Coppa Italia (1/4): JUVE 2-3 Inter (I mecz 2:2) awans: Inter
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mieszkasz, jak sam zaznaczyłeś, w stolicy JuvePoland i chcesz taki mecz na necie oglądać? :roll:Meelex pisze:Jakby co meczyk bedzie mozna obejrzec jak zawsze na GolTV [ przez TVU ]. :-D
n/c
Capo di tutti capi
- Desant.
- Juventino
Niektórzy w tym temacie powiedzieli,że satysfakcjonuje ich tylko zwycięstwo.
Więc moje pytanie jest takie: Nie będziecie bić jak powiem,że jak dla mnie to wystarczy remis
Moim zdaniem nie trzeba koniecznie wygrać, satysfakcją będzie samo wyeliminowanie Interu.
TYLKO NIE BIJCIE
Więc moje pytanie jest takie: Nie będziecie bić jak powiem,że jak dla mnie to wystarczy remis

Moim zdaniem nie trzeba koniecznie wygrać, satysfakcją będzie samo wyeliminowanie Interu.
TYLKO NIE BIJCIE

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Bić nie będziemy;) Tymbardziej, że dla mnie też najważniejszy jest awans. Nawet po bezbramkowym remisie.qUIET pisze:Niektórzy w tym temacie powiedzieli,że satysfakcjonuje ich tylko zwycięstwo.
Więc moje pytanie jest takie: Nie będziecie bić jak powiem,że jak dla mnie to wystarczy remis :?: :)
TYLKO NIE BIJCIE :pray:
- Swider10
- Juventino
Dokładnie,jestem tego samego zdania, najwazniejsze to wyeliminowac Nerrazurrich :!:UlTrAs pisze:Bić nie będziemy;) Tymbardziej, że dla mnie też najważniejszy jest awans. Nawet po bezbramkowym remisie.qUIET pisze:Niektórzy w tym temacie powiedzieli,że satysfakcjonuje ich tylko zwycięstwo.
Więc moje pytanie jest takie: Nie będziecie bić jak powiem,że jak dla mnie to wystarczy remis![]()
![]()
TYLKO NIE BIJCIE
Najbardziej odczówalny bedzie brak Buffona, do naszego bramkarza niedojsc ze przeciwnicy maja respect to i obrona czuje sie o wiele pewniej wiedzac ze za plecami maja najlepszego bramkarza globu, no ale jest jak jest... nie znamy jeszcze kadry interu na mecz takze trudno co kolwiek powiedziec o naszym przeciwniku, ale jedno jest pewne bedzie ciężko...
FORZA JUVE
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- SiemQa
- Juventino
Wiadomo,że przejście do następnej rundy najważniejsze! Ale jak będzie remis i przejdziemy dalej to taki niesmak wg. mnie pozostanie...więc mecz trzeba dzisiaj wygrać! Choćby tą jedną, jedyną bramką ! 

... Fruzie wolą optymistów ...
- Radek_88
- Qualità Juventino
Kadra interu na mecz:
Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 22 Paolo Orlandoni;
Obroncy: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu;
Pomocnicy: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelè;
Napastnicy: 9 Julio Cruz, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.
Prawdopodobny sklad: Toldo; Maicon, Cordoba, Materazzi, Maxwell; Stankovic, Pele', Vieira; Jimenez; Suazo, Cruz.
Nie bedzie latwo, ale nie mamy sie czego bac, w koncu to my jestesmy JUVE :twisted:
Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 22 Paolo Orlandoni;
Obroncy: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu;
Pomocnicy: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelè;
Napastnicy: 9 Julio Cruz, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.
Prawdopodobny sklad: Toldo; Maicon, Cordoba, Materazzi, Maxwell; Stankovic, Pele', Vieira; Jimenez; Suazo, Cruz.
Nie bedzie latwo, ale nie mamy sie czego bac, w koncu to my jestesmy JUVE :twisted:
- Vincitore
- Juventino
Nie obchodzi mnie jak, w jakim stylu i kto strzeli ewentualne gole, mamy wykonać cel ktorego wszyscy chyba pragną, a już najbardziej my - kibice.
Przywieźliśmy sobie sporą zaliczkę z San Siro i nie możemy jej zmarnować. Nasz największy (a przynajmniej moj
) wrog ostatnio męczy się i coś mi to na jakąś zadyszkę wygląda. Najpierw dwa wymęczone zwycięstwa w Sienie i z Parmą, w Pucharze Włoch zremisował z nami a w lidze rownież podzielił się punktami z Udinese. Wiadomo, liczy się tylko awans ale są rownież inne priorytety takie jak prestiż, dlatego dzisiaj na pełnej ...
Awans będzie nasz, wierzę w to i liczę iż chłopaki nas nie zawiodą.
inter TI ODIO!
Przywieźliśmy sobie sporą zaliczkę z San Siro i nie możemy jej zmarnować. Nasz największy (a przynajmniej moj

inter TI ODIO!
- juveluck
- Juventino
Osób które wolą sobie w Poznaniu obejrzeć mecz w domu na necie, jest więcej niż osób oglądających go w pubie... To żałosne, ale cóż zrobić.hara pisze:Mieszkasz, jak sam zaznaczyłeś, w stolicy JuvePoland i chcesz taki mecz na necie oglądać? :roll:Meelex pisze:Jakby co meczyk bedzie mozna obejrzec jak zawsze na GolTV [ przez TVU ]. :-D
n/c

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Kamil_on
- Juventino
Mecz z Interem będzie ciężką przeprawą, ale po ostatnim znakomitym spotkaniu z Livorno nasi piłkarze powinni być pełni entuzjazmu, i awansować do 1/2 Pucharu Włoch. Szansa jest tym większa, że za naszymi zawodnikami będzie stał murem cały stadion. Mam nadzieje, żę kibice dadzą z siebie wszystko i sparaliżują Nazzurich. Według mnie powinniśmy wyjść takim składem:
:puck: Emanuele Belardi
:puck: Hasan Salihamidzic, Nicola Legrottaglie, Guglielmo Stendardo (szkoda,że Zdenek nie może zagrać, bo w meczu z Livorno zaprezentował się bardzo dobrze) , Cristian Molinaro
:puck: Raffaele Palladino, Antonio Nocerino, Cristiano Zanetti, Pavel Nedved
:puck: David Trezeguet, Alessandro Del Piero
:puck: Emanuele Belardi
:puck: Hasan Salihamidzic, Nicola Legrottaglie, Guglielmo Stendardo (szkoda,że Zdenek nie może zagrać, bo w meczu z Livorno zaprezentował się bardzo dobrze) , Cristian Molinaro
:puck: Raffaele Palladino, Antonio Nocerino, Cristiano Zanetti, Pavel Nedved
:puck: David Trezeguet, Alessandro Del Piero
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Na ich miejscu nie afiszowałbym się z tym chociaż na forum, ale jak sam mówisz, cóż zrobić... żal... ale trójmiasto nie lepsze... imieniny cioci, noga mnie boli, mam karę, pracuję, to już klasyki wśród wymówekjuveluck pisze:Osób które wolą sobie w Poznaniu obejrzeć mecz w domu na necie, jest więcej niż osób oglądających go w pubie... To żałosne, ale cóż zrobić.hara pisze:Mieszkasz, jak sam zaznaczyłeś, w stolicy JuvePoland i chcesz taki mecz na necie oglądać? :roll:Meelex pisze:Jakby co meczyk bedzie mozna obejrzec jak zawsze na GolTV [ przez TVU ]. :-D
n/c

Capo di tutti capi
- Desant.
- Juventino
Nie rozumiem takich osób.Mieszkam z dala od miast, w których kibice razem oglądają mecz, i powiem wam, że oddał bym wiele żeby obejrzeć mecz Juve z innymi kibicami, a nie sam przed Telewizoremhara pisze:Na ich miejscu nie afiszowałbym się z tym chociaż na forum, ale jak sam mówisz, cóż zrobić... żal... ale trójmiasto nie lepsze... imieniny cioci, noga mnie boli, mam karę, pracuję, to już klasyki wśród wymówekjuveluck pisze:Osób które wolą sobie w Poznaniu obejrzeć mecz w domu na necie, jest więcej niż osób oglądających go w pubie... To żałosne, ale cóż zrobić.hara pisze: Mieszkasz, jak sam zaznaczyłeś, w stolicy JuvePoland i chcesz taki mecz na necie oglądać? :roll:
n/c