Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- alex1897
- Juventino
yyy ;/ troche tu ostatnio nie zaglądałem i nie zorientowałem się w czas by zapłacić ;/ a jeśli jutro zapłacę do raczej do środy nie dojdzie ;/ wiec nie wiem co mam zrobić wpłacić i niech idzie po terminie czy lepiej nie ??

- Alexa Del Piero
- Juventino
Wpłać w banku najlepiej elixirem wtedy idzie 1 dzień.alex1897 pisze:yyy ;/ troche tu ostatnio nie zaglądałem i nie zorientowałem się w czas by zapłacić ;/ a jeśli jutro zapłacę do raczej do środy nie dojdzie ;/ wiec nie wiem co mam zrobić wpłacić i niech idzie po terminie czy lepiej nie ??
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Radek_88
- Qualità Juventino
Musimy zamowic minimum 100sztuk, a wiec tym samym musi byc tylu chetnych.qUIET pisze:Jeżeli mało osób wpłaci to smycze i tak będą??
Jesli tylko jestes chetny na smycz to wplacaj jutro, a sie nie zastanawiajalex1897 pisze:yyy ;/ troche tu ostatnio nie zaglądałem i nie zorientowałem się w czas by zapłacić ;/ a jeśli jutro zapłacę do raczej do środy nie dojdzie ;/ wiec nie wiem co mam zrobić wpłacić i niech idzie po terminie czy lepiej nie ??
EDIT:
Uzbiera sie, o to sie nie martwqUIET pisze:A jeżeli się nie uzbiera to co z kasą??
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2008, 13:07 przez Radek_88, łącznie zmieniany 3 razy.
- Sapo
- Juventino
nie pomyslales, ze pewnie bardzo duzo osob wplacilo kase DZISIAJ (tak jak ja) lub wplaci JUTRO? bez nerwow, termin przeciez jeszcze nie minalwit_juve pisze:kurde co jest???? :x zapisało sie ok.150 osob a wplaciło niecałe 70???? ludzie jak sie zapisujecie to przelejcie kase!!!
pozdro dla tych co zapłacili, juz nie moge sie doczekac smyczy. :twisted:
- mesju
- Qualità Juventino
Jedna sprawa. Wiele osób, które się nie zapisało nie śledzi na bieżąco tego tematu (w tym ja) i mogą być nieświadome, że kończy się czas wpłat. Proponowałbym kilka dni wcześniej porozsyłać do wszystkich privy z wiadomością.
Ja wpłacę jutro.
Ja wpłacę jutro.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Nigdy nie jest tak, ze 100% osob, ktore sie zadeklarowaly wplaca. Na szczescie juz od poczatku sie z tym liczylem, wiec nie ma sie co martwic, wymagana ilosc na pewno sie uzbierawit_juve pisze:kurde co jest???? :x zapisało sie ok.150 osob a wplaciło niecałe 70???? ludzie jak sie zapisujecie to przelejcie kase!!!
Mialem to zrobic dzis, ale z braku czasu porozsylam dopiero jutro. Poza tym specjalnie wyznaczylem taki dosyc krotki termin wplat i to z koncem w srodku tygodnia zeby ludzie sie sprezyli, a czas na wplaty mozna bylo przedluzyc conajmniej do konca tygodnia. Szczerze mowiac nie spodziewalem sie, ze tyle osob wplaci do tej pory pieniadze. Tak wiec nie jest zle, a kto bedzie chcial smycz to na pewno zdazy wplacicmesju pisze:Jedna sprawa. Wiele osób, które się nie zapisało nie śledzi na bieżąco tego tematu (w tym ja) i mogą być nieświadome, że kończy się czas wpłat. Proponowałbym kilka dni wcześniej porozsyłać do wszystkich privy z wiadomością.
- montero4
- Juventino
W jakim banku jest to konto? Dopiero teraz zorientowałem się, że można wpłacać. Zrobię przelew o 17.
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- pinturicchio87
- Juventino
Nie śledziłem całego tematu, mam tylko nadzieje ze smyczki beda z dobrego materiału i dobrze wykonane... gratuluje pomyslu zeby porozsylac wiadomosci na pw, gdyby nie to nic bym nie wiedzial a tak pieniazki od razu przeslalem na konto
Forza! :twisted:
Forza Juve & Alex!!!