Serie A (22): Udinese 1-2 JUVENTUS (JPC na meczu !!)
- tabo89
- Juventino

mecz 22 kolejki Serie A: Udinese - JUVENTUS
Czas:
2008-02-10 (niedziela)
Godzina 15:00
Miejsce:
Stadio Friuli
Pojemność 41 652
O przeciwniku:
Rok założenia: 1896
Barwy: Biało-czarne
Przydomek: Bianconeri
Prezydent: Franco Soldati
Trener: Pasquale Marino
strona internetowa
Sukcesy:
Puchar Intertoto (1): 2000r.
Ostatnie mecze
2 lutego 2008
Napoli Udinese 3 : 1
27 stycznia 2008
Udinese Inter 0 : 0
20 stycznia 2008
Udinese Milan 0 : 1
Aktualna sytuacja w tabeli:
3. Juventus
...
6. Udinese
Najlepsi strzelcy drużyn:
15. Trezeguet (Juventus)
...
7. Di Natale (Udinese)
mecz na żywo w TV:
ART Sport
C+ Hits Sport W/E
C+ Sport 2 (Scandinavia)
DigitAlb SuperSport 3
ESPN Dos (Mexico)
ESPN+
Hi Sports 2
La 7 Cartapiú D
Mediaset Calcio 2
NTV Spor
OBN BiH
Sky Calcio 1
Sky Sport Italia HD2
Sport 1 (Cze)
Sport 1 (Hun)
Sport 2 (Ukr)
Sport 5
TeleDeporte
Przewidywane składy
JUVENTUS
Udinese
źródła: www.juvepoland.com , www.seriea.pl , www.liveonsat.com , www.udinese.it , www.wikipedia.pl , www.gazzetta.it
wszelkie błędy proszę kierować na PW - na pewno wprowadzę poprawki :-D
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2008, 09:40 przez tabo89, łącznie zmieniany 5 razy.
- bart_io_we
- Juventino
kolejny mecz w krótkim odstępie czasu, tym razem z nie słaba druzyna, jak nasi zagraja tak jak z cagliari to mamy tu ostre plecy, chociaz udinese w ostatniej kolejce sie tez nie popisalo;] porazka z napoli 1-3 dosc wysoka..co do Juve nie wiem czy ostatnia wpadka byla kwestia motywacji czy formy wszystkich zawodnikow..oby tego pierwszego...co do skladu- nie ma za duzego pola manewru, mam tylko nadzieje ze w pierwszej jedenastce wybiegnie nasz nowy nabytek Sissoko, najlepiej jakby zagral z Tiago ostatnia juz nie byl taka kukłą boiskowa wiec moze sie rozkreca..atak Alex i Treze ale mam nadzieje na gre tez Iaquinty, skrzydla to Nedved i niestety Palladino (znowu wiekszosc strat na prawej stronie;/ po super dryblingach) w bramce nasz żenujacy Belardi jeszcze...mam nadzieje ze to sa jedne z ostatnich jego wystepow w tym sezonie! i obrona no to jest proste ale i tragiczne!:( Birindelii/Salichamidzic Legro Grygera Molinaro(nie wiem co on u nas robi;/) i treneiro nasz- Ranieri zacznij w koncu wygrywac a nie gadac o tym jak to przeciwnik dobrze zagral!!
optymistycznie 2-1 dla nas po golach Alexa i Treze
P.S. jakos tak nie pokolei ta formacja mi poszla;p
optymistycznie 2-1 dla nas po golach Alexa i Treze
P.S. jakos tak nie pokolei ta formacja mi poszla;p
Forza JUVE!! PER SEMPRE!!
alkopoligamia
alkopoligamia
- Maniek3200
- Juventino
o 20:30 jest mecz jak sie nie myle
- tabo89
- Juventino
http://images33.fotosik.pl/131/3f374bf02058b90d.jpgManiek3200 pisze:o 20:30 jest mecz jak sie nie myle
to pochodzi z www.juventus.com i jest godzina 15
- slqa
- Juventino
bart_io_we pisze:) w bramce nasz żenujacy Belardi jeszcze...mam nadzieje ze to sa jedne z ostatnich jego wystepow w tym sezonie!
ja na twoim miejscu za jego ostatni mecz na kolanach bym mu dziękował to co on wyprawiał w pewnych momentach, oczywiście chce żeby wrócił Buffon ale miej też troche szacunku dla Belardiego bo jakby nie on to w ostatnim meczu 1:3 by było
- Venomik
- Juventino
