Serie A (22): Udinese 1-2 JUVENTUS (JPC na meczu !!)
- wit_juve
- Juventino
- Mati
- Juventino
Najpierw psioczysz że Sissoko gra na ławie, a potem piszesz że nie powinniśmy grać dwoma defensywnymi pomocnikami, trochę konsekwencji. No, chyba że Twoim zdaniem z pierwszej jedenastki powinien wylecieć Zanetti, co było by chyba jeszcze większym absurdem.Gamber pisze:niech no ten Nocerino jakiejś kontuzji sie nabawi czy cos.... no niech nie gra ten koles, niech nie meczy moich oczu... ten Ranieri mnie zadziwia... Sissoko i Tiago na ławie a Nocerino gra... gdzie tu sens? Co z tego że Nocerino walczy jak walczy bez rozumu... ile mozna grac 2 defensywnymi pomocnikami???????
We wczorajszym meczu cieszy bardzo skuteczność Juve, dwa strzały w bramkę i wygrany mecz.To ważne bo często ostrzeliwaliśmy bramkę przeciwnika bez skutków.Ważne trzy punkty, tym bardziej że mogło być zero.
Wspaniałe wejście Iawuinty

Mam nadzieję że w meczu z Romą to Juventus będzie miał przewagę w pomocy (wydaje mi się że Del Piero w roli jokera zdziałał by z Rzymianami więcej.A od początku Vincenzo)
- matekkuba
- Juventino
Ja natomiast przeciwnie - uważam iż Vincenzo powinien wejść w roli jokera na podmęczonych Rzymian, ponieważ jest on żwawszy aniżeli nasz Alex, a szybkość może wiele dać ze zmęczoną Romą, tym bardziej, że Roma będzie zmęczona meczem w Lidze Mistrzów, co mam nadzieje wykorzystamy. Oczywiście liczę na to, iż nasza gra nie będzie wynikać ze zmęczenia Romy, bo to dla takiego zespołu nie powinno być bardzo dużym przeciwwskazaniem, ale plusem dla nas choć małym może być.
- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Siedzi... jakby gral na lawie to wyszlo by na to, że świra Juve kupiłomati__________ pisze:Najpierw psioczysz że Sissoko gra na ławie

A tak na poważnie to, jaki sens wydawać tyle kasy za Sissoko jak i tak siedzi na lawie... a jak już wchodzi to pokazuje przez te 10, 20 minut, lepszą grę niż Nocerino przez wiekszosć swojej gry.
A powinniśmy? Wyrazilem żal że nie mamy w swoim zespole dobrego ofensywnego pomocnika!! A wracając do Nocerino to moim zdaniem każdy zawodnik nawet defensywny powinien miec chociażby troche umiejętności ofensywnych żeby moc pociągnąć grę, Zanetti takie coś ma - jego asysty to wielokrotnie potwierdziły(mimo że jest to zawodnik defensywny), Równiez Sissoko przez te kilka minut w dwoch ostatnich meczach pokazal że lapiej sie spisuje od bohatera tej dyskusji, natomiast Nocerino czegoś takiego NIE MA!! On wiekszość piłek jakie ma, to albo wycofuje do tylu, albo czeka 5 sekund komu podac, albo traci... raz mu sie uda oddać strzal... 5 metrow od bramki, a to że walczy?? Sama walka nie wystarczy na taki klub jak Juve, a to że się dopiero uczy... to niech się uczy ale nie w pierwszej jedenastce!!! Ludzie!!!mati__________ pisze:a potem piszesz że nie powinniśmy grać dwoma defensywnymi pomocnikami
Zanetti jest ok! ale obok niego napewno na gre nie zasługuje Nocerino(przynajmniej nie od pierwszych minut)mati__________ pisze:No, chyba że Twoim zdaniem z pierwszej jedenastki powinien wylecieć Zanetti, co było by chyba jeszcze większym absurdem
<Juventus Semper Fidelis>
- Okoni
- Juventino
Zwycięstwo cieszy podwójnie bo do przerwy graliśmy dno i dwa metru mułu
I gdyby nie to, że Buffon zachował się świetnie w sytuacji sam na sam z Di Natale i gdyby nie świetna wrzutka Alexa do Camora, podanie Nedveda do Iaquinty ty było by pewnie 2-0 dla nich
Jednak wygraliśmy i z tego trzeba się cieszyć
Następny mecz z Romą :? łatwo nie będzie :? Ale dobrze, że jest na Canal+Sport 2 8) bo już myślałem, że już nigdy nie puszczą meczu Juve 

