Coppa Italia (1/4): Inter 2-2 JUVENTUS
- galbra
- Interista
To się pomyliłeś.Mr Cezary pisze: Ranieri zapowiedział wystawienie najsilniejszego składu (za wyjątkiem Buffona oczywiście), a Inter wiadomo, co roku walczy o zdobycie Coppa Italia, więc nie sądzę, by Mancini wystawił w tak prestiżowym meczu rezerwy.
Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 22 Paolo Orlandoni, 71 Enrico Alfonso;
Obrońcy: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 40 Ivan Fatic;
Pomocnicy: 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelè, 31 Cesar, 52 Saverio Macrì;
Napastnicy: 9 Julio Cruz, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.
Przeważająca część tych zawodników, to rezerwowi.
- Sid
- Juventino
Jak już ktoś mówił wcześniej mecz jest na RaiUno o 20:55.Del pisze:Dobra, leci ggdzies ten mecz w internecie? Nie kazdy ma jakis durny polsat sport extra...
Jak ktos wie cos na temat tego meczu na sopcascie czy gdzies to plis, dajcie znac.
Jak masz dekoder polsatu - kanał 132 na liście A.
Nie wiem tylko czy na 100% mecz jest niekodowany, ale RaiUno to taka państwowa jedynka więc wątpie, żeby kodowali sygnał.
Sprawdziłem na stronie internetowej i jest potwierdzone, że puszczają mecz Inter-Juve. Nic tylko oglądać 8)
- Conrad JUVE
- Juventino
A wiesz moze gdzie jest Rai Uno na C+ ???? bylbym wdzieczny i to bardzoRadek_88 pisze:Chyba przed telewizorem. Watpie zeby nagle Mancini powolal podstawowy sklad, podczas gdy dotychczas z napastnikow byli powolywani mlodzi pilkarze z rezerw + malo grajacy w Serie A Crespo.qUIET pisze:Tylko żeby Ibra nie błyszczał
Co do transmisji to pozostaje ogladac przez internet, choc bylem niemal pewien, ze skoro PS pokazuje Puchar Wloch to tego meczu nie moze zabraknac na ich antenie...

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- pan Zambrotta
- Juventino
http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus_sat_hotbird-tv.htmlConrad JUVE pisze:A wiesz moze gdzie jest Rai Uno na C+ ???? bylbym wdzieczny i to bardzoRadek_88 pisze:Chyba przed telewizorem. Watpie zeby nagle Mancini powolal podstawowy sklad, podczas gdy dotychczas z napastnikow byli powolywani mlodzi pilkarze z rezerw + malo grajacy w Serie A Crespo.qUIET pisze:Tylko żeby Ibra nie błyszczał
Co do transmisji to pozostaje ogladac przez internet, choc bylem niemal pewien, ze skoro PS pokazuje Puchar Wloch to tego meczu nie moze zabraknac na ich antenie...
poszukaj sobie następnym razem. Kanał 197. Wątpie czy będzie leciał odkodowany.
- dominik10dziki
- Juventino
- meca
- Juventino
Nie chyba, tylko na pewno!
Taka państwowa jedynka, która koduje wszystkie transmisje sportowe, włączając w to mecze reprezentacji.Sid pisze:ale RaiUno to taka państwowa jedynka więc wątpie, żeby kodowali sygnał.
- Conrad JUVE
- Juventino
jak to seca2 ?? o co chodzimaydayxxx pisze:wydaje mi sie ze jezeli ktos ma C+ ktora nadaje w seca2 to powiniez ogladac FTA a wynik 1:2 dla JUVE
TREZEGUET UKASI COS DZISIAJ BO OSTATNIO MA ZASTOJ
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- meca
- Juventino
To źle Ci się wydaje, bo Seca 1 i Seca 2 będą kodowane!!!!!! Proszę nie wprowadzać innych użytkowników w błąd i nie dawać im złudnych nadzieimaydayxxx pisze:wydaje mi sie ze jezeli ktos ma C+ ktora nadaje w seca2 to powiniez ogladac FTA a wynik 1:2 dla JUVE
TREZEGUET UKASI COS DZISIAJ BO OSTATNIO MA ZASTOJ

A co do meczu to liczę na jakiś bramkowy remis

- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Ogląda może ktoś z was ten mecz za pośrednictwem TVants na stacji EuroSoccer? Oglądałem tam mecz Parma-Inter i była świetna jakość, a dziś wyskakuje mi coś takiego "License Acquisition" i jakieś "chińskie znaczki" Wie ktoś może co trzeba zrobić?
EDIT:
No i niestety nie poradziłem sobie z problemem, ale nie jest źle... W końcu na Sopcascie udało mi się odpalić ten mecz w, co prawda, tragicznej jakości i komentarzem z meczu Milan-Atalanta O_o, ale jak już mówiłem nie jest żle...
EDIT:
No i niestety nie poradziłem sobie z problemem, ale nie jest źle... W końcu na Sopcascie udało mi się odpalić ten mecz w, co prawda, tragicznej jakości i komentarzem z meczu Milan-Atalanta O_o, ale jak już mówiłem nie jest żle...

Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2008, 21:05 przez m-a-t-t-e-o, łącznie zmieniany 1 raz.