Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- juveluck
- Juventino
To około 6 tysięcy, mówię na oko, ale chyba dużo się nie pomylę.JuveFanik pisze: Mam jeszcze pytanie do juvelucka bądź innych którzy są obeznani w tym temacie. Wiecie może ilu Juventinich było na tym sektorze?
I jeszcze ode mnie:

okazuje się, więc, że jest to flaga zdobyta dużo wcześniej, a jedynie wywieszona przy okazji meczu z Juve, o czym w pierwszym momencie nie wiedziałem

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Gooray
- Juventino
Proszę bardzo:JuveFanik pisze: 3
Magica Juve (ma ktoś może tekst?)
Seguiamo la Juve da tutta la vita
e sempre piu' grande ci appare,
questo squadrone
che ancora oggi ci fa godere,
da napoli a brescia da roma a milano
in tutti gli stadi noi andiamo,
magica JUVE mai da sola noi Ti lasciamo,
aiaiaiai magica JUVE,
resiste il mio cuore lontano da Te
soltanto se penso alla figa,
aiaiaiai magica JUVE,
e tutta la curva lo canta col cuore
JUVE MIO GRANDE AMORE!!!

- JuventinoPS
- Juventino
- juveluck
- Juventino
- white_wolv
- Juventino
Sie czepiasz..ostatnio byly w szachownice a te sa w paskijuveluck pisze:Oryginalny pomysł z chorągiewkami nie użyty jeszcze do żadnej oprawy....
- juveluck
- Juventino
Nie bardzo wiedzę tu powiązanie z ruchem ultras. To akcja poparcia dla organizacji Raoula Follereau pomagającej najbiedniejszym.hara pisze:Co do dzisiaj za akcja z tymi żółtymi szalikami u trenerów?
Podziękowania dla Madzi, za znalezienie strony organizacji

- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie wiedziałem w jakim temacie o to zapytać i pomyślałem, że ten wydaje się najtrafniejszy.juveluck pisze:Nie bardzo wiedzę tu powiązanie z ruchem ultras.
Capo di tutti capi
- Dionizos
- Juventino
http://www.fototifo.it/fototifo.php?f=71048
flagi chlopakow z Syrakuz, ktorzy wspomagali naszych na tym meczu.
flagi chlopakow z Syrakuz, ktorzy wspomagali naszych na tym meczu.
- juveluck
- Juventino
http://www.drughiroma.com/juveroma07087.jpg
Z tego co czytałem, na tą akcje z romanistami wpływ mieli właśnie Drughi Roma, o co niektórzy Juventini, całkiem sporo, się pluli.
Z tego co czytam nie ma oczywiście mowy o zgodzie, była to tylko solidarność, z kibicami którzy mają zakaz stadionowy.
Z tego co czytałem, na tą akcje z romanistami wpływ mieli właśnie Drughi Roma, o co niektórzy Juventini, całkiem sporo, się pluli.
Z tego co czytam nie ma oczywiście mowy o zgodzie, była to tylko solidarność, z kibicami którzy mają zakaz stadionowy.

- white_wolv
- Juventino
rozumiem ze ich wpuścili , fajny gest. ale pozwalac im wywieszac flagi na naszym luku to chyba troche przesada nie ?
- Dionizos
- Juventino
Fedayn to jedna z najstarszych ekip kibicowskich we Wloszech, jedna z pierwszych zgod Juventusu. Starsi goscie z Drughi znaja sie z tymi z Fedayn z przed lat i nic w tym dziwnego, ze pozwolono im wywiesic flagi.rozumiem ze ich wpuścili , fajny gest. ale pozwalac im wywieszac flagi na naszym luku to chyba troche przesada nie ?
Zakaz wyjazdowy nie stadionowy, to spora roznica.Z tego co czytam nie ma oczywiście mowy o zgodzie, była to tylko solidarność, z kibicami którzy mają zakaz stadionowy.
Ponoc Curva Nord spiewala przeciwko Romie, czego Sud z oczywistych wzgledow nie robila.o co niektórzy Juventini, całkiem sporo, się pluli.
- juveluck
- Juventino
Oczywiście o zakaz wyjazdów mi chodziło, mój błądDionizos pisze:Zakaz wyjazdowy nie stadionowy, to spora roznica.Z tego co czytam nie ma oczywiście mowy o zgodzie, była to tylko solidarność, z kibicami którzy mają zakaz stadionowy.

Trochę z innej beczki, news z acmilan.pl
W meczu rozegranym pomiędzy Interem a Livorno, Curva Nord rozbrzmiewała donośnymi obelgami kierowanymi w stronę Ronaldo, który w środowym meczu z "amarantowymi" doznał kontuzji kolana. Ultrasi Interu, którzy do tej pory nie wybaczyli brazylijskiemu napastnikowi przejścia do lokalnego rywala, kilkakrotnie wydzierali gardła, dając upust swojej niechęci, jaką żywią do Ronaldo. Jego niegdysiejsi sympatycy wznosili ironiczne okrzyki typu: "Kolana Ronaldo już nie ma..." i "Skacz z nami, Ronaldo skacz z nami..."