ULUBIONY PILKARZ nie z JUVE
- Medi
- Qualità Juventino

Mylisz sie, Nesta nigdy nie miał żadnych preferencji. Podczas zeszłorocznego okna transferowego śledziłam te pertraktacje i w żadnym wywiadzie nie mówił do jakiego klubu chce przejść, zawsze wiązało sie to z jednym: będzie tak jak klub (Lazio) uzna za najlepsze.Ozzy pisze: Co do Nesty, to przeszedl do klubu, ktory uwazal za najlepszy.
Nesta przeszedł do Milanu tylko dlatego, że Juve wycofało sie z traktatywy.
Stało sie tak dlatego, że Trez został poważnie kontuzjowany i Juve musiało kupić klasowego napastnika jako, że Trez miał mieć długą rekonwalescenje. I dlatego kasa na zakup Nesty powędrowała do Parmy na Di Vaio. Gdyby nie poważna kontuzja Trezegueta to pewnie Nesta grałby w Juve.
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina

No to ja a to będzie długaśna lista
Frank de Boer, Nuno Gomes, Owen, T. Hajto, T. Wałdoch, T. Kłos, A. Głowacki, P. Maldini, F. Cannavaro, A. Nesta, F. Toldo, J. Dudek, K. Rekdal (ale nie wiem czy on jeszcze gra?), Niech mi wybaczy tyn o którym zapomniałam a kiedyś wisiał na mej ścianie
Jesz cze bym zapomniała Wiśnia Górnika
To jest dla mnie symbol Górnika 
Frank de Boer, Nuno Gomes, Owen, T. Hajto, T. Wałdoch, T. Kłos, A. Głowacki, P. Maldini, F. Cannavaro, A. Nesta, F. Toldo, J. Dudek, K. Rekdal (ale nie wiem czy on jeszcze gra?), Niech mi wybaczy tyn o którym zapomniałam a kiedyś wisiał na mej ścianie
Jesz cze bym zapomniała Wiśnia Górnika
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- booyak
- Juventino

Ludzie przecież wyraźnie jest napisane "...wasz ulubiony piłkarz nie będący nigdy zawodnikiem STAREJ DAMY"Johnny pisze:YO!!! jaki jest wasz ulubiony pilkarz nie bedacy nigdy zawodnikiem STAREJ
DAMY dla mnie takim zawodnikiem jest ROBERTO CARLOS
(szkoda ze gra w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> realu m) ale moze kiedys zalozy bialo czarny kubraczek :-D
1.Nuno Gomes
2.Gianfranco Zola
3.Francesco Totti
- Rybeq
- Juventino

hehe i nasz sybol będzie grał w 2-ligowej szczakowieMaggie Del Piero pisze: Jesz cze bym zapomniała Wiśnia GórnikaTo jest dla mnie symbol Górnika
![]()
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- mr.krzysiek
- Juventino

ŻURAWSKI 
a tak z eurpy to: NISTERLOOY
a tak z eurpy to: NISTERLOOY
W Krakowie, Krakowie, Krakowie
gdzie najlepsi kibice w Polsce są - wierny i oddany Wiśle Kraków
gdzie najlepsi kibice w Polsce są - wierny i oddany Wiśle Kraków
- Siewier
- Administrator

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
R.Dąbrowski i Mexes
P.S.===>
1.Tak pacze na pierwszy post ktory jest autorstwa zalozyciela tematu i tam jest napisane "jaki jest wasz ulubiony pilkarz nie bedacy nigdy zawodnikiem STAREJ DAMY"a w wielu przypadkach wymieniacie Henry'ego,Zidane'a i R.Baggio===>ekhhhh 8)
2.Co do pana o nicku "uNdErGrOuNd_zMc"==>naucz sie normalnie pisac bo juz taki jeden tu kiedys byl i sie pozegnal z forum :lol:
P.S.===>
1.Tak pacze na pierwszy post ktory jest autorstwa zalozyciela tematu i tam jest napisane "jaki jest wasz ulubiony pilkarz nie bedacy nigdy zawodnikiem STAREJ DAMY"a w wielu przypadkach wymieniacie Henry'ego,Zidane'a i R.Baggio===>ekhhhh 8)
2.Co do pana o nicku "uNdErGrOuNd_zMc"==>naucz sie normalnie pisac bo juz taki jeden tu kiedys byl i sie pozegnal z forum :lol:
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2003, 19:22 przez Siewier, łącznie zmieniany 1 raz.