Coppa Italia (1/4): JUVE 2-3 Inter (I mecz 2:2) awans: Inter
- Globusik
- Interista
lubisz bójki między piłkarzami i chamstwo na boisku tak?kropek pisze:
Spoko ale kto powiedzial ze ja np uznaje Fair Play?
kropek pisze: albo lubie murzynow?
mi się wydaje że Ty nie lubisz tylko murzynów którzy grają w Interze :roll:
kropek pisze: jezel sam ich lubisz to spoko twoja sprawa. Pewnie nigdy nie ruszales sie z polski i nie miales z nimi stycznosci wie csie nie udzielaj jak nie wiesz.
Miałeś z nimi styczność? :rotfl: Tak źle było że ich nie lubisz?
- Mortal Wombat
- Juventino
Mam to samo odczucie, w ogóle działał mi na nerwy...jak miał łapać piłkę, to gdzieś mu się odbijała, raz nawet na aut...strzał Manicha w środek bramki ledwo sparował na słupek :doh: . Spoko strzał dobry, ale Belardi jakby w ostatniej chwili zorientował sie że leci piłka...Karny wiadomo ciężka sprawa, ale mógłby sie bardziej skoncentrować i rzucić w jakąś stronę. Zawiodłem się też na skrzydłach obrony - Birindelli i Molinaro byli beznadziejni...A Camor też ładną kaszanę odpieprza, pokopał sobie troszkę, kosa i pod prysznicmnowomiejsky pisze:Ponieważ w zasadzie powiedzieliście już wszystko, co można było powiedzieć o samym meczu, ja dodam jedną rzecz, która ostatnimi dniami mocno mnie irytuje.
Może patrzę przez pryzmat Buffona i mam nieco wyidealizowany wizerunek bramkarza w naszej drużynie, ale patrząc na grę Belardiego, ręce mi opadają. Może i faktycznie niewiele miał do powiedzenia przy ostatnim golu, ale przy karnym to sobie tylko przysiadł, a jak widziałem, jak w niektórych sytuacjach piłka leci mu z rąk, albo kiedy (była taka jedna sytuacja, pewnie widzieliście) obrońca gra do niego piłkę, a ten nie wie o co chodzi i odgrywa do niego tak, że prawie przejął ją piłkarz Interu, to krew mnie zalewała.
Skąd on mieszka i czym dojeżdża??

..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Myśle, że wtedy kibicowałby Interowi a nie Juve.Globusik pisze:lubisz bójki między piłkarzami i chamstwo na boisku tak?kropek pisze:
Spoko ale kto powiedzial ze ja np uznaje Fair Play?
Miałem dziś coś więcej naskrobać na temat meczu i przede wszystkim na spokojnie, ale wszystko zostało już napisane.
- szuli
- Interista
skończyło sie tak jak sie skończyło - boisko zweryfikowało drużyny
czekam z wielką niecierpliwością na kolejny mecz
~niewiem z jakimi murzynami TY miałeś styczność... może byłeś w klubie "Błękitna ostryga" :rotfl:
to normalni ludzie - tak jak wszyscy inni

czekam z wielką niecierpliwością na kolejny mecz

~niewiem z jakimi murzynami TY miałeś styczność... może byłeś w klubie "Błękitna ostryga" :rotfl:
to normalni ludzie - tak jak wszyscy inni

- krop
- Juventino
Wystarczy ze sie na nich patrzylem i widze ich w najbardziej niewloskiej druzynie w Serie A. A co do bojek na boisku to lubie, ale jak nasi leja InterGlobusik pisze:lubisz bójki między piłkarzami i chamstwo na boisku tak?kropek pisze:
Spoko ale kto powiedzial ze ja np uznaje Fair Play?kropek pisze: albo lubie murzynow?
mi się wydaje że Ty nie lubisz tylko murzynów którzy grają w Interze :roll:kropek pisze: jezel sam ich lubisz to spoko twoja sprawa. Pewnie nigdy nie ruszales sie z polski i nie miales z nimi stycznosci wie csie nie udzielaj jak nie wiesz.
Miałeś z nimi styczność? :rotfl: Tak źle było że ich nie lubisz?

- Globusik
- Interista
Myślę że masz 5 lat i kręcone włosy :lol: Najbardziej nie włoska drużyna w Serie A wyeliminowała Twój Juventus kolego i musisz się z tym pogodzić a teksty obrażające piłkarza za kolor skóry pozostaw dla siebie :doh: Kiedy Ty widziałeś sytuacje że Juve leje na boisku Inter? Śmigus dyngus jakiś we Włoszech jest?kropek pisze:
Wystarczy ze sie na nich patrzylem i widze ich w najbardziej niewloskiej druzynie w Serie A. A co do bojek na boisku to lubie, ale jak nasi leja Inter
- Ultras
- Qualità Juventino
Globus gdybyś nie kibicował Interowi od czasu afery Calciopoli to widziałbyś Inter lany przez Juve. Wielki KIBICU
A teraz wracaj na swoje forum i dalej żal się swoim siostrom po szalu jak to na JP obrażani są interiści

