Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Kędzior
- Juventino
Język angielski wchodzi grę bo w innym ani be anikubi9119 pisze:Kędzior a po jakiemu piszesz do tych federacji?? masz jakies wzory listow?

- Kędzior
- Juventino
Nic prostszego. Wykreślasz fragmenty, w którym zawarte są rzeczy typu : dostać pamiątki związane z waszym klubem czy jestem waszym wielkim fanem itp . itd.kubi9119 pisze:ale te wzory chyba sa do klubów a nie do federacji??
- Kamil_on
- Juventino
Dzisiaj dostałem coś. o czym marzyłem, graf mojego ulubionego (po Nedvedzie) piłkarza na świecie:
Francesco Totti x2 - moja najcenniejsza pamiątka na chwilę obecną, a ciekawe jest to,że koperta ktora dostałem nie była zaklejona ani tasma ani klejem, a i tak grafy nie zgineły -- wielki + dla Poczty Polskiej.
Zdjęcie Autografu:

Francesco Totti x2 - moja najcenniejsza pamiątka na chwilę obecną, a ciekawe jest to,że koperta ktora dostałem nie była zaklejona ani tasma ani klejem, a i tak grafy nie zgineły -- wielki + dla Poczty Polskiej.
Zdjęcie Autografu:

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Il Storico
- Juventino
Słuchajcie,a nie wiecie jaki jest adres do UEFA?Bo tez chciałbym wysłać list.A i jeszcze jedno pytanie:Gdzie można znaleźć tłumacza dzięki,któremu mogę napisać po Angielsku do Juve?Pozdrawiam dziękuję za fatygę
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2009, 18:13 przez Il Storico, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mojo1990
- Juventino
ja trochę z innej beczki
chciałem się zapytać czy ktoś z was kupował coś z oficjalnej strony Juve (www.juventus.com) ?? Ja chciałbym sobie coś zamówić ale nie mam pojęcia jak to zrobić
byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc
pozdrawiam Mojo1990

byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc
pozdrawiam Mojo1990
- alex_KiNiO
- Juventino
Proszę to jest wzór listu do federacji:kubi9119 pisze:Kędzior a po jakiemu piszesz do tych federacji?? masz jakies wzory listow?
Kod: Zaznacz cały
Dear Federacion!
My name is (twoje imie) . I am (wiek) years old and I live in Poland. My big hobbie is collected sport souvenirs.
I will be very grateful if You could send me some promotion souvenirs – pennant, badge, club foto-card or anything. This is very important to me.
I wish You all the best, many beautiful scores, good matches, wons and good luck!
Thanks a lot for all!
Best Wishes
My address:
(twoj adres)
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Sajan
- Juventino
poda mi ktos e-mail do siedziby Juventusu ??
"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- kedzier
- Juventino
Oni ci chyba z litości te pamiątki wysyłają, jak widzą ten "angielski"...alex_KiNiO pisze:Proszę to jest wzór listu do federacji:kubi9119 pisze:Kędzior a po jakiemu piszesz do tych federacji?? masz jakies wzory listow?Ja tego używam i dostałem ze Szwecji, Niemiec, Czech i Premier League. Wszystko po mailach. PozdrooKod: Zaznacz cały
Dear Federacion! My name is (twoje imie) . I am (wiek) years old and I live in Poland. My big hobbie is collected sport souvenirs. I will be very grateful if You could send me some promotion souvenirs – pennant, badge, club foto-card or anything. This is very important to me. I wish You all the best, many beautiful scores, good matches, wons and good luck! Thanks a lot for all! Best Wishes My address: (twoj adres)
- Kamil_on
- Juventino
Ostatnio z ważniejszych dl mnie autografów:
- Sebastian Giovinco
- Zdenek Grygera
Fotki wrzuce, kiedy znajdę program do zgrywania zdjęć z Motoroli L6 ( jeśli macie link, to podajcie ), bo zgubiłem płytkę :?
- Sebastian Giovinco
- Zdenek Grygera
Fotki wrzuce, kiedy znajdę program do zgrywania zdjęć z Motoroli L6 ( jeśli macie link, to podajcie ), bo zgubiłem płytkę :?
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane