Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- Radek_88
- Qualità Juventino
A co Ty myslisz, ze tez mozesz taka fajna smycz sobie zamowic? Phi.. :lol:
http://www.speedyshare.com/312758331.html powinno sie wczytywac troche szybciej
http://www.speedyshare.com/312758331.html powinno sie wczytywac troche szybciej
- Jellei
- Juventino
*patrzy na aktualną nazwę tematu*
Do kiedy można się zapisywać? Można np. 5 lutego się zapisać i wpłacić, tak żeby było w terminie? Bo ze względu na masakryczną wręcz sytuację finansową nie chcę się zobowiązywać a potem nie wywiązać, więc pytam
Do kiedy można się zapisywać? Można np. 5 lutego się zapisać i wpłacić, tak żeby było w terminie? Bo ze względu na masakryczną wręcz sytuację finansową nie chcę się zobowiązywać a potem nie wywiązać, więc pytam

- Radek_88
- Qualità Juventino
Mozesz sie wstepnie zapisac, a po prostu jak do 6 lutego kasa do mnie nie dojdzie, to znaczy, ze zrezygnowales.Jellei pisze:*patrzy na aktualną nazwę tematu*
- Karol_Juve
- Juventino
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Nie no ludzie nie bądźcie tacy w gorącej wodzie kąpaniMateo21 pisze:Na przykład Radek_88 powinien wpłacic i dać przykład innym

- Desant.
- Juventino
Ja również nie mogę się doczekać smyczyMateo21 pisze:Coraz blizej chwili kiedy otrzymamy smyczewiem ze to jeszcze troche czasu ale nie moge się doczekać

Lecz póki co to nie dużo osób wpłaciło (w stosunku do tych którzy się zapisali,a nie wpłacili).
Jeżeli mało osób wpłaci to smycze i tak będą??