A teraz wracaj na swoje forum i dalej żal się swoim siostrom po szalu jak to na JP obrażani są interiści

- Szymek
- Juventino
Liczba piłkarzy z krajów europejskich niedługo z pewnością dorówna liczbie Włochów w składzie interu. W sumie to nazwa zobowiązuje. Gratuluje.Globusik pisze:Najbardziej nie włoska drużyna w Serie A wyeliminowała Twój Juventus
Wie ktoś może, ile osób wpadło wczoraj na Stadio Olimpico? Przy takim meczu to chyba komplet był?
- Globusik
- Interista
Skąd wiesz od kiedy kibicuje Interowi? To od jakiego czasu udzielam się na forum chyba nie jest tego wyznacznikiem prawda?UlTrAs pisze:Globus gdybyś nie kibicował Interowi od czasu afery Calciopoli to widziałbyś Inter lany przez Juve.
UlTrAs pisze: Wielki KIBICU![]()
Dziękuje 8) Ty zapewne też jesteś wielki bo widze że swój nick napisałes w ciekawy sposób :rotfl:
UlTrAs pisze: A teraz wracaj na swoje forum i dalej żal się swoim siostrom po szalu jak to na JP obrażani są interiści
W którym miejscu ja się żale że są obrażani Interiści? określiłem tylko poziom rasisty który obraża piłkarza
- szuli
- Interista
ja kibicuje od lat i jakoś nie pamiętam "batów" albo "lania"UlTrAs pisze:Globus gdybyś nie kibicował Interowi od czasu afery Calciopoli to widziałbyś Inter lany przez Juve. Wielki KIBICU![]()
z reguły to były jednobramkowe wygrane w dziwnych okolicznościach
no max 2 bramkowe

- Ultras
- Qualità Juventino
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. No chyba, że jeszcze nie opuściłeś murów podstawówki to jesteś usprawiedliwiony.Globusik pisze:Skąd wiesz od kiedy kibicuje Interowi? To od jakiego czasu udzielam się na forum chyba nie jest tego wyznacznikiem prawda?UlTrAs pisze:Globus gdybyś nie kibicował Interowi od czasu afery Calciopoli to widziałbyś Inter lany przez Juve.
Chyba chciałeś błysnąć. Na chęciach się skończyło.Globusik pisze:UlTrAs pisze: Wielki KIBICU![]()
Dziękuje 8) Ty zapewne też jesteś wielki bo widze że swój nick napisałes w ciekawy sposób :rotfl:
- Desant.
- Juventino
szuli pisze:ja kibicuje od lat i jakoś nie pamiętam "batów" albo "lania"UlTrAs pisze:Globus gdybyś nie kibicował Interowi od czasu afery Calciopoli to widziałbyś Inter lany przez Juve. Wielki KIBICU![]()
no max 2 bramkowe
1961-06-10 Juventus FC - Internazionale FC 9 : 1
http://juvepoland.com/schedule.php?op=opponent&id=26
Polecam Lekturę :evil:
- darek
- Juventino
Takich dawnych czasów chyba nie pamięta nasz kolegaqUIET pisze:szuli pisze:ja kibicuje od lat i jakoś nie pamiętam "batów" albo "lania"UlTrAs pisze:Globus gdybyś nie kibicował Interowi od czasu afery Calciopoli to widziałbyś Inter lany przez Juve. Wielki KIBICU![]()
no max 2 bramkowe
1961-06-10 Juventus FC - Internazionale FC 9 : 1
http://juvepoland.com/schedule.php?op=opponent&id=26
Polecam Lekturę :evil:
- hajdix
- Juventino
No cóż co można powiedzieć powiedzmy że nawet grali mowi sie trudno widocznie nie jestesmy jeszcze tacy mocni jezeli tak naprwde wystawiamy pierwszy skład a inter drugi i nas klepia to coś jest nie tak niekapuje tych transferów ranierego np. molinaro gosciu wogole niewie co ma grac dlaczego oddali balzeratiego, i też wczoraj środek pomocy nic niegral i oczywiście belardi tez sie pokazal <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.....;/ i kupuje takiego kogos jak sissoko kolejny muł w pomocy zero kreatywnosci oby do LM sie dostali
haJdiX
*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
- Globusik
- Interista
UlTrAs pisze:Czytanie ze zrozumieniem się kłania. No chyba, że jeszcze nie opuściłeś murów podstawówki to jesteś usprawiedliwiony.Globusik pisze:Skąd wiesz od kiedy kibicuje Interowi? To od jakiego czasu udzielam się na forum chyba nie jest tego wyznacznikiem prawda?UlTrAs pisze:Globus gdybyś nie kibicował Interowi od czasu afery Calciopoli to widziałbyś Inter lany przez Juve.
Nie wiem jak Ty czytasz ze zrozumieniem

Globusik pisze:UlTrAs pisze: Wielki KIBICU![]()
UlTrAs pisze: Chyba chciałeś błysnąć. Na chęciach się skończyło.
Nie chciałem zabłysnąć ale taki styl pisania określa człowieka używającego internet