy u siebie z Torino ale meczu na canal plus nie będzie
.Natomiast pisze że będzie transmisja z meczu z Fiorentiną ale o dziwnej godzinie 16:30 a na JuvePoland pisze że mecz o 15 a więc chyba czeka nas mecz z kasety po raz 2
.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.