Póki co - przed meczem dobre nowiny, do zdrowia wraca Buffon i ma juz wystąpić w tym meczu.
Skład Gazetty jest, że tak powiem, dość ignorancki:
Skopiowali po prostu ustawienie z mezu z Cagliari.
Zanetti wraca po zawieszeniu, to zwykł być nasz podstawowy gracz - więc nie widzę powodu by nie grał znów od początku spotkania. Ba! Gazetta w ogóle o nim zapomniała (jeden mecz nieobecności i co się dzieje... :doh: ). Nie ma go w skłądzie, nie ma w rezerwowych, nie ma w zawieszonych ani w kontuzjowanych...
Duet Nocerino - Tiago nie ma szans na grę. Nie wiem czy Ranieri zaufa Sissoko od początku (nie miałbym nic przeciwko), obok pewnie będzie jednak Zanetti.
Licze na występ Camoranesiego już od początku spotkania.
Kończąc zabawy składem, liczę na takie ustawienie:
Buffon
Hasan - Grygera - Legro - Molinaro
Camoranesi - Zanetti - Sissoko - Nedved
Iaquinta - Trezeguet
Alex sporo grał ostatnio (na wysokim poziomie) i to niestety wyraźnie się odbiło na nim (wczorajszy mecz zagrał bardzo słaby). Ale to już pozostawiam Ranieriemu. Jeśli Alex odpocznie przez ten tydzień - niech wystąpi w pierwszym składzie.
Skład Gazetty jest, że tak powiem, dość ignorancki:
Zanetti wraca po zawieszeniu, to zwykł być nasz podstawowy gracz - więc nie widzę powodu by nie grał znów od początku spotkania. Ba! Gazetta w ogóle o nim zapomniała (jeden mecz nieobecności i co się dzieje... :doh: ). Nie ma go w skłądzie, nie ma w rezerwowych, nie ma w zawieszonych ani w kontuzjowanych...
Duet Nocerino - Tiago nie ma szans na grę. Nie wiem czy Ranieri zaufa Sissoko od początku (nie miałbym nic przeciwko), obok pewnie będzie jednak Zanetti.
Licze na występ Camoranesiego już od początku spotkania.
Kończąc zabawy składem, liczę na takie ustawienie:
Buffon
Hasan - Grygera - Legro - Molinaro
Camoranesi - Zanetti - Sissoko - Nedved
Iaquinta - Trezeguet
Alex sporo grał ostatnio (na wysokim poziomie) i to niestety wyraźnie się odbiło na nim (wczorajszy mecz zagrał bardzo słaby). Ale to już pozostawiam Ranieriemu. Jeśli Alex odpocznie przez ten tydzień - niech wystąpi w pierwszym składzie.
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2008, 17:18 przez Venomik, łącznie zmieniany 1 raz.
Dirty mind
- mati888
- Juventino
Nie ma mowy o innym wyniku niż nasze zwycięstwo. Jeżeli chcemy jeszcze jakoś zagrozić interowi (co wydaje się PRAWIE niemożliwe) to musimy wygrywać wszystko, co się da-po kolei, a nie zaliczać klopsy jak wczoraj
Roma jest na wyciągnięcie ręki-2 miejsce na koniec, moim zdaniem, jest wręcz pewne (gdyby tylko poprawić parę szczegółów dotyczących gry...no i powrót m.in. Chielliniego, Gigiego-zwłaszcza, bo Camor chyba już spokojnie może rozegrać pełen mecz). Jednak czuję już dość nieświerzy oddech Fiorentiny na plecach, za którą czai się właśnie Udinese, a i Milan zaczyna chyba nabierać wiatru w żagle...trzeba wziąć się w garść i zacząć wszystkich łoić równo. Bo inaczej, mój sen o wielkim Juventusie powróci dopiero za rok...mam nadzieję,że zaczniemy grać na najwyższym poziomie jeszcze przed utratą jakichkolwiek szans na świetny wynik (którym byłoby 2. miejsce-jednak ono mnie nie zadowala...wolę 30 Scudetto), a ponadto,że zdołamy wyrwać ze szponów niebiesko-czarnego pasiaka, fotel lidera...
AMEN
PS. tzn-Juventus był, jest i będzie wielki-chodzi mi o Juventus, jako aktualny mistrz Włoch

