Serie A (23): Juventus 1-0 AS Roma
- Szymek
- Juventino
Nie mogę się doczekać. Już tylko kilka godzin. Zwycięstwo dziś jest bardzo ważne, przybliżylibyśmy się do drugiego miejsca w tabeli. Gdybyśmy wykorzystali potknięcia Romy to po dzisiejszej wygranej byśmy mieli przewagę... więc dzisiejsze 3 punkty, które mam nadzieję zdobędziemy, będą niezwykle istotne. Zagrajmy skutecznie i wygrajmy. Forza Juve!
Mecz oczywiście będzie na Bet365.
Mecz oczywiście będzie na Bet365.
- Sid
- Juventino
Mały offtop : Szymek jak radzisz, oglądać mecz na bet365 czy bawić sie PPMate i oglądać na myp2p.eu ? Wiesz o co chodzi, transfer danych, jakość obrazu etc..
Co do meczu - coś czuje że Ranieri wystawi w drugiej linii Tiago, i zaskoczy nas na lewej obronie. Molinaro w meczu z Romą za wiele nie zdziała, ew. może strącać czapeczki z głów Romanistów.. Grygera i Tiago ? Zobaczymy.
3 pkt będą nasze tak czy inaczej, i jeszcze potknięcie Interu z Livorno... 8)
Co do meczu - coś czuje że Ranieri wystawi w drugiej linii Tiago, i zaskoczy nas na lewej obronie. Molinaro w meczu z Romą za wiele nie zdziała, ew. może strącać czapeczki z głów Romanistów.. Grygera i Tiago ? Zobaczymy.
3 pkt będą nasze tak czy inaczej, i jeszcze potknięcie Interu z Livorno... 8)
- juveluck
- Juventino
Nazywać to ty się możesz jak chcesz. Choć najlepiej by było jak byś określił się mianem parówy bo mniej więcej poziom rozgotowanej parówy z sokołowa mają twoje pytania i niektóre teksty.Pluto pisze:och juvelok nie wiedzialem, ze moj skald jest urojony.. juz nie bede, moge sie spowrotem nazywac kibicem Juve?
a tak powazniej, bo mam nadziej, ze poprzednie bylo niepowaznie to mamy niekompletna obrone i Ranieri musi sobie postawic pytanie czy lepiej Legro na srodku obrony czy Molinaro na boku - a to sie wiaze z tym gdzie zagra Chiellini; ja nie mowie, ze to jest bardziej boczny niz srodkowy - przeciwnie, na srodku radzi sobie swietnie, a to jak wylaczyl Ibre to juz wogole poezja.. no ale sytuacja kadrowa jest jaka jest...
no chyba, ze ktos uwaza, ze Legro jest w reprezentacyjnej formie.. to wtedy nie mamy o czym dyskutowac
Gdybanie czy Juve powinno zagrać z Molinaro na lewej i Chiellinim w środku, czy ze Stendardo w środku i Chiellinim na lewej jest po prostu niedorzeczne. Stendardo w meczu z romą nie zasiądzie najprawdopodobniej nawet na ławce rezerwowych i to starcza za argument.
Owszem Chiellini zaczynał karierę na lewej stronie i został przesunięty do środka w wyniku braków kadrowych, które wynikały chociażby z kontuzji. Jednak mimo wszystko ośmielę się stwierdzić, że nastąpiło by to tak czy inaczej, kwestią był tylko czas. Nawet po powrocie Andrade, o ile do niego dojdzie w tym sezonie, Chiellini będzie grał w środku.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Vincitore
- Juventino
Jakoś dziwnie nie mam obaw przed tym spotkaniem. Odkąd tylko dowiedziałem się że Camoranesi zagra jestem spokojny.
Spotkanie ze stołecznym zespołem to coś więcej niż tylko mecz.
Rywal w ciężkiej sytuacji. Ich gra nie wygląda najlepiej - kompromitująca porażka ze Sieną i wygrana z Regginą po kiepskiej grze, a dzisiaj wieczorem staje przed nimi zespol na pewno lepszy niż dwa wyżej wymienione a przecież muszą patrzeć jeszcze przez pryzmat nadchodzącego spotkania z Realem Madryt.
Zwycięstwo z Udinese było bardzo cenne i dodało nam wiarę w siebie, ale na ten mecz nie trzeba nas specjalnie mobilizować gdyż wiadomo kto stoi przed nami.
Jestem pewien zwycięstwa i liczę iż uczynimy swoją powinność dziś wieczorem.
Dobra a teraz idę Boumsonga pooglądać z Le Mans
.
FORZA JUVE
Spotkanie ze stołecznym zespołem to coś więcej niż tylko mecz.
Rywal w ciężkiej sytuacji. Ich gra nie wygląda najlepiej - kompromitująca porażka ze Sieną i wygrana z Regginą po kiepskiej grze, a dzisiaj wieczorem staje przed nimi zespol na pewno lepszy niż dwa wyżej wymienione a przecież muszą patrzeć jeszcze przez pryzmat nadchodzącego spotkania z Realem Madryt.
Zwycięstwo z Udinese było bardzo cenne i dodało nam wiarę w siebie, ale na ten mecz nie trzeba nas specjalnie mobilizować gdyż wiadomo kto stoi przed nami.
Jestem pewien zwycięstwa i liczę iż uczynimy swoją powinność dziś wieczorem.
Dobra a teraz idę Boumsonga pooglądać z Le Mans

