TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Czyli rozumie, że Toruń mobilizuje się na Romę
mam nadzieję
ja na 99% się piszę i czekam na więcej odpowiedzi, ale od ludzi którzy przyjdą, a nie tylko zawracają dupę na forum, a potem z 5 "chętnych" osób zostaję ja i Wojti-S :x

- evilboy
- Juventino
ja tym razem bede na pewno :!: jakos nigdy nie moglem sie zebrac, zeby przyjsc wspolnie pokibicowac naszym, ale kiedys trzeba sie zintegrowac
jesli chodzi o miejsce to najlepiej chyba do strumykowej, bo tam tanio :-D

jesli chodzi o miejsce to najlepiej chyba do strumykowej, bo tam tanio :-D
- Brutalo
- Juventino
No oczywiście
zawsze chodzimy do strumyka :-D zaklepiemy na wyświetlaczu i bez lipy
tylko musi być chociaż te....5 osób 8) ale WIĘCEJ!!!

- God
- Juventino
No Ja będę raczej... tzn też na 99% =] chyba z kumplem jeszcze jednym Juventino więc chyba jak już jest ta 5tka ale zawsze więcej zawsze lepiej =]
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
Dzwoniłem do strumyka i zarezerwowałem stolik tak więc bez lipy
tylko prosiłbym do piątku (no max soboty) zadeklarować sie na 100% aby określić nasze dokładne "zapotrzebowanie" na stoliki tzn kto i ile osób bierze ze sobą
Coś czuję frekwencję jak na Interze 8)

Coś czuję frekwencję jak na Interze 8)
- evilboy
- Juventino
mam nadzieje, ze frekwencja dopisze 
aha... lepiej, zebyscie zachowali ode mnie bezpieczna odleglosc w trakcie meczu
bywam nerwowy
w domu zazwyczaj w przypadku zmarnowanej przez naszych sytuacji rzucam sie po ziemii... mam nadzieje, ze w strumyku umyja podloge 

aha... lepiej, zebyscie zachowali ode mnie bezpieczna odleglosc w trakcie meczu

- Brutalo
- Juventino
Słyszałem dziś, że w strumyku był jakiś remont, tak więc podłoga pewnie będzie czysta :-D to możesz wpadać na mecz i padać do woli 8)
- Brutalo
- Juventino
Ustawiamy się o 20:15 pod empikiem w mieście 8) Najważniejszy jest dobry humor, pozytywne nastawienie i 3,30 na piwko :-D
- wojti-s
- Juventino
No i jesteśmy po meczu i to jakim 
1-0 do przodu po widowisku obfitującym w emocje, ładne zagrania i sztuczki techniczne. Byłem zaskoczony naszą motoryką, a Del Piero tyle biegającego to nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem
Brawo również za taktykę. Alex chyba lepiej się czuje za plecami napastników, bynajmniej wczoraj tak to wyglądało
Było nas 6, fajna atmosfera
Do tego jeszcze jak z evilboyem wracałem podbiły do mnie dziewczyny z włocławka szukające imprezy. I tak oto w domu byłem o 5 rano 

1-0 do przodu po widowisku obfitującym w emocje, ładne zagrania i sztuczki techniczne. Byłem zaskoczony naszą motoryką, a Del Piero tyle biegającego to nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem

Brawo również za taktykę. Alex chyba lepiej się czuje za plecami napastników, bynajmniej wczoraj tak to wyglądało

Było nas 6, fajna atmosfera

- Brutalo
- Juventino
Zgadzam się z Wojti-s'em- Ranieri nie powinien się bac i z Regginą postawic na 4-3-3 z defensywnym Sissoko
i Nedvedem i Camorem na skrzydle....
a w ataku wiadomo 8)
Swoją drogą w następną sobotę....jest mecz na Polsat Sport i w sumie może znowu się wybierzemy??? Ja tam się piszę-a co :-D

Swoją drogą w następną sobotę....jest mecz na Polsat Sport i w sumie może znowu się wybierzemy??? Ja tam się piszę-a co :-D