AMEN

PS. tzn-Juventus był, jest i będzie wielki-chodzi mi o Juventus, jako aktualny mistrz Włoch
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2008, 17:03 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Maniek3200
- Juventino
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Nie jestem co prawda aż tak zorientowany w tej sprawie bo z tych przewidywanych składów nie korzystam jeszcze zbyt długo, ale wydaje mi się że oni zawsze tak robią (kopiują ostatnie ustawienie), a później jedynie je aktualizują... Jest 5 dni do meczu i wiele się może jeszcze zmienić, więc przewidywanie składu teraz, to istna zabawa we wróżkę... ^^Venomik pisze:Skład Gazetty jest, że tak powiem, dość ignorancki:
- Conrad JUVE
- Juventino
O masz bedziesz sie teraz czepialJuveForever10 pisze:A nie czasem odwrotnie Camor z Nedvedem?Venomik pisze: Nedved - Zanetti - Sissoko - Camoranesi

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- Simi
- Qualità Juventino
:doh: Venomik patrzyl w perspektywie patrzenia od naszego bramkarza a nie tak jak ty w perspektywie od obroncow przeciwnikaJuveForever10 pisze:A nie czasem odwrotnie Camor z Nedvedem?Venomik pisze: Nedved - Zanetti - Sissoko - Camoranesi

Wg mnie w tym meczu srodek pola powinien wygladac nastepujaco
Zanetti - Sissoko
Sissoko dobry mecz zagral,i chcialbym zobaczyc jak mu sie powiedzie.
Sorki nie zobaczylem twojego postaConrad JUVE pisze:O masz bedziesz sie teraz czepialJuveForever10 pisze:A nie czasem odwrotnie Camor z Nedvedem?Venomik pisze: Nedved - Zanetti - Sissoko - Camoranesipodal poprostu ustawienie od swojej lewej strony
- Mati
- Juventino
Nie podawaj bezsensownego usprawiedliwienie.Conrad JUVE pisze:O masz bedziesz sie teraz czepialJuveForever10 pisze:A nie czasem odwrotnie Camor z Nedvedem?Venomik pisze: Nedved - Zanetti - Sissoko - Camoranesipodal poprostu ustawienie od swojej lewej strony
Dlaczego bowiem Hasan na lewej (to jeszcze ujdzie) a Molinaro na prawej

EDIT: Uwaga, teraz będzie ironia: Chyba że Venomik podawał obronę od prawej, pomoc od lewej strony.
Co do meczu, Udinese jest bardzo silne, my gramy na wyjeździe, będzie bardzo ciężko.Mimo wszystko to my jesteśmy Juve i musimy wygrywać.
Liczę na trzy punkty no i mecz Zanettiego, ale tego jestem bardziej niż pewien.
Mam nadzieję że po edycji wszystko jasne ;-)
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2008, 17:20 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.