Nedved wyjedzie latem do Japonii?
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Nie wiem czy to było twoim zamiarem, ale właśnie przyznałeś mi rację, obalając przy okazji swoje wcześniejsze stwierdzenie... ^^ Chyba że tak rozumiesz słowa "pozostawić niesmak"?Okoni pisze:A ja ostatnio czytałem, że nowy trener narzekał, że Real nie ma dobrego skrzydłowego, i że żałuje, że odszedł Beck's.No i w sumie ma racje bo oprócz Robinho dobrego skrzydłowego nie maja.
- Mamlak
- Juventino
Dobrze ze stara sie o niego FC Tokio a nie Tokio Hotel bo wtedy nasz Nedzio stracil by swoj caly autorytet:) :rotfl:
,,Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" - Mark Twain
- przemek_12
- Juventino
To byłaby duża strata!!!
Chyba że byśmy kupili VdV lub kogoś innego
Miejmy nadzieje że tak się nie stanie, bo nie chce mi się nawet myślec że będzie grał z jakimiś japoncami
Chyba że byśmy kupili VdV lub kogoś innego

Miejmy nadzieje że tak się nie stanie, bo nie chce mi się nawet myślec że będzie grał z jakimiś japoncami

Miliony kibiców nie pomyliło się...
Juventus-Gdyby nie ty niemiałbym po co żyć...
Forza Juve
Juventus-Gdyby nie ty niemiałbym po co żyć...
Forza Juve
- snatch
- Juventino
Odstawiając sentymenty na bok, to Nedved prochu już nie wymyśli. Pogra jeszcze max 1 sezon w zadowalającej formie i na tym by zakończył swoją karierę zawodniczą. Dlatego uważam, że przyjęcie takiej oferty byłoby jak najbardziej korzystne. 7 mln piechotą nie chodzi, a mniej więcej o własnie taką różnicę toczą się negocjacje Juve z Werderem.
Jestem przekonany jednak, że informacja ta jest kompletną plotką, dlatego też nie warto jej brać na serio. Inną sprawą jest też to, że Nedved nie zgodziłby się na grę w takim klubie.
Jestem przekonany jednak, że informacja ta jest kompletną plotką, dlatego też nie warto jej brać na serio. Inną sprawą jest też to, że Nedved nie zgodziłby się na grę w takim klubie.
- C-Bart
- Juventino
A jak dla mnie to wcale nie jest plotka. Klub z Tokio naprawdę chce Nedveda. Ale dlaczego miałby on wybrać Japonię skoro Juve jest gotowe przedłużyć z nim kontrakt. Wątpię żeby Pavel zostawił klub, który kocha z całego serca dla kraju kwitnącej wisienki. Lepiej chyba skończyć karierę w Juve niż w FC Tokio, tak mi się przynajmniej wydaje.