Quiz (Filmy)
- Martin
- Juventino
A co ty się tak szybko poddajesz..? Na tym polega właśnie ten quiz. Wolę takie zagadki niż te, na które każdy zna odpowiedź po pierwszym rzucie oka. Tak to się można przynajmniej pogłowić.meca pisze:Jakaś podpowiedź? Może nowa zagadka?Bo z tą coś ciężko będzie, a szkoda zatrzymywać zabawę
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- J1897
- Juventino
bblackk Wysłany: 03.02.2008 22:43:33Martin pisze:A co ty się tak szybko poddajesz..? Na tym polega właśnie ten quiz. Wolę takie zagadki niż te, na które każdy zna odpowiedź po pierwszym rzucie oka. Tak to się można przynajmniej pogłowić.
meca Wysłany: 05.02.2008 21:17:21
nie no 2 dni, to chyba odpowiedni czas, żeby poprosić o podpowiedź.. choć zgadzam się z Tobą co do filmów, ale tu mam wielki problem! kompletnie nie czaję co to może być

- meca
- Juventino
Następnym razem obiecuję poczekać cały tydzień z poproszeniem o podpowiedź, żebyśmy wszyscy mogli się w spokoju pogłowić nad prawidłową odpowiedzią. Chciałbym też przeprosić wszystkich, którym przedwczesne podpowiedzi bblackka popsuły zabawę :roll:Martin pisze:A co ty się tak szybko poddajesz..? Na tym polega właśnie ten quiz. Wolę takie zagadki niż te, na które każdy zna odpowiedź po pierwszym rzucie oka. Tak to się można przynajmniej pogłowić.meca pisze:Jakaś podpowiedź? Może nowa zagadka?Bo z tą coś ciężko będzie, a szkoda zatrzymywać zabawę
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Call of Cthulhu..

ZAGADKA:

mała podpowiedź słowna: film jest stosunkowo nowy i.. jakby to ująć.. nie należy do produkcji niezwykle ambitnych.
podpowiedź nr 2 (podam ją już teraz bo dzisiaj mogę już nie mieć dostępu do kompa
):

podpowiedź nr 3: jako że obrazki z filmu wszystkie są praktycznie takie same nie ma co ich już zamieszczać.. mogę tylko dodać że film jest produkcji USA a premierę miał 18 stycznia tego roku.. jeśli wkrótce ktoś nie odpowie co to jest za film to weźcie mnie zlinczujcie za tą zagadkę i niech ktoś inny zapoda nową.. ;D

to może nowa zagadka cholera.. ? :roll:
wiesz.. nie była taka zła w sumie ta wersja.. taka żeby się pośmiać przy piwku ze znajomymi..
ja bym powiedział, że nawet szczypie w wora..bblackk pisze: Ogólnie POLECAM ten film! Dzięki temu, że jest niemy i czarnobiały, ma masakryczny KLIMAT, któy trzyma za jaja.

ZAGADKA:

nie..Lukasz_JUVE pisze:Blair witch project

mała podpowiedź słowna: film jest stosunkowo nowy i.. jakby to ująć.. nie należy do produkcji niezwykle ambitnych.
podpowiedź nr 2 (podam ją już teraz bo dzisiaj mogę już nie mieć dostępu do kompa

podpowiedź nr 3: jako że obrazki z filmu wszystkie są praktycznie takie same nie ma co ich już zamieszczać.. mogę tylko dodać że film jest produkcji USA a premierę miał 18 stycznia tego roku.. jeśli wkrótce ktoś nie odpowie co to jest za film to weźcie mnie zlinczujcie za tą zagadkę i niech ktoś inny zapoda nową.. ;D
niestety.. ale bardzo, bardzo blisko..bblackk pisze:Po obejrzeniu dzisiejszego Kinomaniaka mam wrażenie, że to może być Projekt: Monster...
nie..meca pisze:Piła IV?
nie..Ola:) pisze:Ostrożnie, pożądanie ??

to może nowa zagadka cholera.. ? :roll:
jest!!! mamy zwycięzce!!!juverm pisze:Podróbka Cloverfield'a pod jakże ambitnym tytułem: "Monster". Chociaż mogę się mylić, bo w życiu nie wziąłbym się za oglądanie takiego G

wiesz.. nie była taka zła w sumie ta wersja.. taka żeby się pośmiać przy piwku ze znajomymi..
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2008, 21:03 przez kacek_, łącznie zmieniany 9 razy.
- Martin
- Juventino
Błędem było zacytowanie całej wypowiedzi mecy. Bardziej się odnosiłem do rezygnacji całkowicie z zagadki. Poza tym w regulaminie jest wyraxnie powiedziane, że autor czeka 24 godziny a w przypadku złych odpowiedzi bądź ich braku należy dać podpowiedź.
Log in: 15.12.1997
- meca
- Juventino
Dirty Harry

Podpowiedź.
W tym znakomitym musicalu główną rolę proponowano Audrey Hepburn, która grała ją w teatrze, jednak aktorka zrezygnowała z niej na rzecz innego filmu.
Jakby to powiedzieć... jest coś, co łączy film z jednym z naszych piłkarzy
Zadajesz.

Podpowiedź.
W tym znakomitym musicalu główną rolę proponowano Audrey Hepburn, która grała ją w teatrze, jednak aktorka zrezygnowała z niej na rzecz innego filmu.
Jakby to powiedzieć... jest coś, co łączy film z jednym z naszych piłkarzy

C-Bart pisze:Gigi

Ostatnio zmieniony 13 lutego 2008, 21:46 przez meca, łącznie zmieniany 1 raz.
- C-Bart
- Juventino