- dominik10dziki
- Juventino
Mecz Horror ja tradycyjnie od 1-6:
-Buffon(5)-nic dodac nic ujac :lol: Najlepszy bramkarz świata
-Zebina(4)-dobrze gral
-Legrottaglie(4)-czasem robil bledy ale natychmiast to nadrabial
-Chiellini(3)-jestem zaniepokojony jego gra
Robi sie z niego troche Drewniak
I drugi Materazzi(tez sobie przyklad wzial)tu z lokcia tu prostestuje :roll: widac ze podoba mu sie gra na So a bedzie musial wrocic na lewa..Forza Giorgio :!: Z lokcia to trzeba bylo bic Ibre a nie Quagirelle przyszlego gracza Juve
-Molinaro(-4)-tak sobie
-Camoranesi(-5)-Man Of The Match
-Zanetti(+4)-jak zawsze
-Nocerino(+3)-nic nie pokazuje :płaczę:
-Nedved(4)-poprawnie :doh:
-Trezeguet(+3)-nie dostawal podan to niestrzelal :?
-Del Piero(4)-Krytykuja niektorzy Alexa ze na emeryture a on nie zagral tak zle
Zmiany:
Palladino(4)-ma gosciu drybling
Sissoko-zbyt malo czasu
Iaquinta(+4)-ladnie sie bylym kibicom pokazal
Fajne korzuszki maja Ci nasi zarzadcy
Forza Juve
-Buffon(5)-nic dodac nic ujac :lol: Najlepszy bramkarz świata
-Zebina(4)-dobrze gral
-Legrottaglie(4)-czasem robil bledy ale natychmiast to nadrabial
-Chiellini(3)-jestem zaniepokojony jego gra

-Molinaro(-4)-tak sobie
-Camoranesi(-5)-Man Of The Match
-Zanetti(+4)-jak zawsze
-Nocerino(+3)-nic nie pokazuje :płaczę:
-Nedved(4)-poprawnie :doh:
-Trezeguet(+3)-nie dostawal podan to niestrzelal :?
-Del Piero(4)-Krytykuja niektorzy Alexa ze na emeryture a on nie zagral tak zle
Zmiany:
Palladino(4)-ma gosciu drybling
Sissoko-zbyt malo czasu
Iaquinta(+4)-ladnie sie bylym kibicom pokazal
Fajne korzuszki maja Ci nasi zarzadcy

- Conrad JUVE
- Juventino
Hmm mecz z roma jest przed LM wiec nie beda zmeczenimatekkuba pisze: Roma będzie zmęczona meczem w Lidze Mistrzów, co mam nadzieje wykorzystamy
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Vincitore
- Juventino
dominik10dziki pisze: -Chiellini(3)-jestem zaniepokojony jego graRobi sie z niego troche Drewniak

---
Przed meczem nie pisałem nic, czekałem i zachowywałem spokoj, wiedziałem że Juventus weźmie się w garść po kompromitacji bo inaczej tego nazwać nie można z Cagliari. Wygrywając tutaj zamazali plamę, aczkolwiek i tutaj i w poprzednim meczu liczyłem na trzy punkty.
Zaczęło się nie po naszej myśli i do przerwy przegrywaliśmy 1:0. A że drugie połowy mamy zawsze lepsze i strzelamy w nich więcej goli to byłem spokojny do końca. Mecz ten pokazał ile znaczy dla nas Mauro Camoranesi - swoja drogą jest niesamowity

Forza Juve!