FORZA JUVE

- Szymek
- Juventino
Trudno mi powiedzieć, oglądam dużo meczów na bet i praktycznie zawsze mam świetną jakość, taką samą jak w telewizji. Na dodatek stronka jest banalna w obsłudze i w sumie nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby nawaliła.Sid pisze:Mały offtop : Szymek jak radzisz, oglądać mecz na bet365 czy bawić sie PPMate i oglądać na myp2p.eu ? Wiesz o co chodzi, transfer danych, jakość obrazu etc..
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2008, 18:20 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kogut W.
- Juventino
Wie ktoś czy znajdę któryś z powyższych kanałów na platformie N?liveonsat.com pisze:
Al Jazeera Sport +1
C+ Fútbol
C+ Sport 1 (D/F/N only)
C+ Sport 1 (Poland)
DigitAlb SuperSport 1
G Sports 1
Kanal 24
Mediaset Calcio 1
Meridiano TV
RAI International 3 Africa
Sky Calcio 1
Sky Sport Italia 1
Sky Sport Italia 16:9
Sky Sport Italia HD1
Sport 1 (Cze)
Sport 1 (Ned)
Sport 1 (Ukr)
Sport 2 (Hun)
Sport TV2
SportKlub (Slovenia)
SuperSport 1 [Hellas]
Telekanal Sport (RTR)
TV Avala
TV4+
TV7 Bulgaria
Jeśli nie, to będę musiał zadowolić się bet365.com

- orech
- Juventino
Wielki mecz zbliza się wielkimi krokami.... Nie ma co duzo gadac to moze być kluczowy mecz dla układu tabeli. W przypadku naszej porażki Roma odjeżdża na 7pkt. no i mamy problem, chociaż jak pokazały ostatnie mecze Roma może przegrać z każdym
Ale przeciez taki scenariusz jest nie do przyjęcia dzisiejszego wieczoru. Juve zdobędzie dzisiaj 3pkt. i zbliżymy się na 1pkt. do Romy,..... Mam nadzieje, że dzisiaj błysnš gwiazdy Juve: Del Piero, Nedved,

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czy znajdę któryś z ww kanałów na PPlive lub Sopcast?
Interesuje mnie zwłaszcza PP live.
Jeżeli jednak nie na żadnym z tych dwóch, to na jakim innym programie jestem w stanie ten mecz obejrzeć? Dodam, że żadne bet 365 mi nie działają, bo na 512 kb/s zwyczajnie się tną.
Co do samego spotkania - wygramy 2,3:1.
A bohaterem zostaną Gigi Buffon i któryś z napastników [Iaquinta?]
Niecała godzina do meczu - denerwuję się [;
Pozdro.
Interesuje mnie zwłaszcza PP live.
Jeżeli jednak nie na żadnym z tych dwóch, to na jakim innym programie jestem w stanie ten mecz obejrzeć? Dodam, że żadne bet 365 mi nie działają, bo na 512 kb/s zwyczajnie się tną.
Co do samego spotkania - wygramy 2,3:1.
A bohaterem zostaną Gigi Buffon i któryś z napastników [Iaquinta?]
Niecała godzina do meczu - denerwuję się [;
Pozdro.
- ArtHur
- Juventino
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota
http://www.tv.wp.pl
Ile będzie jeszcze pytań o transmisje?
Śląsk przegrał, niech Juve wygra, a ma na to szanse. Zresztą, musi mieć, jeśli byśmy przegrali(odpukać) bezpośredni pojedynek o 2 miejsce, zrobiło by się nie ciekawie, czując do tego oddech Violi i Milanu.
GIALLOROSSI MERDA !!!
http://www.tv.wp.pl
Ile będzie jeszcze pytań o transmisje?
Śląsk przegrał, niech Juve wygra, a ma na to szanse. Zresztą, musi mieć, jeśli byśmy przegrali(odpukać) bezpośredni pojedynek o 2 miejsce, zrobiło by się nie ciekawie, czując do tego oddech Violi i Milanu.
GIALLOROSSI MERDA !!!
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Liczę na znakomite widowisku i oczywiście na wygraną Juve...
z tego co się zorientowałem gramy 4-3-3, więc może być jeszcze bardziej ciekawie
Ciekawi mnie jak w trakcie meczu rozwiną się zmiany..
czy wejdzie może Tiago albo Momo- mogli by coś dziś pograć
z tego co się zorientowałem gramy 4-3-3, więc może być jeszcze bardziej ciekawie

Ciekawi mnie jak w trakcie meczu rozwiną się zmiany..
czy wejdzie może Tiago albo Momo- mogli by coś dziś pograć
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Juvelock, nienawiść matką śmiertelnego strachu. Ja wiem, że ty się angażujesz, masz bogatą wiedzę i wogóle ale naprawdę nie musisz bać się o swoja pozycję znawcy i kibca lepszego gatunku. To, że są w tym kraju inni kibice Juventusu, ktorzy co gorsza maja rożne zdanie od twojego nie oznacza , że są dla ciebie zagrożeniem. Tymbardziej, że wyobraź sobie są ludzie, których łączy miłość do Juve a nie dzieli nienawisc, chamstwo i arognacja aby udowadniac sobie swoja wartosc.juvelock pisze:Nazywać to ty się możesz jak chcesz. Choć najlepiej by było jak byś określił się mianem parówy bo mniej więcej poziom rozgotowanej parówy z sokołowa mają twoje pytania i niektóre teksty.
Miales racje, Stendardo nie znalazl sie nawet na lawce, jednak dla mnie jest lepszy niz Grygera czy Legro. Proste. Forza Juve, za chwile sie zaczyna.
calma calma