Koszulki Juve- jakość
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Dokładnie też niecierpie Adidasa ja lubie ReebokaVillya pisze:co do firm najlepsz byłaby Kappa.....ale Nike też nie jest niczego sobie...(dzięki Bogu , że nie mają adidasa :twisted: :twisted: )

do Lotto też nic nie mam
Dawniej Virus[Mauro].
- fred
- Juventino
jawna dyskryminacja 

pod wzgledem marketingowym musiscie się od manu jeszcze duuuuużo nauczyć...a_gu_nia pisze:I ostatnia rzecz: Manchester ma swój własny "pokój"!!! A żaden inny zespół nie. Dlaczego :evil::!:
- Seiru
- Juventino
Ja jak byłem w Rzymie to też liczyłem że se orginalną koszulke kupie, ale zwiedzałem Rzym w nocy i widziałem moją upragnioną koszulke...... przez szybe
!!!!!!!
A Rzym to przecież takie dupne i rozsławione wieczne miasto więc myślałem że i sklepy są wiecznie otwarte niestety myliłem sie!!
A Rzym to przecież takie dupne i rozsławione wieczne miasto więc myślałem że i sklepy są wiecznie otwarte niestety myliłem sie!!
non mollare mai
- Mania
- Juventino
Być może pokój Manchesteru był tymczasowy- już go nie ma :twisted: Teraz znajdują się tam nowości.a_gu_nia napisał:
I ostatnia rzecz: Manchester ma swój własny "pokój"!!! A żaden inny zespół nie. Dlaczego
pod wzgledem marketingowym musiscie się od manu jeszcze duuuuużo nauczyć...
Agnieszka
- Alexxxxx
- Juventino
Dokładnie ja bym do Kappy dodałe jeszcze Adidasa, ktory jest bardfzo solidną firmą o nzaej renomie. Puma musi tez miec cos w sobie , w koncu produkuja oni koszulki dla reprezentacji Włoch. Wiec nie moga byc słabi :!:Villya pisze:co do firm najlepsz byłaby Kappa.....ale Nike też nie jest niczego sobie...(dzięki Bogu , że nie mają adidasa :twisted: :twisted: )
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja nie lubię Niemców a teraz jeszcze bardziej mieli napewno jakieś koszulki z odzysku przecież Nike robi wszystkie stroje z tego samego materiału, według mnie swój własny pokój powinna mieć Hertha, a nie ManU.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero