Koszulki Juve- jakość

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2003, 01:01

Dokładnie przed dwoma dniami miałam okazję zawitać do Niketown w Berlinie. Sklep jest ogromny, mają tam coś jakby pokój do każdej dyscypliny sportu. Jest oczywiście piłka nożna, a tam koszulki i gadżety:

-Juventusu
-Manchesteru
-Barcelony
-Interu
-Herthy
(mam nadzieję że o niczym nie zapomniałam)

Tak się składa, że koszulki Juventusu są strasznej jakości... chodzi mi o materiał. Jest on tragiczny w porównaniu z tym, z którego zrobione były koszulki Lotto. W ogóle tego nie rozumiem, zwłaszcza że np. koszulki Interu są jakościowo dużo lepsze :(
Jakoś nie potrafię tego zrozumieć...

Co mogę powiedziec oprócz tego: oprócz koszulek, spodenek, getrów, czapek, toreb, piłek, bez problemu można kupić także kurtki, bidony, dresy, szaliki, flagi, plecaki... Manchesteru, Interu, Barcelony, Herthy. A Juventusu nie. Dlaczego :evil: :?: :!:

I ostatnia rzecz: Manchester ma swój własny "pokój"!!! A żaden inny zespół nie. Dlaczego :evil: :?: :!:

Agnieszka

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2003, 01:10

trzeba było się spytać właściciela sklepu czemu akurat MU...
a co do jakości... barca ma ten sam model koszulek co my... jesli nasze byly "gorsze" to byly pewnie jakies lewe...
a co do gadżetów to jak mawiał Martin... oni mają szaliki i czapeczki a my mamy scudetto ;-)

calma calma
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2003, 01:17

trzeba było się spytać właściciela sklepu czemu akurat MU...
a co do jakości... barca ma ten sam model koszulek co my... jesli nasze byly "gorsze" to byly pewnie jakies lewe...
a co do gadżetów to jak mawiał Martin... oni mają szaliki i czapeczki a my mamy scudetto ;-)
Lewe? W największym sklepie Nike w Europie..? Czy to nie byłoby trochę dziwne...? Zresztą- chyba będę tam jeszcze w środę to i spytam się dlaczego akurat Manchester (chociaż to chyba z powodu jakiejś super-ogromnej trzynastoleniej umowy z Nike) i dokładniej przyjrzę się koszulkom Barcelony...

Agnieszka

BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2003, 11:47

Co do koszulek - może to nie jest jeszcze ta wersja ostateczna koszulek Juve - powinny być (te, co są w sklepie) tańsze... a jak nie, to nie wiem...
gadżety się nie liczą, liczy się Scudetto :!: :!: :!:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2003, 11:47

Pluto pisze: a co do gadżetów to jak mawiał Martin... oni mają szaliki i czapeczki a my mamy scudetto ;-)
Oj pamietam :D :D A co do koszulek, to nie mozliwe zeby byly gorsze, przeciez Nike nie wcisnelo by nam shitu, ja widzialem te koszulki w Rzymie i byly moim zdaniem normalne. A jezeli chodzi o gadzety to brak naszych moze byc spowodowany tym ze Nike ubiera nas od niedawna, wszytskie wymienione przez Ciebie zeczy sa w Juve Store, wiec niedlugo powinny tez pojawic sie w sklepach Nike na calym swiecie. Tez w Polsce a wtedy zostane bankrutem :D

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2003, 12:08

ja mam nową koszulke juve i jest dobrej jakości materiał więc nie narzekam

JESTEM OSZUSTEM
Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2003, 16:43

Ja wczoraj wrocilem z Londynu Tez bylem w NIKE Town ale a anglii i koszulki mi sie podobaly i kupilem sobie ale kurtki juve tez widzialem i jakies podkoszulki ale te rozowe okropne wyglodaja jak do gry w krykieta ale cotam koszulki mogo grac w byle czym byle by byly zwycieskie. Cieszy mnie to ze Nike zrobilo koszulki bo latwiej je kupic , dawno chcialem kupic koszulke juve ale nie moglem nigdzie znalesc , a tu prosze przyjezdzam i odrazu znalazem.

3andit

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2003, 21:28

Co do gadżetów to juveluck mysle ma całkowitą rację że poprostu za krótko jest umowa sponsorska i nie wyprodukowali jeszcze gadżetów. A co do jakości to może tylko jedna była taka ?!

< Dziękujmy BOGU za to, że stworzył dla nas JUVE i Kobiety >
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2003, 10:29

Bo Nike to kiepska firma. Jedyna dobra firma z Ameryki to Levi Strauss - Levi's - ale trudno wymagać od naszych piłkarzy, by grali w jeansach. Strasznie denrwują mnie te niewidoczne żółte numery a tymbardziej nazwiska na nowych koszulkach.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2003, 13:20

co do firm najlepsz byłaby Kappa.....ale Nike też nie jest niczego sobie...(dzięki Bogu , że nie mają adidasa :twisted: :twisted: )

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2003, 15:08

Bo Nike to kiepska firma. Jedyna dobra firma z Ameryki to Levi Strauss - Levi's - ale trudno wymagać od naszych piłkarzy, by grali w jeansach. Strasznie denrwują mnie te niewidoczne żółte numery a tymbardziej nazwiska na nowych koszulkach.
Ja tam do Nike nic nie mam... A Levi Strauss był niemcem... I tylko wyemigrował do Ameryki :D

Agnieszka

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2003, 17:09

Napewno jakość tych koszulek nie może być zła. Bo gdyby tak było to z pewnością piłkarze by narzekali i Nike postarałoby się o lepsze. Ogólnie koszulka mi się podoba, gdyby nie żółte napisy nazwisk. Mam nadzieje, że nie jest to jeszcze oficjalna wersja koszulek. Nazwiska na koszulkach przy transmisjach telewizyjnych są poprostu nie widoczne. Wolałbym już żeby grali wogóle bez nazwisk, z samymi numerkami. Czy nikt z Nike i Juve nie widzi, że żółte napisy są niewidoczne?? dlaczego nikt nic z tym nie zrobi? Już choćby do tych napisów zrobili jakąś czerwoną, niebieską czy inną otoczke to by już było lepiej...

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2003, 17:41

Mialem dzisiaj okazje zoabczyć nowe koszulki Juve w sklepie. Porwierdzam że sa strasznej jakości. A czekam na gadżety. 8)

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2003, 18:09

Juventinho pisze:Napewno jakość tych koszulek nie może być zła. Bo gdyby tak było to z pewnością piłkarze by narzekali i Nike postarałoby się o lepsze. Ogólnie koszulka mi się podoba, gdyby nie żółte napisy nazwisk. Mam nadzieje, że nie jest to jeszcze oficjalna wersja koszulek. Nazwiska na koszulkach przy transmisjach telewizyjnych są poprostu nie widoczne. Wolałbym już żeby grali wogóle bez nazwisk, z samymi numerkami. Czy nikt z Nike i Juve nie widzi, że żółte napisy są niewidoczne?? dlaczego nikt nic z tym nie zrobi? Już choćby do tych napisów zrobili jakąś czerwoną, niebieską czy inną otoczke to by już było lepiej...
jesli mnie pamiec nie myli to ostatni mecz Bianconeri grali w koszulkach bez nazwisk...

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2003, 18:13

KwiAtek pisze:
Juventinho pisze:Napewno jakość tych koszulek nie może być zła. Bo gdyby tak było to z pewnością piłkarze by narzekali i Nike postarałoby się o lepsze. Ogólnie koszulka mi się podoba, gdyby nie żółte napisy nazwisk. Mam nadzieje, że nie jest to jeszcze oficjalna wersja koszulek. Nazwiska na koszulkach przy transmisjach telewizyjnych są poprostu nie widoczne. Wolałbym już żeby grali wogóle bez nazwisk, z samymi numerkami. Czy nikt z Nike i Juve nie widzi, że żółte napisy są niewidoczne?? dlaczego nikt nic z tym nie zrobi? Już choćby do tych napisów zrobili jakąś czerwoną, niebieską czy inną otoczke to by już było lepiej...
jesli mnie pamiec nie myli to ostatni mecz Bianconeri grali w koszulkach bez nazwisk...
No własnie, moze coś zmienią....oby....

ODPOWIEDZ