Del Piero kontuzjowany
- Jaras_Juve
- Juventino
"Kolejny zawodnik Juventusu trafił na listę piłkarzy kontuzjowanych! Tym razem urazu doznał Alex Del Piero . Podczas popołudniowego treningu zderzył się z Giorgio Chiellinim, w wyniku czego ucierpiało kolano kapitana Bianconerich. Szczegóły znane będą po dokładnych badaniach medyczny, ale już teraz wygląda na to, że Alex nie zagra przeciwko Udinese.
Przypomnijmy, że z gry został wyeliminowany także Gigi Buffon, a kilku podstawowych piłkarzy dopiero dochodzi do zdrowia po kontuzjach odniesionych wcześniej."
za [ www.channel4.com ]
Że tak powiem - faka!
Cięęęzki mecz przed nami...
Przypomnijmy, że z gry został wyeliminowany także Gigi Buffon, a kilku podstawowych piłkarzy dopiero dochodzi do zdrowia po kontuzjach odniesionych wcześniej."
za [ www.channel4.com ]
Że tak powiem - faka!

- Jaras_Juve
- Juventino
- Desant.
- Juventino
Ale nie musi udowadniać tego kasując nam Del PieroJaras_Juve pisze:Może chce udowodnić swoja silna pozycje w drużynieSapo_JuveFan pisze: Dobrze ze Chiellini juz wymiata ale czemu musi kasowac swoich kolegow na boisku![]()

Jednak ja tak samo jak Sapo_JuveFan o atak się nie martwię.
Mam też nadzieję, że ta kontuzja nie okaże się groźna i Alex wróci szybko.
- Maniek3200
- Juventino
- mati888
- Juventino
oj, oby, oby...przypomina mi się ten moment, kiedy to w Alexa przy polu karnym wpadł jakiś tam obrońca...potem Alex się nie podnosił...i jego ręka w górze, a druga na kolanie... brrrr... oby to na serio nie było nic takiego...
jak tak dalej pójdzie, to na Romę wystawimy chyba Primaverę... 

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Co się tak w ogóle gorączkujecie? :lol: Oficjalna strona Juve podała,że i owszem-Alex doznał kontuzji,ale NAJPEWNIEJ nie jest ona groźna i prawdopodobnie wystąpi on w niedzielę...