- darek
- Juventino
A jaaaaOkoni pisze:Zwycięstwo cieszy podwójnie bo do przerwy graliśmy dno i dwa metru mułuI gdyby nie to, że Buffon zachował się świetnie w sytuacji sam na sam z Di Natale i gdyby nie świetna wrzutka Alexa do Camora, podanie Nedveda do Iaquinty ty było by pewnie 2-0 dla nich
Jednak wygraliśmy i z tego trzeba się cieszyć
Następny mecz z Romą :? łatwo nie będzie :? Ale dobrze, że jest na Canal+Sport 2 8) bo już myślałem, że już nigdy nie puszczą meczu Juve
Gdyby Iaquinta grał od początku to pewnie strzeliłby ze cztery bramki. Gdyby Buffon miał inny kolor włosów to nie puściłby żadnej bramki. I gdyby Ranieri nie miał tego kożuszka to zrobiłby lepsze zmiany.
Nie ma co gdybać. Wygraliśmy i już.
- Conrad JUVE
- Juventino
Owszem masz racje gra ale dopiero 19 lutego z Realem a my z roma gramy 16 8)matekkuba pisze:W takim razie przepraszam za pomyłkę, na jakimś forum mi się rzuciło, że Roma gra w LM... :oops:
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Mati
- Juventino
Fakt źle się wyraziłem ale czepianie się słówek może być przez kogoś odebrane jako próba rekompensaty za brak rzeczowych argumentów.Pomyśl o tym.Gamber pisze:Siedzi... jakby gral na lawie to wyszlo by na to, że świra Juve kupiłomati__________ pisze:Najpierw psioczysz że Sissoko gra na ławie![]()
Jeszcze raz piszesz to samo, nic nie zrozumiałeś.Jeśli chcesz by Sissoko grał w pierwszym składzie, nie narzekaj że gramy dwoma defensywnymi pomocnikami.Gamber pisze: A tak na poważnie to, jaki sens wydawać tyle kasy za Sissoko jak i tak siedzi na lawie... a jak już wchodzi to pokazuje przez te 10, 20 minut, lepszą grę niż Nocerino przez wiekszosć swojej gry.
A powinniśmy? Wyrazilem żal że nie mamy w swoim zespole dobrego ofensywnego pomocnika!!mati__________ pisze:a potem piszesz że nie powinniśmy grać dwoma defensywnymi pomocnikami
Z Twoją opinią na temat Zanettiego całkowicie się zgadzam.
- Tasak
- Juventino
Musze Wam powiedzieć, że super to wyglądało z trybuny... Wchodzi Iaquinta, lekki trucht w stronę bramki, troszkę podbiegł i strzelił bramkę...
Wszystkie oczy na Niego kto to wszedł, a On brameczkę strzelił... :lol: Ogólnie mecz był słaby, o I połowie to nawet nie wspomnę, ale liczy się wynik :-D

- Corcky
- Juventino
Hmmm, trzecie miejsce w tabeli to zasługa tylko zawodników ? Spójrzmy prawdzie w oczy. Przez większa część dotychczasowego sezonu mieliśmy mierny skład, bo osłabiony przede wszystkim kontuzjami. Dopiero teraz sytuacja zaczyna wracać do normy. Mimo to Ranieri zbudował dobrą drużynę, w której jest atmosfera i kolektyw. Drużynę, która zajmuje WYSOKIE trzecie miejsce. Twierdzę, że już wkrótce dogonimy Romę. Skład po powrocie Camoranesiego, Chielliniego zaczyna wreszcie dobrze wyglądać.swiergot pisze: Ranieri to najgorszy trener od czasów Ancelottiego. Nie pokazał u nas jeszcze nic, kompletnie nic. Jeżeli zaraz nie wyleci, to obawiam się, że o europejskich pucharach możemy zapomnieć, bo takiego farta jak dzisiaj wiecznie mieć nie będziemy.
Ludzie pokonaliśmy mocne Udinese na wyjeździe :!: